Δυσπλασία πόσο κοστίζει η εγχείρηση?

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Έχω ένα ζευγάρι Ποιμενικούς Κεντρικής Ασίας ο αρσενικός λοιπόν εμφάνισε μεγάλη δυσκολία στο περπάτημα και αποφασίσαμε και τον πήγαμε στο κτηνιατρικό πανεπιστήμιο στην Καρδίτσα για μια καλύτερη διάγνωση εκεί μας είπαν ότι έχει δυσπλασία και στα δύο πόδια και ότι πρέπει να χειρουργηθεί και στα δύο πόδια και το κόστος αυτής την επέμβασης είναι 3000 ευρώ το κάθε πόδι δηλαδή σύνολο 6000 ευρώ όπως καταλαβαίνεται αυτά τα λεφτά είναι αδύνατο να τα βρούμε και αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος τόσο στοιχίζει αλήθεια?

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
απο ποια ηλικια καταλαβαινουμε αν υπαρχει μορφη δυσπλασιας?
με ολα αυτα που διαβαζω φοβαμαι οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο(στις μεγαλοσωμες φυλες)!
Εμαθα απο φιλο μου που ο σκυλος του απεκτησε δυσπλασια στο ενα του ποδι οτι το καταπολεμαει με χαπακι..καθημερινη αγωγη για παντα!

Last edited:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Αυτά στα είπανε σε πανεπιστημιακή κλινική;!:maria::paja1:
Μετά τις γιορτές, επικοινώνησε με την ορθοπεδική κλινική του Αριστοτέλειου.
Ζήτα να μιλήσεις με τον Τσιμόπουλο ή τον Καζάκο ή τον Πράσινο.
http://www.vet.auth.gr/public_el.php
http://www.vet.auth.gr/academ_el.php
Ό,τι βοήθεια χρειαστείς και μπορώ, πες μου.:)

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
Σ ευχαριστώ Loukia ναι αυτό μας είπαν από την πανεπιστημιακή κλινική!
Θα επικοινωνήσω σίγουρα ξερω οτι κάνουν καλη δουλεία εκεί είχα πάει τον άλλο μου τον σκύλο για καρκίνο
απλά μου φάνηκε υπερβολικό το ποσό αν και ξέρω ότι είναι δύσκολη επέμβαση αλλά άμα το παθέναν όλα τα σκυλιά που έχω εγώ θα έπρεπε να πουλήσω το σπίτι μου!

• Sad
Reactions: zuzu

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Κάνε αυτό που σου είπα και θα δεις ότι μετά θα χρειαστείς μια βαριοπούλα να πας να τα σπάσεις όλα στην Καρδίτσα!

Εξετάσεις υποθέτω δεν έχεις στα χέρια (στο ΑΠΘ πάντως δεν βγαίνει τίποτα από τις κλινικές, οπότε υποθέτω το ίδιο ισχύει και στην Καρδίτσα). Πάντως αν έχεις οτιδήποτε που μπορείς να το στείλεις (ακτίνες κλπ) αν δε γίνεται να τους το στείλεις απευθείας πολύ ευχαρίστως να το πάω εγώ μετά τις γιορτές που έτσι κι αλλιώς θα κλείσω ραντεβού με τον Καζάκο για τον γάτο μου.
Γενικά για οτιδήποτε χρειαστείς μη διστάσεις να με "ενοχλήσεις".:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο Καζακος ειναι πολυ καλος,σε αυτον πηγα κι εγω αλλωστε για αλλο θεμα,αλλα ειναι νευροχειρουργος,οχι ορθοπεδικος.

Μα τι τιμες του λενε!Πηγαινε παιδι μου στο Αριστοτελειο και μην ακους τρελα απο τους Καρδιτσιωτες!

• Like

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Πράγματι, με τα ορθοπεδικά ασχολούνται ο Τσιμόπουλος και ο Πράσινος. Απλά επειδή καμιά φορά δεν είναι εύκολο να βρεις αυτόν που θες όποτε τον θέλεις, και ο Καζάκος μπορεί να βοηθήσει στη συνεννόηση για αρχή για το πώς μπορεί να οργανωθεί το όλο θέμα μια και είσαι μακρυά. Είναι εξαιρετικά εξυπηρετικός (του έχω και αδυναμία λόγω της προηγούμενης σκύλας μου). Πρόσφατα με εξυπηρέτησε για παρόμοια περίπτωση μέχρι να καταλήξω τελικά στον Τσιμόπουλο ο οποίος είναι επίσης φοβερός άνθρωπος και θα σε βοηθήσει όπως μπορεί.
(για τον Πράσινο δεμιλάω απλά επειδή δεν τον γνωρίζω προσωπικά, γι' αυτό τον έβαλα και τελευταίο στη σειρά.:p)

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Πάντως, οι εξειδικευμένοι μεγαλογιατροί της Αθήνας, τόσα ζητάνε.

@Homer
Αυτό με το χαπάκι, ρώτα τον φίλο σου να σου πει ακριβώς τι είναι και για τι βαθμό δυσπλασίας, γιατί είναι πολύ φλου σαν πληροφορία και μπορεί κάποιος που δεν πρέπει, να στηριχθεί σ' αυτό. Μάθε το λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά και γράψτο να το ξέρουμε. Αν και μου φαίνεται απίθανο, να σου πω την αλήθεια.

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Ειναι χαπακι κορτιζονης που το βοηθαει να κινειται χωρις να ποναει....θα ρωτησω για λεπτομερειες και θα επανελθω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Και εφ' όρου ζωής...;
Για πες του να το ξαναψάξει, μην το στείλει το σκυλάκι πριν την ώρα του...

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Τι να σας πω ρε παιδια? Απλα το συζητησαμε με αφορμη την αποκτηση τοy Homer και μου ειπε τι του ειπε ο γιατρος να προσεχει για το δικο του...βεβαια ηταν λιγο αργα γτ την αποκτησε την δυσπλασια 4 περιπου μηνων
Παντος το αποτέλεσμα της θεραπείας (χωρις να την υιοθετω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ειναι ενα dog de bardeaux 9 μηνων 55 κιλα να παιζει και να τρεχει χωρις να δειχνει οτι εχει καποιο προβλημα.
Και το ξανα τονιζω οτι δεν υιοθετω καμια θεραπεια αν δεν επισκεφτω τον κτηνιατρο (μου)!!!!!!
Απλα το εθεσα σαν προβληματισμο!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ειναι χαπακι κορτιζονης που το βοηθαει να κινειται χωρις να ποναει....θα ρωτησω για λεπτομερειες και θα επανελθω!
Μηπως του δινει καποιο χαπακι (Osteoflex?) το οποιο περιερχει γλουκοζαμινη και χονδροιτινη? Το δινουν σε μεγαλοσωμες φυλες για τις αρθρωσεις τους και οταν εχουν δυσπλασια. Καποιοι το δινουν και ως προληπτικα στην αναπτυξη τους.
Τωρα για κορτιζονη δεν γνωριζω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87