ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! ΒΟΗΘΕΙΑ!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Εχω βαλει και θεμα εδω...

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=8502&page=4

Θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αν μπορει καποιος να μου δωσει τηλεφωνο εκπαιδευτη σκυλων. Μολις με πηρε η κοπελα μου και δεν μπορω να βρω λυση αν δεν παρακολουθω εγω το σκυλι. Και απο τη στιγμη που εγω δεν εχω το χρονο τωρα πρεπει να μιλησω με καποιον ειδικο.

Το σκυλι ειναι τρελα ζωηρο και παιζει ολη την ωρα. Οταν εχει ανθρωπο μπροστα του παιζει μαζι του. Οταν δεν εχει ατομο μπροστα του παιζει με ο,τι βρει. Αυτο ειχε τις εξης συνεπειες μεχρι τωρα.
1) Τις πανες και τις εφημεριδες τις ΞΕΣΚΙΖΕΙ, ακομα και με χαρτοταινια που τις κολλαμε στο πατωμα. Τις σκιζει με τα ποδια του και γεμιζει ολον τον τοπο. Και μετα αφου δεν εχει εφημεριδα η πανα κανει την αναγκη του οπου βρει στο πατωμα.
2) Καταπιε ολοκληρο το στοπ της πορτας στην τουαλετα σε μια στιγμη που δεν το εβλεπε κανενας. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, δωστε μου το τηλεφωνο καποιου ειδικου, ηδη εχω μεινει πολυ πισω στο διαβασμα μου για ενα σκυλι που δεν ητα καν δικια μου επιλογη να παρω, μην καταστρεψω ολοσχερως την πιο κρισιμι εξεταστικη της ζωης μου!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H κοπέλα σου δεν έχει δίκτυο? Γιατί δεν μπαίνει η ίδια (που είναι και υπεύθυνη για το σκύλο και πήρε και την απόφαση να τον έχει) να ρωτήσει?

Και επίσης, τι περιμένετε να κάνει το κουτάβι αν όχι να παίζει?? Δε λές πάλι καλά που δεν έχει καμια χειρότερη αρρώστια απο κει που το πήρατε και εχει διάθεση να παίξει! Αλλοι παρακαλάνε! Επίσης, εσείς πριν απο λίγο δεν είχατε λεφτά ούτε για πάνες, κι εχετε τώρα για εκπαιδευτή???

Τι να πω ρε παιδιά.... λίγη σοβαρότητα. Τι περιμένατε όταν πήρατε κουτάβι????

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν χρειαζεστε ειδικο!

Ο μικρος ειναι ΚΟΥΤΑΒΙ!!!

Δεν χρειαζεται απο τωρα καποιον ειδικο!Δεν εχει μαθει τιποτα ακομα!ΤΩΡΑ μαθαινει!Το μαθαινει απο εσας!

Χρειαζεται εσας να τον καθογησετε!

Αυτα οοοολα που κανει ειναι κουταβισιες συμπεριφορες και ειναι απολυτως φυσιολογικες!

Να ακολουθεις το γνωστο ρητο..."Το καλυτερο κουταβι ειναι το κουρασμενο κουταβι"!!!

Την ζωηραδα του μπορειτε να την μειωσετε παιζοντας τον και προσπαθωντας να τον απασχολειτε συνεχεια με τα παιχνιδια του!Δεν θα σταματησει να ειναι ζωηρος!Ετσι ειναι αυτη η ηλικια!

Εσεις θα ορισετε τι ειναι επιτρεπτο να κανει!

Τελος,συνιστω το Crate/Κλουβι οπου και θα σας ρυθμισει τις ωρες της τουαλετας και θα μπορει να ησυχαζει μεσα σε αυτο!!!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Δυστυχως δεν μπορουμε για τον επομενο μηνα να δωσουμε λεφτα για crate. Ο μονος περιορισμος που μπορουμε να του εχουμε ειναι να το δενουμε καπου καπου μεσα στο σπιτι αλλα και παλι δεν εχει νοημα γιατι και στην πανα να τα κανει, μετα παει και κοιμαται πανω στα τσισα του και τη σκιζει οταν δεν εχει τι αλλο να κανει.

