Καλησπέρα χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια... Σας παρακαλω αν ξέρει κάποιος κάτι.. Εχω ένα ημίαιμο μαλτεζάκι λίγες μέρες απο όταν το πηρα άρχισε τις γαστρεντεριτιδες ήταν περιπου ενάμιση μηνών αλλά πολυ μικροσκοπικό. Υστερα από διάφορους γιατρους αντιβιωσεις δίαιτες κλπ καταλάβαμε ότι δεν μπορουσε να φαει γιατί πνιγοταν. Τελικά τρέφονταν μόνο με γάλα μητρικό για σκυλος για αρκετό καιρό κατάφερα να το φτάσω 8 μηνών και τρώει μόνο αλεσμενες κροκέτες με ρυζαλευρο, γάλα και βιταμίνη (σαν χυλό) οι ακτινογραφίες που του είχα κάνει δεν έδειξαν κάτι και του έκανα φθοριοσκοπηση που έδειξε ότι η τροφή δεν κατεβαίνει γρήγορα κάτω, παλινδρομει μπρος πισω και γι αυτο πνιγεται. Δυστυχώς δεν παιρνει κάποιου είδους επέμβαση θα πρεπει να ζήσει έτσι μόνο με μαλακή τροφή. Το θέμα μου είναι ότι ξαφνικά πνιγεται ακόμη και με αυτό που έτρωγε ως τώρα επειδή είναι λαιμαργο και προφανως πειναει.... Είναι 2.430 κιλά μια κουκλα παιχνιδιαρα και έχω τρελαθεί. Ο γιατρός λέει είναι πολυ σπάνιο. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ... Δεν θέλω να τη χάσω αλλά η ώρα του φαγητού της είναι εφιάλτης. Ευχαριστώ εκ των προτερω