Είναι κάποιο είδος πιτ μπουλ;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Η σκυλα μου δεν καθοταν σε κανενα αρσενικο τοσα χρονια.Έφυγα ένα 2ημερο για δουλειά και την άφησα σε φραγμενο οικόπεδο ενός φίλου. Με κάποιο τρόπο πήδηξε το φράγμα ο σκύλος και μπήκε.δεν με πειράζει καθόλου αν είναι ημίαιμο το κουταβι η οτιδήποτε άλλο γιατί θα τον κρατήσω τον μικρό με μεγάλη μου χαρά.
Τον σκύλο τον γνωρίζω είναι ενός γείτονα που τον αφήνει ελεύθερο που και που,απλά μου είπε ότι είναι πιτμπουλ πράγμα που εγώ δεν ειμαι και πολύ σίγουρος.
Δεν ξερω αν ειναι πιτμπουλ παντως πανεξυπνος και πανουργος ειναι.
Στειρωσε σε παρακαλω τη σκυλα σου σε κανα διμηνο. Μονο καλο θα κανετε και στους 2.
Να σου ζησει το κουταβι. Ειναι πολυ ομορφο.

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
Νομίζω ότι πιο καλά όλο αυτό δεν μπορούσε να πάει, η σκυλίτσα ζευγάρωσε (από αμέλεια), έκανε ένα μόνο κουταβάκι και ο ιδιοκτήτης της θα το κρατήσει. Αυτό είναι επιτυχία και να του ζήσει του @dannetz.

Ο χαρακτηρισμός pitbull μας δείχνει τύπο σκύλου. Μπορεί να είναι pitbull όπως ένα σκυλί που φερμάρει είναι κυνηγόσκυλο. Αυτό όμως δεν μας δείχνει κάτι ουσιαστικό γιατί δεν γνωρίζουμε καθόλου τί περνάει στους απογόνους, ενώ όταν έχει το γενεαλόγιο, αυτό που λέμε χαρτιά, pedigree και καθαροαιμία, μπορείς μερικώς να προβλέψεις. Για εμένα πές πως είναι τύπος pitbull, δεν έχει σημασία. Κάτι πρέπει να το πείς άλλωστε. :D

Ακόμη και το ημίαιμα είναι μερικώς ορθό γιατί δεν είναι μισό - μισό, το μιγάς ή μιξ είναι πιο σωστό.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμία σημασία, να του ζήσει και πάλι και να γίνει σκύλαρος!!