G giorgosathens Well-Known Member 18 Νοεμβρίου 2010 51 0 3 Μαρτίου 2011 #1 Γεια σας,εχω ενα bull terrier 5,5 μηνων.Η τροφη που του δινω ειναι η ACANA Puppy junior.Εγω τον ταιζω 3 φορες την ημερα,εχω ακουσει ομως οτι ειναι καλυτερα 2 φορες.Τι γνωμη εχετε?
Γεια σας,εχω ενα bull terrier 5,5 μηνων.Η τροφη που του δινω ειναι η ACANA Puppy junior.Εγω τον ταιζω 3 φορες την ημερα,εχω ακουσει ομως οτι ειναι καλυτερα 2 φορες.Τι γνωμη εχετε?
A Angelos Well-Known Member 26 Οκτωβρίου 2010 847 0 Αθήνα 4 Μαρτίου 2011 #2 giorgosathens said: Γεια σας,εχω ενα bull terrier 5,5 μηνων.Η τροφη που του δινω ειναι η ACANA Puppy junior.Εγω τον ταιζω 3 φορες την ημερα,εχω ακουσει ομως οτι ειναι καλυτερα 2 φορες.Τι γνωμη εχετε? Click to expand... Καλώς όρισες!! Μείνε όσο περισσότερο καιρό μπορείς στις 3 φορές θα σου πρότεινα εγώ,όπως και πολύ άλλοι εδώ μέσα,νομίζω! Αυτό κάνω και εγώ για την ακρίβεια,μέχρι την ενηλικίωση της όπου θα το κάνω δύο φόρες!
giorgosathens said: Γεια σας,εχω ενα bull terrier 5,5 μηνων.Η τροφη που του δινω ειναι η ACANA Puppy junior.Εγω τον ταιζω 3 φορες την ημερα,εχω ακουσει ομως οτι ειναι καλυτερα 2 φορες.Τι γνωμη εχετε? Click to expand... Καλώς όρισες!! Μείνε όσο περισσότερο καιρό μπορείς στις 3 φορές θα σου πρότεινα εγώ,όπως και πολύ άλλοι εδώ μέσα,νομίζω! Αυτό κάνω και εγώ για την ακρίβεια,μέχρι την ενηλικίωση της όπου θα το κάνω δύο φόρες!
st3li0s Well-Known Member 26 Αυγούστου 2009 8.560 2.744 Θεσ/νίκη 4 Μαρτίου 2011 #3 Η θεωρία λέει όσο πιο συχνά μικρά γεύματα!Και για εμάς τους ανθρώπους! Ο οργανισμός λειτουργεί καλύτερα σε αυτό το tempo και αφομοιώνει την τροφή καλύτερα! 3 φορές την ημέρα είναι πολύ καλά!Στα κουτάβια μέχρι τον χρόνο έτσι ταΐζουμε!
Η θεωρία λέει όσο πιο συχνά μικρά γεύματα!Και για εμάς τους ανθρώπους! Ο οργανισμός λειτουργεί καλύτερα σε αυτό το tempo και αφομοιώνει την τροφή καλύτερα! 3 φορές την ημέρα είναι πολύ καλά!Στα κουτάβια μέχρι τον χρόνο έτσι ταΐζουμε!