Διαρκώς ξύνεται.. το λυπάμαι

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Γεια σας παιδια πηρα ενα κουταβακι απ αυτα που γινονται εως 8 κιλα . Ειναι 1,5 μηνων και εχω το εξης προβλημα . Απ τη μερα που το πηρα διαρκως γκρινιαζοντας ξυνει το κεφαλι και την πλατη με το πισω ποδι. Πηρα αμπουλα για ψιλους κλπ απο κτηνιατρο την εριξα αλλα τιποτα. Μετα απο 3 μερες την εκανα μπανιο. Παλι τιποτα. Πηρα κτηνιαττο τηλ και δεν το σηκωνει κυριακατικα . Το εχει ξανασυναντησει κανεις. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ευχαριστω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πηρα ενα κουταβακι απ αυτα που γινονται εως 8 κιλα .
αχαχαχαχα :D Συγγνώμη αλλά μου φάνηκε πολυ αστείο αυτό.

Ήταν αδέσποτο το σκυλί; υπάρχει περίπτωση να έχει δερματικά; Απο τότε που το πήρες το έχει δει ο γιατρός;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μπάνιο 1.5 μηνων????? μην το ξανακάνεις.

Μηπως του εχει προκαλέσει καποια αλλεργικη αντιδραση το εμβολιο?

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Μπάνιο 1.5 μηνων????? μην το ξανακάνεις.

Μηπως του εχει προκαλέσει καποια αλλεργικη αντιδραση το εμβολιο?
Δεν εκανε ακομα εμβολιο μου εδωσε αυτη την κιτρινη κρεμουλα να τη δωσω να τη φαει σε 3 μερες και σε μια βφομαφα θα παω να κανω πρωτο εμβολιο. Παιδια πευτετε να με φατε και γω εναντι την ανεξελεγκτης γενετικοτητας αμειμαι . Αλλα βρηκα μια φιλη μου λεει εκανε η σκυλιτσα του πατερα μου 5 και ρπειδη τα αγαπαω τα σκυκια πηρα ενα εστω να το φροντιζω

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν εκανε ακομα εμβολιο μου εδωσε αυτη την κιτρινη κρεμουλα να τη δωσω να τη φαει σε 3 μερες και σε μια βφομαφα θα παω να κανω πρωτο εμβολιο. Παιδια πευτετε να με φατε και γω εναντι την ανεξελεγκτης γενετικοτητας αμειμαι . Αλλα βρηκα μια φιλη μου λεει εκανε η σκυλιτσα του πατερα μου 5 και ρπειδη τα αγαπαω τα σκυκια πηρα ενα εστω να το φροντιζω
η κρεμα ειναι για ενδοπαράσιτα?????
καταρχην ειναι υπερβολικά μικρο να το παρεις... επρεπε ως 2 μηνων να ειναι με τη σκυλιτσα.
Δεν πεφτει κανεις να σε φάει, αλλά προέχει το καλό του κουταβιου και του καθε αδεσποτου κουταβιου (που χάνει τη "σειρα" του στην υιοθεσια από τα 5 της σκυλιτσας του πατερα της φιλης σου).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μηπως η αμπουλα του προξένησε θεμα? Την εβαλες όλη??????
γιατι σε τόσο μικρά προτεινεται σπρέυ και όχι αμπουλα.

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
η κρεμα ειναι για ενδοπαράσιτα?????
καταρχην ειναι υπερβολικά μικρο να το παρεις... επρεπε ως 2 μηνων να ειναι με τη σκυλιτσα.
Δεν πεφτει κανεις να σε φάει, αλλά προέχει το καλό του κουταβιου και του καθε αδεσποτου κουταβιου (που χάνει τη "σειρα" του στην υιοθεσια από τα 5 της σκυλιτσας του πατερα της φιλης σου).
αφου τρωει κανονικα και εχει προσαρμοστει σπιτι ειναι πολυ χαρουμενο εδω ολο παιχνιδια. Ξερει κανεις για το θεμα κατι να βοηθησει? Ενταξυ το πγρα τωρα 15 μερες νοριτερα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αφου τρωει κανονικα και εχει προσαρμοστει σπιτι ειναι πολυ χαρουμενο εδω ολο παιχνιδια. Ξερει κανεις για το θεμα κατι να βοηθησει? Ενταξυ το πγρα τωρα 15 μερες νοριτερα
βρε καλε μου ανθρωπε, δεν ειναι "εντάξει το πηρα νωριτερα"
Ποιος θα το κοινωνικοποιήσει σε αυτά που θα εκανε η μανα του... εσύ? ξέρεις τι προβληματα μπορεί να εχει μετά από αυτο το "εντάξει το πηρα τώρα 15 μέρες νωριτερα"? Μην απαξιώνεις οσα λεμε γιατι ίσως κατι να ξερουμε παραπάνω.
1) νωρις αποχωριστηκε από την τοκετοομαδα
2) αμπουλα σε 1.5μηνων
3) μπανιο
Και ακόμα ρωτάς?

