ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ(ΞΗΡΗ 'Η BARF) ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ Γ.Π.

picco

Member
14 Ιουνίου 2013
7
0
Καλημερα! Θα ηθελα συμπληρωσω την δικη εμπειρια στην διατροφη barf ,εχω ενα πιτ μπουλ εδω και αρκετο καιρο δινω barf ,εδωσα πολλα λεφτα οπως και αρκετο απο εμας σεξηρες ,ασ μην πουμε μαρκες, αποτελεσματα ? διαροιες τριχοπτωση και το σκυλι να μην εχει αντοχες. αυτα τα ξεχασα το σκυλι γεμισε ενεργεια κοπρανα ελαχιστα χωρις δθσοσμιες και αερια. οσον αφορα την ποσοτητα δινω 800-1000 γραμαρια εινε 33 κιλα ο μπεμπεης σταθερα με αυτη τν ποσοτητα. να πω εδω δεν εχω χρονο αρκετο να την φτιαξω μονος και ετσι την αγοραζω ετημη με ενα κοστος απο 45 ως 55 ευρω

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Καλημερα! Θα ηθελα συμπληρωσω την δικη εμπειρια στην διατροφη barf ,εχω ενα πιτ μπουλ εδω και αρκετο καιρο δινω barf ,εδωσα πολλα λεφτα οπως και αρκετο απο εμας σεξηρες ,ασ μην πουμε μαρκες, αποτελεσματα ? διαροιες τριχοπτωση και το σκυλι να μην εχει αντοχες. αυτα τα ξεχασα το σκυλι γεμισε ενεργεια κοπρανα ελαχιστα χωρις δθσοσμιες και αερια. οσον αφορα την ποσοτητα δινω 800-1000 γραμαρια εινε 33 κιλα ο μπεμπεης σταθερα με αυτη τν ποσοτητα. να πω εδω δεν εχω χρονο αρκετο να την φτιαξω μονος και ετσι την αγοραζω ετημη με ενα κοστος απο 45 ως 55 ευρω
Γεια σου και καλώς ήλθες στο dogforum!Να 'στε καλά με το φιλαράκο σου!
Και από που την παίρνεις έτοιμη?Είχα δει για ένα κρεοπωλείο στην Καλλιθέα νομίζω.

Cockerspaniel

New Member
7 Ιουνίου 2013
3
0
Χαιρεται!Εμας ο κτηνιατρος μας εχει πει οτι το πιο οικονομικο και υγιεινο ταυτοχρονα για το σκυλο ειναι να μιλησεις με τον χασαπη της γειτονια και καποια πραγματα που πεταει απο το κρεας οταν το καθαριζει(εκτος απο κοκκαλα) να το φτιαχνεις σε μια σουπα με ρυζι, κολοκυθακι και καροτο.Το σουρωνεις και το φυλας στο ψυγειο.Εμεις φτιαχνουμε εβδομαδιαια ποσοτητα και ειναι σιγουρα οικονομικο γιατι στον χασαπη αν δεν ειναι γνωστος σου του δινεις ελαχιστα γιατι ετσι κι αλλιως τα πεταει,το ρυζι ή και τα μακαρονια για σκυλους ειναι επισης πολυ φθηνα και σε μεγαλες συσκευασιες και καροτο και κολοκυθι επισης πολυ φθηνο αφου η βαση ειναι το ρυζι και τα αλλα μπαινουν σαν "συνοδευτικα".Επισης εχει πολλες βιταμινες σαν γευμα.Εμας που ο χασαπης ειναι γνωστος μας βγαινει 5-6 ευρω τη βδομαδα.Βεβαια ειναι κ μικροσωμο αλλα σιγουρα δεν φτανει τα 80 ευρω τον μηνα και μεγαλοσωμο να ειναι το σκυλι