Καλησπερα κ χριστος Ανεστη.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμας δεν μας βρηκε καλα...
Εχω φοβο μηπως η μικρη εχει τυφο.
θα σας εξηγησω οσο μπορω γιατι ειμαι σε πανικο.
Στις 25μαρτιου κ ουσιαστικα δεκα μερες πριν κλεισει 3 μηνες η μικρη, την βγαλαμε βολτα. Επειδη εχει θεμα με μολυνση στην κοιλια μαλλον απο δαγκωμα αδερφου της οσο ηταν ηδη στο εκτροφειο, παιρνει αντιβιωση, κ αρα 3ο εμβολιο ακομα γιοκ. Την βγαλαμε ομως για να δει κ κατι αλλο περαν των τοιχων και της μαπας μας.
ηταν εξω σε καφετερια μαζι μας 3 ωρες στο κρεητ της κ παιρνω τη μικρη κ κατι εφημεριδες εξω απο την καφετερια μπας κ κανει πιπι. καθως μυριζε τις εφημεριδες, μυρισε κ το πεζοδρομιο...
Αυτα 25 μαρτιου.
Παμε Μ.παρασκευη...Η μικρη δεν εχει φαει πρωινο ουτε μεσημεριανο, νερο ουτε σταγονα. στις 6 το απογευμα τρωει βραδινο. Μετα την πιανει λοξυγγας κ αυτη φρικαρει τρεχει με φοβο στο κρεητ κ δεν ερχοταν σε μας με τιποτα. Κοιμαται. στη μια κ μιση ξυπνα με δυσνποια και αρχιζει σαν αναγουλες,πως κανουν οι γατες οταν βγαζουν μπαλες με τριχες;;; μονο που η μικρη τιποτα. φρικαρω. μετα απο μια ωρα κοιμαται. Την ακουω να καταπινει στον υπνο της πολυ πιο εντονα και εκανε γυρες. Αναστατη ηταν. στις 5 το ξημερωμα ξυπνα παλι με δυσνποια και αναγουλες. ΠΟνεσε η καρδια μου. Στις 8 κ 30 το πρωι Μ.Σαββατου πλεον, τρωει πρωινο, νερο τιποτα. τρεις ωρες μετα κ ενω εφυγα για λιγο, κανει εμετο στην αγκαλια του φιλου μου. Μου ειπε οτι γενισε τις 2 χουφτες του με υγρα και τροφη αχωνευτη. Παιρνει τηλ την κτηνιατρο η οποια λεει να μη της δωσουμε της μικρης μεσημεριανο και αν δεν κανει 2ο εμετο, οκ να της δωσουμε βραδινο.
Η μικρη ολη μερα ηταν ζαβλακωμενη να ι μεν επαιξε αλλα σε καποιες φασεις παραπατουσε σα ζαλισμενη κ γενικα δεν ειχε την ετναση που εχει κανονικα...τρωει βραδινο και πριν λιγο ειχε παλι αναγουλες.Κ δεν εχει διαρροια.
Ρωτω: υπαρχει πιθανοτητα να επαθε τυφο επειδη εγλυψε 25 μαρτιου λιγο το πεζοδρομιο; εχει κανει 2 εμβολια και παιρνει αντιβιωση οκμεντιν 20 μερες(ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)
Παω να τρελαθω. Συν οτι ο καλος μου κατηγορει εμενα. Εγω ηθελα απλα να κοινωνικοποιηθει λιγακι γιατι καθυστερει το τριτο εμβολιο και διαβασα οτι πρεπει να βλεπει σιγα σιγα διαφορα....Κ απλα ηταν ηδη 3 ωρες στο κρεητ κ ειπα να τη βγαλω ΑΝΑΘΕΜΑ τα μυαλα μου για πιπι αλλα ρε παιδια, δεν καθοταν στις εφημεριδες που της εβαλα στο πεζοδρομιο κ μυριζε κ λιγο απο το πεζοδρομιο!
φοβαμαι για τυφο γιατι δεν εχω αλλη εξηγηση. Κ βεβαια, ευχομαι να τα επαιρνα ολα εγω, αρκει να ηταν καλα η μικρουλα μου...
Συγχωρεστε με για την ενταση. δεν ειμαι καλα.