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Εγω τα ελεγα εξ αρχης οτι δεν ηταν καλη εποχη για κουταβι η συγκεκριμενη! Επισης μονο εγω εχω προσβαση στο ιντερνετ και γι'αυτο εγω ειμαι αυτος που ρωταει εδω τωρα. Λεφτα τωρα δεν εχουμε. Αργοτερα θα εχουμε και με τον εκπαιδευτη θα μπορεσουμε να κανονισουμε να τον πληρωσουμε αργοτερα ξερω εγω. Το θεμα ειναι οτι το κουταβι πρεπει να μαθει ΤΩΡΑ οπως εχω διαβασει στις απαντησεις των περισσοτερων εδω μεσα και ΤΩΡΑ χρονο εμεις δεν εχουμε καθολου να ασχοληθουμε!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δυστυχως δεν μπορουμε για τον επομενο μηνα να δωσουμε λεφτα για crate. Ο μονος περιορισμος που μπορουμε να του εχουμε ειναι να το δενουμε καπου καπου μεσα στο σπιτι αλλα και παλι δεν εχει νοημα γιατι και στην πανα να τα κανει, μετα παει και κοιμαται πανω στα τσισα του και τη σκιζει οταν δεν εχει τι αλλο να κανει.
Καλά τι το πήρατε το σκυλί αφού δεν έχετε λεφτά να το συντηρήσετε??? Ξέρετε πόσα έξοδ έχει ένα σκυλί???Δεν έιναι μονο η τροφή του.... αν σας αρρωστήσει τι θα κάνετε???

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Παιχνιδια θα παω αυριο να του παρω με τα τελευταια μου λεφτα για να δω αν θα αλλαξει κατι με αυτο, σαν λυση αναγκης.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το θεμα ειναι οτι το κουταβι πρεπει να μαθει ΤΩΡΑ οπως εχω διαβασει στις απαντησεις των περισσοτερων εδω μεσα και ΤΩΡΑ χρονο εμεις δεν εχουμε καθολου να ασχοληθουμε!
Τότε γιατί το πήρατε τώρα??????

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και για το ότι δε δίνω λύση, αλλά βρίσκω εξαιρετικά ανεύθυνο αυτό που κάνατε! Η λύση είναι ενημέρωση και σοβαρότητα απο μεριάς σας! Το κουτάβι είναι κουτάβι και θα κάνει ζημιές!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Ρε κοπριτη εγω τα ξερω και τα ελεγα απο πριν αλλα τι να κανουμε που αρρωστησε η δικια μου με το που ειδε το σκυλι! Το ερωτευτηκε παραφορα! Ολη την ωρα σκεφτοταν μονο αυτο και καθοταν μεχρι και τα βραδια κολλημενη εξω απο τη τζαμαρια του πετ σοπ και το χαζευε που κοιμοταν! Εμμονη ιδεα της ειχε γινει το κουταβι, τοση πλακα επαθε με το που το ειδε! Απλα τωρα που εγινε το κακο το θεμα ειναι πως το μαθαινεις να μην κατουραει ολον τον τοπο! Αυτο μονο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Απλα τωρα που εγινε το κακο το θεμα ειναι πως το μαθαινεις να μην κατουραει ολον τον τοπο! Αυτο μονο!
Αυτό δεν λύνεται με εκπαιδευτή. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική. Λύνεται με πολλή υπομονή και πολύ σφουγγάρισμα! Δες το σαν τιμωρία για την ανευθυνότητα που έδειξε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Διάβασε λίγο κι ΑΥΤΟ, σε συνδιασμό με αυτά που λέγαμε προηγουμένως, μπας σας βοηθήσει λίγο....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Βασικά...λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει...
Αν δεν έχετε λεφτά για crate...μπορείτε να το περιορίσετε το βραδυ στο μπάνιο. Με τις πάνες του.
Τα παιχνίδια μη κάνετε το λάθος να τα δωσετε όλα μαζί..ένα, ένα για να μη τα βαρεθει γρήγορα...να του παίρνετε πίσω το ένα...να το κρύβετε για λίγες μερες και να του δίνετε το καινουργιο...και πάλι απο την αρχη.
Αν είναι πολύ ενεργητικό κουτάβι να τον παίζετε συνέχεια για να κουραζεται...
Μόλις τον βλεπετε να πηγάινει για τη ζημιά...ένα αυστηρο ΜΗ...και αμέσως του δίνετε ένα δικό του πάιχνίδι για να παιξει...μόλις το παρει θέλει αμέσως επιβραβευση..
Γενικά θέλει πολύ επίβλεψη τον πρώτο καιρό...όπως θα κάνατε και με ένα μικρό παιδι...και πολύ υπομονή.
Εμβόλια ε΄χει κάνει για να μπορειτε να το βγάζετε έξω?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το σκυλι είναι πολύ μικρο ακομα για να παει σε εκπαιδευτη.
Ο εκπαιδευτης εχει σοβαροτερες δουλειες να κανει από το να μαθει τουαλετα σε ένα κουταβι.
Το σκυλι δεν το αφηνεις στον εκπαιδευτη και φευγεις αλλά εισαι κι εσυ μαζι και βασικα εκπαιδευεσαι εσυ.
Εσεις παιδια λετε ότι δεν εχετε χρονο, αρα δεν μπορειτε να πατε για εκπαιδευση μαζι με το σκυλι.
Ο εκπαιδευτης ζηταει τα μισα λεφτα προκαταβολη και πολύ καλα κανει, γιατι υπαρχουν οι ξυπνιοι πιστολερο.
Βρειτε εάν καλο (εχει αρκετους καλους και ηθικους) για να μην σας φαει τα λεφτα τζαμπα.
Μετα την εκπαιδευση, αν δεν ασχολεισαι με τον σκυλο, ο σκύλος τα ξεχναει όλα και ξαναγινεται όπως πριν. Ο εκπαιδευτης σου δειχνει τον δρομο και διαμορφωνει αρχικα τον σκυλο. Μετα θελει ενασχοληση και συντηρηση.

