Είναι λαμπραντόρ;

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Καλησπέρα!
πριν περίπου 8 μήνες βρήκαμε (μας βρήκε για την ακρίβεια) αυτός ο κούκλος..απο την αρχή μου έκανε εντύπωση το κεφάλι του αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία στο θέμα 'ράτσα'..όλο αυτό το διάστημα αρκετοί που τον έχουν δεί τον έχουν ονομάσει λαμπραντορ αλλά και πάλι δεν έδινα σημασία γιατί και παλιότερα τη σκυλίτσα μου τη λίζα λαμπραντορ την έλεγαν (ενώ δεν ήταν)..με πρόβληματισε μόνο μια κυρία η οποία ασχολείται πολύ με σκυλιά εκτροφή-εκθεσεις κτλ η οποία μου είπε πως ή είναι λαμπραντορ ή ημίαιμο με πολύ έντονη την επιρροή του λαμπραντορ..
ως πιο έμπειροι απο μένα και καθαρά για λόγους περιέργειας θα ήθελα τη γνώμη σας..
ευχαριστώ πολύ!

Attachments

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναι μοιάζει πολύ με λαμπραντορίνι, αλλά νομίζω θέλει λίγο δίαιτα :)
Καλως ήρθατε και να τον χαίρεσαι!

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Ναι μοιάζει πολύ με λαμπραντορίνι, αλλά νομίζω θέλει λίγο δίαιτα :)
Καλως ήρθατε και να τον χαίρεσαι!
Βασικά θέλει πολύ δίαιτα γιατί κάναμε το λάθος και την λαιμαργία την μεταφράσαμε σε πείνα :)
καλώς σας βρήκα !!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είπα να είμαι ευγενική :p
Πες μας την ιστορία σας, πού το βρήκατε κλπ αν θες!
Πάντως είναι πολύ όμορφος, ακόμα και χοντρούλης!

Last edited:

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
EVINA, ξύνεις πληγές!!! Καί εγώ είχα μιλήσει για το δικό μου,ότι ναι, ήταν ημίαιμο,αλλά ήταν διασταύρωση από κάποια ράτσα (δεν αναφέρω) όπως φαινόταν και επίσης όπως επέμενε ο κτηνίατρος μου. Τι δεν ακούστηκε!! Λες και πολλά ημίαιμα, δεν προέρχονται από διασταυρώσεις με σκυλιά ράτσας,πού πετάνε,χαρίζουν ή πουλάνε τα κουτάβια! Ολα τα ημίαιμα ήρθαν από το διάστημα, από ειδικό καλούπι και με σφραγίδα "ημίαιμο".
Με συγχωρείς, για την πολυλογία μου. Το σκυλάκι σου,δεν ξέρω αν είναι καθαρόαιμο, πάντως όπως το παρατηρώ, από λαμπραντόρ έχει σίγουρα καταγωγή και είναι πολύ όμορφο.Να το χαίρεσαι! Οπως είπες,τι σημασία έχει η ράτσα? Δεν έχει γίνει βίωμα, ότι και το σπανιότερο σκυλί ράτσας,προήλθε από άγνωστο πόσες διασταυρώσεις με διάφορα σκυλιά, γιά να έχουν πχ τα αυτιά του μεταξένιο τρίχωμα,ή ψηλά πόδια κλπ. κλπ.

Last edited:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου,σίγουρα έχει λαμπραντορ μέσα του αλλά όπως λες δε έχει σημασία καμία.Εγώ για την δικιά μου ΠΑΝΤΑ κολλάω ότι είναι ημιαιμο λαμπραντορ και την βρήκα στο δρόμο και έτσι γλυτώνω πολύ γρήγορα από τους γαμπρούς που βρίσκω στο δρόμο:rolleyes:

