Διαρροια

25 Ιανουαρίου 2014
16
3
Γεια σας.

Υιοθετησα ενα γερμανικο ποιμενικο πριν 3 μερες, ενα 4.5 μηνων κουταβι, θυληκο. Την πρωτη νυχτα ηταν ενταξει, ετρωγε κανονικα και εκανε τις αναγκες της κανονικα. Χθες το βραδυ το κοπρανο της σκυλας ειναι νερωμενο.

http://imgur.com/a/hWkJ9

Σημερα το πρωι οταν την εβγαλα για βολτα, τα κοπρανα της δεν ηταν τοσο νερωμενο αλλα ειχε μορφη λουκανικο και πουρε πατατας.

Ποια τα αιτια?
1. Αποτομη αλλαγη, μεγαλη πιθανοτητα.
2. Κατι εφαγε. Εφαγε καταλαθος ενα πολυ μικρο χαρτακι χθες.

Την πηγα στο κτηνιατρειο και μου εδωσαν μια τζαμπα τροφη που αφορα για ευαισθητα στομαχια Gastroenteric Sensitive εκ η οποια η τροφη ειναι για γατες αλλα μου ειπαν οτι αυτο ειναι ενταξει και μονο γι'αυτο.

Εσεις τι νομιζετε?

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Προφανώς η αλλαγη περιβαλλοντος και τροφής επιρρέασε. Περιμενε 1-2 ημερες και αν συνεχισει ξανα κτηνιατρο

25 Ιανουαρίου 2014
16
3
Προφανώς η αλλαγη περιβαλλοντος και τροφής επιρρέασε. Περιμενε 1-2 ημερες και αν συνεχισει ξανα κτηνιατρο
Αυτο ειναι λιγακι περιεργο επειδη σε μενα ειναι σουπερ χαρουμενη, μου κουνα την ουρα και παιζει συνεχως μαζι μου. Ασε που με ακολουθαει ολοκληρο το σπιτι οπου και να παω. Για την τροφη? Σιγουρα θα φταιει αυτο. Αλλα πιστευω φταιει και το μικρο χαρτακι που εφαγε χθες. Μου ειπαν οτι αν δεν βελτιωθει μεχρι αυριο, τηλεφωνο κτηνιατρειο.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Το γεγονός ότι είναι οκ από θέμα διάθεση και απλά είναι τα κόπρανα μαλακά δείχνει κατά 99% θέμα τροφής. Λογικά σε 2-3 μέρες θα στρώσει

25 Ιανουαρίου 2014
16
3
Το γεγονός ότι είναι οκ από θέμα διάθεση και απλά είναι τα κόπρανα μαλακά δείχνει κατά 99% θέμα τροφής. Λογικά σε 2-3 μέρες θα στρώσει
Χθες το απογευμα, εκανε κανονικα κοπρανα. Σημερα το πρωι ομως εγινε παλι νερωμενο συνοδευομενο με μικρες σταγονες αιματος. Ειναι φυσιολογικο αυτο?