Κατά τα άλλα με καλυψε πληρως η φιλη kopritis.

Επισης, επειδη φίλε σε βλεπω λιγο αγχωμενο, συνιστώ ψυχραιμία. Κουταβι είναι, φυσιολογικα φέρεται, όπως ειπαν και τα παιδια.

Κανετε καποιες οικονομιες για ωρα αναγκης, πχ ασθενεια του σκυλιου. Ο σκυλος, η διατροφή, εκπαίδευση, υγεια, κοστιζει.

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Εχω αγχωθει λογω εξεταστικης. Εμβολια του καναμε πριν 4 μερες, οποτε δεν μπορουμε να το βγαλουμε ακομα εξω. Θελει τα επαναληπτικα του σε δυο βδομαδες. Απο τοτε θα μπορουμε ανετα να τον βγαζουμε.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
σχετικα με το crate. μην νομισετε μεσα στον πανικο σας οτι κλεινουμε το σκυλι εκει και το παραταμε.καποιες ωρες μενει εκει το σκυλι. και τουλαχιστον απομονωστε με καποιο τροπο ενα μερος του χωρου που καθοσαστε τις περισσοτερες ωρες ωστε να παιζει και να κουραζετε εκει αλλα και να σας βλεπει!
και ξαναλεω η τουαλετα ειναι θεμα που λυνεται με πολλη υπομονη και σφουγγαρισμα!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Να σας πω τον πονο να καταλαβετε...
Δεν μπορω να ακολουθησω τις συμβουλες σας που λετε να εχω το νου μου συγκεκριμενες στιγμες που κανει την αναγκη του (πχ μετα απο υπνο, φαγητο και παιχνιδι). Το σκυλι, οσον αφορα την ουρηση, την κανει πανω απο 12 φορες τη μερα! Τις μετρησα σημερα! Επισης συνηθως το κανει εκτος πανας και οταν τον πιανω στα πρασα τον μεταφερω στην πανα του, αλλα δεν συνεχιζει να τα κανει. Τα κραταει και οταν ξαναφυγει απο την πανα τοτε τα κανει!
Σημερα το πηρε επισης μια φιλη στα ποδια της να τον κρατησει. Το σκυλι οπως καθοταν στα ποδια της αφοδευσε!!!! ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!
Φυσικα και το επιβραβευουμε τις ελαχιστες φορες που τυχαινει να τα κανει στην πανα του, αλλα πραγματικα, μετα απο 8 ημερες συνεχομενης προσπαθειας, το σκυλι φαινεται να ειναι ανεπιδεκτο μαθησεως!!! Μεχρι που κοιμαται κιολας πανω στα τσισα του στην πανα, δεν το πτοει τιποτα!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δυστυχώς το κουτάβι πρέπει να βγαίνει έξω 12 φορές τη μέρα..... αλλιώς δε θα μάθει... Ή αλλιώς crate όταν λείπετε, που είπες πως δεν μπορείς να πάρεις.. Δεν μπορεί να βρεθεί κανείς που θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με το σκυλί; Φίλοι, γονείς...;

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
αυτός ήταν κι ο σκοπός μου...η αγένεια. μάλλον δεν έχει ρωτήσει τους δικούς του, πόσες φορές τα έκανε πάνω του όταν ήταν μωρό και τους κατούρησε την ώρα που τον είχαν γυμνό και τον έπαιζαν στην αγκαλιά τους. ένα μωρό ζώο γιατί να διαφέρει;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini