In 1830, when combats between Bulldogs and bulls were at there height, lovers of this "sport" decided to create a dog that would attack even more agilely. By crossing the Bulldog with the Old English Terrier and adding a bit of Spanish Pointer blood, they came up with the Bull Terrier. However, Bull Terriers were not the most successful fighters. In 1850 the white-coated variety (nicknamed the "White Cavalier") was obtained and soon became a fashionable pet of the gentry. The breed has been used as a guard, ratter, herder and watchdog. The Miniature was developed to have the same qualities in a dog of more manageable size.
Αυτό δεν είναι νόμος, εξαρτάται από το χαρακτήρα του σκύλου, από την αυτοπεποίθηση του, και από τον ιδιοκτήτη. Η δικιά μου rott σκύλα δεν τσακωνότανε, η dober σκύλα δεν τσακώνεται, ούτε μεταξύ στο σπίτι δεν υπήρχε παραμικρό πρόβλημα, και δεν θεωρώ ότι αυτά τα σκυλιά είναι εξαίρεση.το θηλυκό θα τσακώνεται με θηλυκά εκτός όπως και το αρσενικό με αρσενικά
μαδάει όπως όλα τα κοντότριχα,τώρα εσύ που είσαι συνηθισμένος στο κανις που δεν μαδάει καθόλου,ε νομίζω πως θα σου φανεί κάπως να έχεις τρίχες στα ρούχα, έπιπλα,χαλιά και στα χέρια σου όταν το χαιδεύεις....Το καλό είναι πως η τρίχα είναι χοντρή και φεύγει εύκολα με το τίναγμαreignman said:μαδανε τα bull? η απλα εχουν μια κανονικη τριχοπτωση?
Oxι βέβαια, και 2 αρσενικά μπορεί να μην τσακώνονται, δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι καλύτερα αρσενικό/θηλυκό.Αυτό δεν είναι νόμος, εξαρτάται από το χαρακτήρα του σκύλου, από την αυτοπεποίθηση του, και από τον ιδιοκτήτη. Η δικιά μου rott σκύλα δεν τσακωνότανε, η dober σκύλα δεν τσακώνεται, ούτε μεταξύ στο σπίτι δεν υπήρχε παραμικρό πρόβλημα, και δεν θεωρώ ότι αυτά τα σκυλιά είναι εξαίρεση.