Εμείς (η Μόκα) συμμετέχουμε (και τις 2 μέρες) και θα χαρούμε να γνωρίσουμε όλους τους φίλους από το forum θα είναι εκεί!Εσείς συμμετέχετε;
Ευχαριστούμε, κυρία μου, η "κατηγορία" μαςΣυγγνώμη καλέ κυρία, με το σκυλί κατράμι, αλλά η ερώτηση ήταν προσωπική για την αφεντιά σας, αν θα συμμετέχετε.
Τους υπόλοιπους που λες, ή μάλλον την "κατηγορία" του johnk, τους έχω καταλάβει ότι θα συμμετέχουν.
Ελπίζω να γνωριστούμε...![]()
...με 2 άσπρες τρίχες....Συγγνώμη καλέ κυρία, με το σκυλί κατράμι,
Ασε... του Diego θα είναι. Ακόμη πάνω σας τις έχετε;...με 2 άσπρες τρίχες....
Ναι, και εμεις- με ολο το κοπαδι!...
+ η Frenchie Fan και η cocker-fan![]()
Δεν είναι του Diego,είναι αυτόφυτες.....και σήμερα ανακάλυψα και μια τρίτη...πάει το κατράμι χαχαχαχα(να είναι τα μέτρα άραγε που ακούει ο σκύλος μου και ασπρίζει;;Ασε... του Diego θα είναι. Ακόμη πάνω σας τις έχετε;
Μάλιστα λοιπόν. Και τις δύο μέρες θα είσαστε; Από νωρίς;
Γιουπιι θα εχουμε και κοκονι-φωτος..!!
Να θυμηθω να σου φερω το stick....(θα το επαναλαβω πολλες φορες απο μεσα μου για να το θυμηθω)!
άσπρες τρίχες???αυτό είναι ελάττωμα αποκλεισμού...τσιμπιδάκι και βγάλσιμο ή λίγο φούμο ή έστω μια χρωμοβαφή μαλλιών και γρήγορα :lol:Δεν είναι του Diego,είναι αυτόφυτες.....και σήμερα ανακάλυψα και μια τρίτη...πάει το κατράμι χαχαχαχα(να είναι τα μέτρα άραγε που ακούει ο σκύλος μου και ασπρίζει;;)
ναι θα είμαστε και τις δύο μέρες απο νωρίς....,και την κυριακή μέχρι το τέλος γιατί παίζουμε μαζί με τον εκτροφέα μας.......τρομάρα μας...![]()
Και πιος σου λεει, οτι δεν εχουμε!Πω πω πώς μπορείται έγω θα είχα τρομερό άνχος.