Δεν αναφερόμπυν στο δικό σου ποστ γιατί αν δεις γράφαμε παράλληλα αλλά αυτά που έγραφε το μέλος με το πρόβλημα.Ξαναδιαβάζοντας...
Σωστά τα λέει η l.kyveli, ΔΕΝ χρειάζεται να περιμένετε 9 μήνες, αν έδωσα προηγουμένως αυτή την εντύπωση!
Εννοούσα ότι στους 18 μήνες, απλά, το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη...
εγώ είχα την εντύπωση ότι η οστεοαρθρίτιδα εμφανίζεται μετά από κάποια ηλικία kia όχι σε νεαρά σκυλιά...στο είπαν οι ορθοπεδικοί αυτό?Ο σκύλος μου έχει βαριά μορφή δυσπλασίας και οστεαθριτιδας που προέρχετε απο την δυσπλασία απο 5 μηνών (με διάγνωση απο 4 διαφορετικούς κτηνίατρους οι 2 ορθοπεδικοί)
τώρα είναι 16 μηνών χωρίς επέμβαση (λόγο της οστεαθρίτιδας τις πιο πολλές δεν μπορούμε να τις κάνουμε)μόνο με χαμηλό βάρος συμπληρώματα σε χάπια, καθημερινή σωστή άσκηση και Barf διατροφή και μπορεί και ζει με αξιοπρέπεια χωρίς τραγικούς πόνους και χωρίς να χρειάζετε να παίρνει παυσίπονα.
Δεν κάνουμε ευθανασία σε ένα ζώο επειδή έχει δυσπλασία, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις 9 μήνες πάρε ακόμα μία γνώμη.
όχι ξεχνάς όλες τις επεμβάσεις που τις κάνεις σε μικρή ηλικία και πας μόνο ολικη αρθροπλαστικη κατ ισχιον η εκτομη κεφαλης μηριαιου(ανακουφιστικη μεθοδος μονο).Δεν αναφερόμπυν στο δικό σου ποστ γιατί αν δεις γράφαμε παράλληλα αλλά αυτά που έγραφε το μέλος με το πρόβλημα.
Vek όταν υπάρχει οστεοαρθροίτιδα δεν μπορεί να γίνει επέμβαση;
Συνήθως εμφανίζεται σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά υπάρχουν και οι τυχερές περιπτώσεις όπως η δική μας που φάνηκαν έντονα ακόμα και στην πρώτη ακτινογραφία του που τραβήχτηκε λίγο μετά τους 5 μήνες.εγώ είχα την εντύπωση ότι η οστεοαρθρίτιδα εμφανίζεται μετά από κάποια ηλικία kia όχι σε νεαρά σκυλιά...στο είπαν οι ορθοπεδικοί αυτό?
κατάλαβα... να σε ρωτήσω κάτιΣυνήθως εμφανίζεται σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά υπάρχουν και οι τυχερές περιπτώσεις όπως η δική μας που φάνηκαν έντονα ακόμα και στην πρώτη ακτινογραφία του που τραβήχτηκε λίγο μετά τους 5 μήνες.
Ναι μου το είπαν και οι ορθοπεδικοί αυτό απο την πρώτη ακτίνα και περιμένουμε την τρίτη στους 18 μήνες για να μπορούμε να έχουμε μια εικόνα για την εξελιξη.