Δωράκια?

Παίρνετε δώρα στα σκυλιά σας?

• Φυσικά και όχι. Σκύλος είναι δεν τα εκτιμάει!

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    261

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ορίστε ένα poll που είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσει σε σχόλια τις 10 σελίδες καθώς προσφέρεται για προβληματισμό και φιλοσοφική κουβέντα.
Παίρνετε δώρα στα κατοικίδιά σας στα γενέθλια, τις ονομαστικές τους εορτές (μερικά έχουν), τα Χριστούγεννα κ.ο.κ?
Και αν ναι, τι δώρα?
Κάνετε κάτι ιδιαίτερο εκείνες τις μέρες για να γιορτάσετε την περίσταση?
Για να απαντήσω: ΟΧΙ. Κατ'αρχήν πλέον δεν του λείπει τίποτα. Δεύτερον, ειδικά τα γενέθλιά του δε θέλω να τα θυμάμαι. Τα Χριστούγεννα από την άλλη παίρνει το καλύτερο "δώρο"... τη συνεχή παρουσία ανθρώπων που αγαπάει ή συμπαθεί στο σπίτι...

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Φυσικά!

Μασουλητήρια στα γενέθλιά της που τα ευχαριστιέται πραγματικά!

Αλλά ότι και να της πάρω (αλυσίδες, λουράκια κλπ κλπ) σα δώρο της τα πηγαίνω: "Που είναι το κορίτσι μου? Τι του έφερα εγώ?" και τέτοια........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Επειδη δεν εχουμε γιορτασει ακομα Χριστουγεννα ή γενεθλια μαζι, της παιρνω συνεχεια δωρακια στο ασχετο :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για το σκύλο μου αγοράζω ότι πιστεύω πως χρειάζεται, ανεξαρτήτως περίστασης.
Ποτέ δεν αντιμετώπισα το ζώο μου σαν άνθρωπο, ποτέ δεν του πήρα «δώρα» λόγω γιορτής και δεν θεωρώ πως η ημέρα των γενέθλιων του είναι αφορμή για κάποιου είδους εορτασμό.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πάντως κάτι χριστούγεννα που του 'φερε η γιαγιά μου ένα λούτρινο σκυλί, το π@@ξε μια φορά και μετά το παράτησε (προτιμάει ένα χαλάκι)!
Το έπλυνα και το κράτησα για τη συλλογή μου :lol: :lol: :lol: :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Παίρνω δωράκια, αν θεωρούνται δωράκια τα παιχνίδια και τα μασουλητήρια. Τα χριστούγεννα όλα τα ζώα της οικογένειας έχουν το δωράκι τους.
Τα χριστούγεννα που πέρασαν η μητέρα μου ζήτησε να πακεταριστούν τα δωράκια για τα ζα μας. Η πωλήτρια παραξενεμένη τη ρωτάει:
- Μα καλά, καταλαβαίνουν τα ζώα;
- Φυσικά, τα δικά μας κάνουν και πατίνι.
Ζντοινγκ! :lol:
Σημείωση: Η μητέρα μου δεν είναι καμιά χαζομαμά σαν κι εμένα, και σιχαίνεται τις τρίχες. Είναι παρθένος στο ζώδιο όμως και δεν νοείται δώρο χωρίς το πακετάκι του και τα στολίδια του.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν ,εγώ του κάνω δώρα και στο ξέμπαρκο και έχει τα πάντα ,αλλα και τα Χριστούγεννα και στα γενέθλια του..
και μάλιστα είναι το σκυλί όπου τρελαίνεται να παίρνει δώρα..και αυτο γιατί?
Γιατί κάθε φορα που του περνάμε κάτι από petshop, μασουλιτιρι,παιχνιδάκι σοκολατάκια,μπισκοτάκια κλπ αφήναμε κάτω την σακούλα και πήγαινε και έβαζε την κεφαλα του και έψαχνε μονος του!!κουνούσε τρελα την ουρα και αν ήταν παιχνιδι ,μπαλάκι κλπ το έβγαζε και άρχιζε να χοροπηδάει χαρούμενος σε όλο το σπίτι..
Εεεεε ..μονο που τον βλέπεις έτσι είναι...είναι να μην του κανεις δώρα?
Η φάση ποια είναι?Οτι όταν γενικά παίρνουμε ψώνια βάζει πάντα την κεφαλα του να ελέγξει..και του λέμε όχι αγόρι μου δεν σου πήραμε κάτι..!!!

Το γέλιο ποιο είναι?... εχτές που βγήκαμε για βόλτα περνούσε μια κυρια με σακούλες..εεε ο χοντρός πήδαγε πάνω στις σακούλες της κυριας...
Κακομαθημένος.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χριστουγεννα και γενεθλια και στο ξεμπαρκο. ΤΑχ το κανει και εμας αυτο με τις σακουλες!! Το χειροτερο δε είναι πως απο τοτε που βρηκαμε τη χρυσα (γατουλα) η αδερφη μου η χειροτερη απο ολουσ περνει και σε αυτη ποντικακαι. Ελα μου ομως που η ριτονα ζηλευει και παιρνει το ποντικακι για να την κυνηγησουμε (και η γατα τρεχει και αυτη μαζι?!) (αυτο ειναι παιχνιδι που της το μαθα εγω και ολοι με μισουνε!!!). Τρεχει αυτη μπροστα εγω πισω μεχρι να της κανω μπιριμπρι στον ποπο για να γκαζωσει πιο πολυ :D :mrgreen: :mrgreen:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εμείς του πέρνουμε για Χριστούγεννα, γενέθλια αλλά και γενικά.
Οταν λέω δώρα εννοώ μασουλίματα, παιχνίδια "πουικ πουικ" και μπισκοτο-κόκαλα :oops: :oops: :oops: :oops:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τρέλα!
Το μόνο πραγματικό "δώρο" που έχει εκτιμήσει ποτέ ο σκύλος μου είναι το προαναφερθέν χαλάκι. Δε γουστάρει τα παιχνίδια (τα αντικείμενα εννοώ) απ' όταν έγινε ενός έτους και λιγότερο!