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Κατ αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους-όλες !!
το σκυλάκι ήταν στην γκαραζόπορτα του σπιτιού μας για περίπου 15 μέρες..δεν έφευγε για κανένα λόγο..του βάζαμε φαγάκι και νερό αλλά δεν σκεφτόμασταν να τον βάλουμε μέσα μιιας και τότε είχαμε ήδη ένα ντομπερμαν και ένα ημίαιμο μαλτεζάκι..ε κάποια στιγμή δεν άντεχα να τον βλέπω απ έξω να μας κοιτάει (κάποιοι αχαρακτήριστοι είχαν ρίξει και φόλες εκείνες τις μέρες) και τον έβαλα μέσα..ε λέω αυλή έχουμε..τι 2..τι 3..έτσι έμεινε μαζί μας..όταν τον βρήκαμε έβγαζε τα δεύτερα δοντάκια του,τώρα λογικά χρονίζει..
Δεν ξέρω ,πάντα στην οικογένεια υπήρχαν τουλάχιστον 2 σκυλιά και κυρίως αδεσποτάκια ,έτσι κόλλημα με φυλές κτλ δεν είχα ποτέ..ο σύζυγος έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα ντομπερμαν..(τα οποία αν δεν κάνω λάθος έχουν μέσα τους 7 ράτσες..οπότε ;) )...

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Καλώς ήρθες ! Πολύ όμορφος σκύλος.

Τα μάτια του φέρνουν λίγο σε μαστιφοειδές ή τα δικά μου μάτια κάνουν πουλάκια?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Κριτής δεν είμαι αλλά αυτό δείχνει αρκετά λαμπ. Μέχρι και η ουρά του είναι χαρακτηριστική.
Να τον χαίρεστε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Και τον δικό μου τον μπερδεύουν με cane corso. Κάπου κάπως κάποτε μαστιφοειδή πρέπει να ενεπλάκησαν στην εκτροφή των λαμπ. Ο σκυλάκος έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά από λάμπραντορ πάντως.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Καλησπέρα!
πριν περίπου 8 μήνες βρήκαμε (μας βρήκε για την ακρίβεια) αυτός ο κούκλος..απο την αρχή μου έκανε εντύπωση το κεφάλι του αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία στο θέμα 'ράτσα'..όλο αυτό το διάστημα αρκετοί που τον έχουν δεί τον έχουν ονομάσει λαμπραντορ αλλά και πάλι δεν έδινα σημασία γιατί και παλιότερα τη σκυλίτσα μου τη λίζα λαμπραντορ την έλεγαν (ενώ δεν ήταν)..με πρόβληματισε μόνο μια κυρία η οποία ασχολείται πολύ με σκυλιά εκτροφή-εκθεσεις κτλ η οποία μου είπε πως ή είναι λαμπραντορ ή ημίαιμο με πολύ έντονη την επιρροή του λαμπραντορ..
ως πιο έμπειροι απο μένα και καθαρά για λόγους περιέργειας θα ήθελα τη γνώμη σας..
ευχαριστώ πολύ!

Δεν ξέρω τι είναι (αν και μοιάζει πολύ), αλλά ειναι μια ομορφιά! *agapoylas*
Να τον προσέχεις και να τον αγαπάς!

(αυτο που ότι σκυλάκι βλέπω το θέλω κι εγώ, μόνο σε εμένα συμβαίνει;:p)

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Για τσιπάκι δεν τον έχουμε ψάξει..βασικά ούτε που είχε περάσει απ το μυαλό γιατί στην περιοχή αφήνουν πολλά σκυλάκια..
μου είχαν πει τότε κατι παιδάκια της γειτονιάς πως τα είχε ακολουθήσει και τον ταιζαν σε ένα οικόπεδο (πριν ερθει σε εμας..)..
Να τος πάλι :)

mir4.JPG

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αφού δεν τον έχετε ψάξει, δεν θα τον έχετε τσιπαρει κιόλας υποθέτω. Καλο θα ηταν να μην το αμελήσετε αλλο.

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Για τσιπάκι δεν τον έχουμε ψάξει..βασικά ούτε που είχε περάσει απ το μυαλό γιατί στην περιοχή αφήνουν πολλά σκυλάκια..
μου είχαν πει τότε κατι παιδάκια της γειτονιάς πως τα είχε ακολουθήσει και τον ταιζαν σε ένα οικόπεδο (πριν ερθει σε εμας..)..
Να τος πάλι :)

View attachment 48352
Τη Δευτέρα το πρωι πάμε στον κτηνίατρο για εξέταση στα αυτιά ..οπότε με την ευκαιρία θα το δούμε και το θέμα του τσιπ..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L