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
γιατι σε τόσο μικρά προτεινεται σπρέυ και όχι αμπουλα.
δεν ειναι ακριβως αμπουλα σαν σωληναρι κρεμας εμοιαζε την εδωσε η κτηνιατρος για τα παρασιτα. μα και πριν τη βαλω ξυνοτανε αυτο υπεθεσα και γω οτι ειναι αλεργικη στο αντιπαρασιτικο

Last edited by a moderator:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν είναι εντάξει το πήρα 15 μέρες νωριτερα!
Του στερεις την μητέρα του και όσα αυτη και η τοκετοομάδα του προσφερει. και απο θέμα εκπαιδευσης-κοινωνικοποιησης και υγείας. Τουλάχιστον το έχεις μέσα στο σπίτι?

Ο κτηνίατρος θα σου πει, η αμπούλα ειναι μεγάλο λάθος για τόσο νεαρο και μικρόσωμο κουτάβι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
γιατι σε τόσο μικρά προτεινεται σπρέυ και όχι αμπουλα.[ /QUOTE] δεν ειναι ακριβως αμπουλα σαν σωληναρι κρεμας εμοιαζε την εδωσε η κτηνιατρος για τα παρασιτα. μα και πριν τη βαλω ξυνοτανε αυτο υπεθεσα και γω οτι ειναι αλεργικη στο αντιπαρασιτικο
τι εννοείς του εβαλες την κρεμα? πού την εβαλες?????????

Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Πηρα αμπουλα για ψιλους κλπ απο κτηνιατρο την εριξα αλλα τιποτα. Μετα απο 3 μερες την εκανα μπανιο.
Όταν βάζεις την αμπούλα απαγορεύεται να το κάνεις μπάνιο. Δεν σε ενημέρωσε ο κτηνίατρος γι' αυτό;
Από ότι ξέρω όταν το κουτάβι είναι κάτω από 2,5 μηνών, το ψεκάζεις με σπρέι εκτός αν κάνω λάθος. Και από τον Χειμώνα μέχρι την άνοιξη πρέπει να φοράει ένα αντιπαρασιτικό κολάρο. Και από την άνοιξη μέχρι τον Σεπτέμβριο την αμπούλα. :rolleyes:

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Όταν βάζεις την αμπούλα απαγορεύεται να το κάνεις μπάνιο. Δεν σε ενημέρωσε ο κτηνίατρος γι' αυτό;
Από ότι ξέρω όταν το κουτάβι είναι κάτω από 2,5 μηνών, το ψεκάζεις με σπρέι εκτός αν κάνω λάθος. Και από τον Χειμώνα μέχρι την άνοιξη πρέπει να φοράει ένα αντιπαρασιτικό κολάρο. Και από την άνοιξη μέχρι τον Σεπτέμβριο την αμπούλα. :rolleyes:
Ρε διαβαστε τι γραφω. Μη βιαζεστε να το παιξετε ειδικοι. Το εριξα αμπουλα και Μετα 3 μερες μπανιο. Ηταν με νερο θερμοκρασια σωματος και αμεσως πετσετα στεγνωμα. Τα γνωριζω αυτα που λες φιλε μου.

Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Όταν βάζεις αμπούλα δεν γίνεται να το κάνεις μπάνιο για ένα μήνα. Και δεν επιτρέπεται να το κάνεις μπάνιο γιατί είναι μικρό.

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Όταν βάζεις αμπούλα δεν γίνεται να το κάνεις μπάνιο για ένα μήνα. Και δεν επιτρέπεται να το κάνεις μπάνιο γιατί είναι μικρό.
ξανα μανα... νιωθεις τι λεω? το σκυλι ξυνοτανε και πριν την αμπουλα . (Η οποια ειναι ειδικη για μικρα και την εβαλε η ιδια) Δε ζητησα συμβουλες μπανιου... γιατι ξυνεται ρωτησα..