Κανονικά θα ήθελε χαλαρό περπάτημα 2 ώρες την ημέρα, αν μπορούσα μπάνια σε πισίνα ή θάλασσα.
Οτι του φτιάχνει μυς χωρίς να καταπονεί περισσότερο τις αθρώσεις του.
Η αλήθεια είναι ότι το 2ωρο δεν το καταφέρνουμε σχεδόν ποτέ και για θάλασσα περιμένουμε τις διακοπές μιας και μένω στους προποδες τς Πάρνηθας

.
Αλλά και η επιλογή του δευτερου σκύλου, άσχετα αν μου βγήκε και ο τρίτος απο σφήνα, έγινε σύμφωνα με την κατάσταση του , κάτω απο 20 κιλά και μεγαλύτερο σε ηλικία για να μν έχουμε πολλά άγρια παιχνίδια.
Του κάνω μασαζ σχεδόν κάθε μέρα (απο Video που ειδα και μετά απο συζήτηση με τον γιατρούλη μου).
Τον κρατάω χαμηλά στο βάρος του, γύρω στα 10 κιλά κάτω.
Το σπίτι είναι όλο στρωμένο με χαλιά και διαδρομους χειμώνα καλοκαίρι. ΜΑκριά απο υγρασία, φυσικά καθμερινα τα χάπια του (εδώ ένα μεγάλο ευχαριστω στην Ειρήνη -φόντας για τα θαυματουργά Dorwest )
Τώρα το μπράβο είναι σχετικό, με ένα τέτοιο πρόβλημα ή τον κρατάς ή ξέρεις ότι αν τον δώσεις θα τον κοιμήσουν. Νομίζω ότι ήταν απο τν αρχή μονόδρομος και τν πρώτη μέρα να το είχα καταλάβει δεν θα μπορουσα να τον γυρίσω πισω, δεν είχα επιλογή

.
Το θέμα είναι ότι αυτό που έμαθα είναι ότι δυσπλασία παλευεται και αν τν παλέψεις σωστά και ήρεμα έχεις εναν σκύλο που μπορεί να ζήσει φυσιολογικά και εσύ μαζί του.
Δεν ξέρω τι απο τα παραπάνω έχει βοηθήσει τον Ντρεντ στο να βλέπουν οι γιατροί τν ακτινογραφια του και μετά τον σκυλο και να με ρωτάνε αν είναι ο ίδιος

ίσως όλα μαζί.
Πιστευω ότι πολύ τον έχει βοηθήση και η Barf, αυτό μου το έχουν πει και οι 2 γιατροι απο τους 4 ,ότι έχουν δει παράμοια αποτελέσματα και σε άλλα σκυλιά που έχουν αυτή τν διατροφή.