Edit: Φυσικά τρελαίνεται επίσης να παίζει με μυξωμένα χαρτομάντηλα, για τα οποία στήνει επιχειρήσεις αδειάσματος κάδου σκουπιδιών. Τα μεταφέρει σε όλο το σπίτι και τα κάνει χίλια κομμάτια. Αλλά ούτε κι αυτά είναι ακριβώς δώρα... :lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εαν εννοούμε δώρα το να αγοράσεις στον σκύλο σου ένα καινούργιο μαξιλάρι ή κάποιο παιχνίδι για να απασχολείται, τότε ανήκω στην τρίτη κατηγορία, αλλά επειδή πιστεύω ότι όλα αυτά πιο πολύ τα κάνουμε για να ευχαριστήσουμε εμάς τους ίδιους, ψήφισα:
Για δέσιμο, για δέσιμο!!!

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Οταν δω κατι που μ αρεσει κ πιστευω οτι θα της αρεσει και εκεινης της το παιρνω.... :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
κ πιστευω οτι θα της αρεσει και εκεινης
ΑΥΤΟ είναι αρρωστια :lol: :lol: :lol:

Κι εγώ παιρνω δωράκια (αν θεωρήσουμε ''δωράκι'' κάτι που δεν ειναι τελείως απαραίτητο) αλλά σε άσχετες φάσεις ...

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
denis said:
κ πιστευω οτι θα της αρεσει και εκεινης
ΑΥΤΟ είναι αρρωστια :lol: :lol: :lol:

Οχι δεν ειναι αρρωστια βρε denis ...
Απλα εχει περιεργο γουστο κ κοιταω να της παρω κανα παιχνιδακι που θα παιζει μαζι του...

Εντιτ:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ακουγεται αρρωστημενο ... :? :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν παμε ταξιδια, ειδικα στην γερμανια, οποσδηποτε της παιρνουμε κατι- και οχι μονο εγω, αλλα και ο αντρας μου!
Δεν ειναι δυνατον να την απογοητευσουμε- αφου μολις μπαινουμε και ανοιγουμε τις τσαντες και βαλιτσες καθεται και περιμενει να δει τι της φεραμε.

Το Σαββατο ειχαμε παει στο ΙΚΕΑ και η Χρυσανθν πηρε ενα λουτρινο κανισακι. Με το που μπηκαμε σπιτι και αφησαμε τη τσαντα κατω- πηγε η Εσμεραλτνα για ελεγχο, βουτιξε το κανις και πηγε να φυγει!
Οταν της το πηραμε μας κοιταξε με ενα βλεμμα...............
Στενοχορηθηκαμε πολυ που δεν τις ειχαμε παρει τιποτα!

Οταν μας στελνουν δωρα τα χριστουγεννα φιλοι και συγγενεις- εχει ΠΑΝΤΑ και κατι για την Εσμεραλντα!

Απλα εχει περιεργο γουστο κ κοιταω να της παρω κανα παιχνιδακι που θα παιζει μαζι του...
Εκει εχει δικιο η Χρυσανθη!
Της αρεσουν τα λουτρινα με φωνη- κατα προτιμιση σε πορτοκαλι η κιτρινο χρωμα.
Εχει μια μεγαλη κουτα γεματη παιχνιδια- και ωρες ωρες παει κοντα, αρχιζει να ψαχνει, αδειαζει ολη την κουτα και φαινεται καθαρα οτι ψαχνει κατι σηνκεκριμενο- μολις το βρει αρχιζει να κανει χαρουλες και για καμποσες μερες παιζει μονο με αυτο!

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Και γω όποτε να 'ναι του παίρνω δωράκια.Λατρεύω να μπαίνω στο σπίτι και να του λέω: Τί σου πείρα? και να με κοιτάει με ανυπομονησία...Με καταλαβαίνει πάντα όταν έχω κάτι γι αυτόν.Μέχρι στιγμής γενέθλεια δεν έχουμε γιορτάσει αλλά σίγουρα θα του πάρω κάτι...Δεν πρόκειται να καταλάβει το σκοπό του παιχνιδιού αλλά σίγουρα θα χαρεί πολύ και αυτό μου φτάνει... :roll:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αυτή είναι από τα γενέθλιά της φέτος. Κι εντάξει, δεν καταλαβαίνει τα περί γενεθλίων κλπ, αλλά δεν το περιμένει με φοβερή λαχτάρα το παιχνίδι?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ πιστεύω ότι μας βλέπουν λίγο σαν αη-βασίληδες και περιμένουν να τους φέρουμε δωράκια γιατί παραμένουν πάντα παιδιά. Άλλωστε τα πάντα από μας προέρχονται, παιχνίδια, κόκκαλα, τροφή... Όταν έλεγα στη Νοέλα "τι έχω φέρει εγώ για τη Νοέλα", ήξερε πολύ καλά ότι κάτι είχα για αυτήν και περίμενε με ανυπομονησία. Μια φορά πήρε η μητέρα μου για πάρτη της ένα λούτρινο αρκουδάκι και η Νοελίτσα τρελλάθηκε, της άρεσε τόσο πολύ που της το έδωσε. Πώς να αρνηθείς σε αυτά τα μουτράκια.