Δόντια μικρά και μεγάλα ….

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Να ρωτήσω κάτι, αυτό με τα δόντια που δεν πέφτουν είναι κληρονομικό;
Απο οτι με ενημερωσε ο εκτροφεας ,κανενας απο τους γονεις του Φοιβου ,
ουτε και τα κουταβια απο τις αλλες γεννες τους , δεν ειχε δειξει κατι αναλογο
Δεν μου ειχαν αποκλεισει βεβαια την περιπτωση καποιος απο τους προγονους να ηταν "δυσκολος" με τα μικρα δοντια και θα το εψαχναν με τις διασυνδεσεις τους.(δεν τους ειχε απασχολησει κατι παρομιο στο παρελθον....)
Δεν εχω λογια για το ενδιαφερον τους και για τις πολυτιμες συμβουλες τους....απο τον 8 μηνα που τους το ειχα αναφερει για πρωτη φορα και καταφεραμε ,
παροτι 13 μηνων , τελικανα μην εχουμε το παραμικρο προβλημα με την θεση και την κατασταση των οριστικων δοντιων.

καλα....να δεις "χαμογελο" τωρα ... θα παθεις..!!!!

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
fani ...εμεις φτασαμε στο αμην ....13 μηνων !!!
Χρειαστηκαν 2 ωρες περιπου ( και αφου ο κτηνιατρος " κατεβασε- ανοιξε" τα ουλα... και παλι ....δεν τιποτα...)
Το προβλημα το δικο μας ηταν η αναισθησια σε συνδιασμο με την ευαισθησια που παρουσιαζει η φυλη σε συγκεκριμενες ουσιες που χρησιμοποιουνται για αυτα το σκοπο....
Γιαυτο αργησαμε τοσο ,αν δεν εχεις αναλογο προβλημα θα ελεγα μην το αναβαλεις ....
To ξερω....αλλα για ενα μηνα και κατι πρεπει να το αναβαλω...λογο της ερληχιωσης,εχει χαμηλα αιμοπεταλεια και δε γινεται!!!Ετσι εχουμε αναβαλει και τη στειρωση που θα την καναμε αυτη την εβδομαδα!!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
fani μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας δώσε του σκληρα μασουλητήρια και αν δεν έχετε προβλήματα επιθετικότητας ξεπατωθείτε στη διελκυστίνδα! Μπορεί να φανείς τυχερή!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
fani μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας δώσε του σκληρα μασουλητήρια και αν δεν έχετε προβλήματα επιθετικότητας ξεπατωθείτε στη διελκυστίνδα! Μπορεί να φανείς τυχερή!
Λες?για να δουμε...της δινω και παιζουμε πολυ με τον κομπο της αρεσει!!

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Στο σκυλάκι της φύλης μου κτηνίατρος από το εξωτερικό της είχε πει οτι αν δεν πέσουν να του κάνει χειρουργείο ώστε να τα αφαιρέσουν .Κτηρίατρος στην Ελλάδα την συμβούλεψε να του δείναι παιχνίδια να μασάει και κροκέτες ,κάτι που τελικά βοήθησε και ολα καλα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εχω νεα,παει και ο αλλος ο κυνοδοντας!!!!Σημερα ειχε παει στο σκυλοπαρκο με τον σκυλοπατερα και εκει που επαιζε με τα αλλα σκυλια,ξαφνικα ο καλος μου ειδε αιμα παει την κοιταει και παει και ο αλλος κυνοδοντας!!!!Ουφ παει και αυτο!!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
we can finally ...smile like a SHELTIE....

ευχομαι τα καλυτερα ...
εμεις επιτελους μπορουμε να "χαμογελασουμε" με τον ιδιαιτερο τροπο της φυλης .......

smile..jpg
καναμε επεμβαση και εξαγωγη......ολα καλα......

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κύριε μάνατζερ επικοινωνήστε με εταιρεία σκυλοδοντόπαστας, νομίζω ότι περνάτε casting επιτυχώς!! :D :p :D :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Παιδιά; Αν τα κάτω δόντια (τα μπροστινά τα καινούρια) είναι στραβά,είναι φυσιολογικό;

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Επειδη και ο Φοιβος ειναι στην εποχη που πεφτουν τα νεογιλά δοντια για να βγουν τα μονιμα,εχω παρατηρησει οτι τρωει με πολυ μικροτερη ορεξη απ'οτι πριν.Επηρεαζει την ορεξη αυτη η αλλαγη δοντιων;Λογω πονου ισως;Του δινω κοκκαλακια αυτα τα ειδικα "παιχνιδια"να μασουλαει και επισης οτι αλλο παιχνιδι εχει το μασουλαει...ακομα και πετρα εβγαλα χθες απο το στομα του...Βοηθανε τα μασουλητηρια(λεξη κι αυτη...)αυτα;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@ mAthosalas Ναι, βοηθάνε!!! κονγκ και tug of war αβέρτα! Πιθανόν όντως η όρεξή του να έχει μειωθεί γι'αυτό το λόγο... Πιθανόν, ε?

@ Pintsie Δυστυχώς δεν ξέρω... Σίγουρα είναι στραβά ή είναι η φυσιολογική ελαφρά απόκλιση μεταξύ των κυνόδοντων? Τονίζω το ελαφρά

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
kritikopoula;372576@ Pintsie Δυστυχώς δεν ξέρω... Σίγουρα είναι στραβά ή είναι η φυσιολογική [B said:
ελαφρά [/B]απόκλιση μεταξύ των κυνόδοντων? Τονίζω το ελαφρά
αναφερεστε στην photo μου ?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Απλά προσπαθώ να βάλω την Pintsie να σκεφτεί αν τα "στραβά" δόντια του δικού της είναι όντως στραβά ή αν είναι φυσιολογικά, όπως του δικού σου