Είμαι η Άρυα η Labradorίνα η σοκολα

Disko

Member
27 Ιουνίου 2014
14
39
36
(Sorry gia ta greeklish alla to laptop den exei autocorrect.. )
Tin Aria pou lete mou tin xarise enas filos mou... den exw dei tous goneis alla swmatika ola pano ths dixnoun oti einai Labrador... Auth ti stigmh einai 2.5 minwn kai 8elei na pidaei kai na dagwnei ta panta... tin prwth mera pou tin afisa monh ths logo douleias epestrepsa spiti kai den eixa pantofles kai fortisth... tin epomenh pou 3upnisa den eixa kai allon fortisth.. einai pane3upnh, ap ti deuterh mera ema8e na ta kanei sto mpalkoni kai auto to provlima to 3eperasa polu nwris... tis exw valei oria kai exei katalabei oti to xol kai to saloni einai o xoros ths kai den pernaei sta dwmatia tis kouzinas tou mpaniou kai tis krevatokamaras... kata ta alla logo dontiwn sunexizei kai dagwnei ta panta... pros to parwn den mporw na pw oti exw pedeutei akomh...

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
χαχαχα Disko, winter is coming και απ ότι φαίνεται θα χεις γερό "παπλωματάκι" :LOL:

ο φίλος που σου τη χάρησε που τη βρήκε; έχει και τους γονείς; απο δική του γέννα δλδ; (της σκύλας ε - όχι κυριολεκτικά)

Disko

Member
27 Ιουνίου 2014
14
39
36
Autos exei ena germaniko kai ena pointer sto kthma.. kai h Aria emeine ap tin genna filhs tou kai tou ti xarisane kau autos tin edwse se mena..

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Είναι μια κούκλα!! Η φίλη του τι γέννα έκανε?είχε τον ένα γονέα? Δεν είναι ο πιο σωστός τρόπος απόκτησης... και πολύ χάρισμα έπεσε με την μικρή όπως και να έχει όμως σημασία τώρα έχει να είναι στα σωστά χέρια! Να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί με τη σοκολατένια με υπέροχο όνομα (εγώ για τη δικιά μου ήθελα το "καλήσι" αλλά κατάψηφίστηκε η ιδέα). Έχεις κάνει αποπαρασίτωση? Βλέπω λίγο φουσκωμένη κοιλίτσα...ή παραφάγατε??

Disko

Member
27 Ιουνίου 2014
14
39
36
Αυτό κρατάω και γω .. Ότι είναι στα καλύτερα χέρια.. Δεν έχω δει γονείς και ούτε θέλω νομίζω.. Δεν έχω ιδέα τι γινόταν σπίτι της.. Όσο για την κοιλιά έκανα γκάφα... Αντί για 300g όλη μέρα τις έδινα 300g 3 φορές τη μέρα για 5 μέρες... Η μόνη επίπτωση ήταν τα κακακια της μου είπε ο κτηνίατρος, έβγαζε λάσπη.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Πρόσεχε την τότε τα Λαμπραντόρ έχουν τάση παχυσαρκίας. Φαγητό με το ζυγι και προσοχή στις λιχουδιές. Και όταν με το καλό τη στειρωσεις (περνάω υπόγεια και υποχθόνια το μήνυμα μου...) ακόμη πιο πολύ προσοχή και άσκηση...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τι είναι τούτο; :oops:
Θα γινουμε πολλές....

Μεγάλη προσοχή στα αλματα, κατσικιάσματα. Παρε της και ενα κρέιτ να μάθει το χώρο της και να μην παίξουν ξανα ζημιές που μπορεί να κοστίσουν ως και τη ζωή της.
Όντως ενημερωσε τους φιλους, το ότι εχουμε εναν σκύλο δεν σημαίνει οτι πρεπει να ζευγαρώσει... Μόνο εκτροφείς ειναι αρμόδιοι και πρέπει να το κάνουν!

• Like
Reactions: Disko

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
διαολε...θα με βάλετε να ξεκινήσω Game of Thrones

Το ειπε και το μελος γκέλυ πιο πάνω, και το επαναλαμβάνω και γω ξανα: Μεγάλη προσοχή στα ποδαράκια της και στα πατώματα που γλυστράνε, ειδικά τώρα που είναι μικρούλα. Τα λαμπ αναπτύσσσονται ολίγον γρήγορα και εχουν ευαίσθητα ποδάρια.

Θα σου προτινα στους χώρους που περπατάει να στρώσεις μοκέτα, χαλί, κάτι για να μη γλυστράει

Κατά τα άλλα, δεν ξερω αν ε΄χεις κοπέλα, αλλα τα τσόκο είναι μεγάλοι γκομενομαγνήτες :D

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
να το χαιρεσαι το σοκολατάκι σου και να μην σου αρρωστήσει ποτέ.
τωρα μιλά ο ψυχαναγκασμός:προσοχή μη σου κολλήσει τίποτα στις βόλτες αν δεν εχει ολοκληρώσει τα εμβόλια

• Like
Reactions: anastasiak