Κούταβος 48 ημερών και τα κλάματα της "μάνας"

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.577
842
Ξεσσαλονικη!!!
επειδη υπαρχουν σκυλια που δεν μπορουν να μασησουν πλεον κερατα κλπ για πολλους και διαφορους λογους, καλο ειναι να αποφευγονται τετοια εριστικα σχολια και ειρωνιες, και ειδικα απο μεγαλους ανθρωπους που υποτειθεται πρεπει να ξερουν καλυτερα και να ειναι πιο ωριμοι στην σκεψη.

το βουρτσισμα των δοντιων των κατοικιδιων μας ειναι μερος της φροντιδας που τους προσφερουμε. οποιος δεν γουσταρει, να μην το κανει. αλλα οι ειρωνιες με τις πιτζαμες και τα παραμυθια να λειπουν.

δεν θα μας βγαλει ο καθενας οτι ειμαστε τιποτα χλεχλεδες που εχουν τα σκυλια με μπιμπερο και καροτσακι σαν μωρα επειδη κανουμε το καλυτερο δυνατο για την υγεια τους. εγω γουσταρω να μην αφησω τα δοντια του σκυλου μου να σαπισουν και να μη χρειαζεται καθαρισμο καθε χρονο. οποτε θα βουρτσιζω. χρεος μου και σημαδι καλης ιδιοκτησιας.

αν εσας σας βολευουν τα κερατα ελαφιου και τα κοκκαλα του χασαπη, δικαιωμα σας και χαιρομαι που τα σκυλια σας δεν εχουν αυτοανοσο που τους γ@μ@ει το στομα και με τον καθε ερεθισμο/γρατζουνια μπορει να υπαρξει πισωγυρισμα. δεν σας ευχομαι ποτε να ερθετε στη θεση που βρεθηκαμε εμεις. απλα δειξτε και λιγο σεβασμο. να λειπει η ειρωνια, δεν γνωριζομαστε και απο χθες.
Γράψατε όλο αυτό ,ενώ θα μπορούσατε να απαντήσετε απ την αρχή τον τίτλο του παραμυθιού και να τελειώνουμε! Να τονίσω ότι πάλι αστειεύομαι!

Περαστικά σας,δεν ήθελα να σας προσβάλω,να σας εκνευρίσω ή να σας ειρωνευτώ!Καμια τέτοια πρόθεση!Με συγχωρείτε αν προκάλεσα εκνευρισμό ενώ εσείς προσπαθείτε για το καλύτερο για το ζώο σας!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.991
Athens
Όποιος θέλει να τσακωθεί να έρθει πρώτα να βουρτσίσει τα δόντια του τσοπάνη.
Και μετά τσακώνεται.
Αν μπορεί.

• Haha
Reactions: medusa and mareco