Γειά σας! πρίν απο 7 μήνες περίπου καθώς έψαχνα μέσω αγγελιών να βρώ ενα καθαρόαιμο λαμπραντόρ(αργότερα έμαθα οτι αυτό δεν είναι το πιο σωστό).Λόγω οικονομικών λοιπόν έψαχνα κάποιο σε καλή τιμή. Κοιτούσα πολύ καιρό και κάποια στιγμη βρήκα μια αγγελία που έλεγε " Λαμπραντόρ καθαρόαιμο, αρσενικό 4 μηνών χαρίζεται λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου." Για να μην πολυλογώ το πήρα. Ο άνθρωπος που το είχε μου φάνηκε ειλικρινής μου είπε οτι τον είχε αγοράσει 350Ε και τον πήρε για τα παιδία του ο οποίος όμως χώρισε ωστόσο και του έμεινε ο σκύλος και επειδή δεν ήταν υπερ της πώλησης απλά ήθελε να τον δώσει σε καλά χέρια και ας το έκανε χωρίς χρήματα. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να δώ αν είναι όντως καθαρόαιμο; Τώρα πια είναι 11 μηνών εμένα μου θυμίζει Λαμπραντόρ αλλα ξέρω οτι αυτο δεν φτάνει...Μπορώ αν είναι γνήσιο να του βγάλω χαρτια τώρα? Ενα πράγμα που τον διαφοροποιεί είναι οτι το ένα του αυτί "χάλασε" οταν έβγαζε τα δόντια του αλλα απο οσο ξέρω και μιας φίλης μου το καθαρόαιμο Λαμπραντόρ έχει παθει το ίδιο και στα δύο αυτιά οταν έβγαζε δόντια. Φωτογραφίες είναι διαθέσιμες. Συγνώμη για την άγνοια μου ενδεχομένως.. ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος...