Δοντάκια

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Μόλις παρατήρησα ότι της λειπουνε τα 2 μεσαια κάτω δοντάκια. Αλλάζει δόντια ε;; Νόμιζα πως αργότερα γίνεται αυτό. Πόσο διαρκεί η όλη διαδικασία;;

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ποσο μηνων ειναι? δε κραταει πολυ! τους κυνοδοντες τους εχει αλλαξει? φανταζομαι θα μασουλαει τα παντα...

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Κοντεύει να κλείσει τους 4 μήνες. Αν μασουλαει λέει;; Χαχα! Τα πάντα όμως η καημένη. Τις τελευταίες μέρες έχει πάρει ένα μπουκάλι πλαστικό νερού και το έχει λιωσει. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Είχα να δω τα δόντια της απο την Κυριακή.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Προσοχή στο πλαστικό μπουκάλι... Γιατί με το μασούλημα μπορεί να το σπάσει και να τραυματιστεί (βασικά να την κόει το σχισμένο μπουκάλι).

Πολλά πολλά μασουλητήρια και κονγκ!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τη βοηθήσω;; Όπως π.χ. να της βρεχω την τροφή;;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το αντίθετο μάλιστα! Στεγνή! Να βάζει λίγη δύναμη για να τη μασήσει, σκοπός σας είναι να πέσουν γρήγορα τα "μωρουδιακά" δόντια για να μην πάρουν κακή θέση τα καινούρια

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
λιγο μεγαλυτερη ειναι η δικια μου
φαντασου οτι την ειχα αγκαλια και ξαφνικα καταλαβαινω οτι κατι μασουλαγε της ανοιγω το στομα για να βγαλω οτι ειχε αρπαξει απο το γραφειο και ανακαλυπτω οτι ειναι ενας κυνοδοντας! Το αλλο τον βρηκα στο καναπε λιγο αργοτερα.
Την τροφη εξακολουθω και την δινω σκετη και μαλιστα ειναι και μεγαλη η κροκετα γιατι τρωει acana wild prairie
το μονο προβλημα που θα βρεις μπροστα σου ειναι οτι θα αρχισει να μασουλαει τα παντα ακομα περισσοτερο απο πριν αρα θελει μεγαλη προσοχη για να μην μασησει κατι επικινδυνο

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Xιχιχιχιχι. Πλάκα έχει η φαφούτα! Μασουλάει πραγματικα ολη την ωρα εδω και 2 μερες. Της εχω αφησει ολα της τα παιχνιδια σήμερα. Πόσο περιπου διαρκεί αυτο ξέρουμε??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το χρονικό διάστημα ποικίλει από κουτάβι σε κουτάβι, οπότε δεν υπάρχει στανταράκι για να σου πούμε...

Βρε! Μην τις αφήσεις όλα τα παιχνίδια μεζεμένα γιατί θα τα βαρεθεί. Άσε ένα-δυό έξω και τα υπόλοιπά κρύφτα. Κάνε αλλαγή παιχνιδιών καθε 2-3 μέρες. Έτσι δεν θα τα βαρεθεί εύκολα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εγω γιατι δεν εχω δει ποτε αιματακι απο τα δοντια ή καποιο πεσμενο κατω ακομη?
Μηπως τ' αλλαξε ολα και δεν το καταλαβα καν?

Ειναι 4μηνων.
Τωρα δεν τ' αλλαζουν?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αιμάτάκι δεν έιδαμε κι εμείς ποτέ, ούτε πεσμένο κάτω δόντι (μάλλον τα κατάπιε)
Το καταλάβαμε όταν είδαμε τα καινούρια να παίρνουν τη θέση των παλιών (κάποια ήταν και διπλά για μικρό διάστημα)
Ναι μαμά :p
Μπράβο παιδί μου! :p

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Εγω γιατι δεν εχω δει ποτε αιματακι απο τα δοντια ή καποιο πεσμενο κατω ακομη?
Μηπως τ' αλλαξε ολα και δεν το καταλαβα καν?

Ειναι 4μηνων.
Τωρα δεν τ' αλλαζουν?
Aίμα δεν είδα ουτε εγω.'Ετυχε σε παιχνιδι και της κοιταξα τα δόντια Ουτε πεσμένο κάτω. Ειναι πολυ μικρα τα δόντια της. Μονο κυνοδοντα θα μπορουσα να διακρινω στο πατωμα. Lovely τσεκαρες αν εχει ολα τα δοντια του??