Είναι ο μεγαλύτερος σκύλος;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν νομίζω....αφου αν διαβάσεις το άρθρο...δέιχνει και άλλες φωτο...και λέει ότι έχουν κάνει άιτηση για να μπούνε στο Guiness..

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ούτε εγώ νομίζω... Γνωρίζω την πηγή των φωτογραφιών, είναι κανονικότατο φωτογραφικό πρακτορείο ;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πώς το εννοείς το κανονικές :confused:
Η πρώτη π.χ. είναι τραβηγμένη από κοντά με ευρυγώνιο για να τονίσει το μέγεθος του σκύλου και γι'αυτό δημιουργείται και παραμόρφωση στις άκρες της εικόνας.
Πέρα από αυτό όμως... ναι, κανονικές μου φαίνονται

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτό έχει να κάνει με τη χρωματική επεξεργασία και τον φωτισμό.

Η πηγή των εικόνων είναι φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο. Δεν θα ρισκάριζαν με τίποτα τη δημοσιεύευση ψεύτικων εικόνων για έναν σκύλο ;)

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Αυτό έχει να κάνει με τη χρωματική επεξεργασία και τον φωτισμό.
;)
Αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι αληθινες. Τωρα αν τις παρα-πειραξαν και ξεφυγαν τοσο...παω πασο...αλλα φαινονται οτιδηποτε αλλο εκτος απο φυσικες

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι αληθινες.
Το κατάλαβα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κιόλας...

Μην με κάνεις να μπω σε photoshopικές/φωτογραφικές λεπτομέρειες... (Τόσες μέρες έχω να γράψω και να που γράφω για τη φωτογραφία και όχι για τους σκύλους... Είμαι off forum, όχι off topic! :p:D )

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
καλα αμα ξερεις απο φωτογραφια και photoshop και ξερεις οτι γινεται, τι να πω εγω? Ασχετος ειμαι και λεω μονο αυτο που βλεπω. Απλα αναρωτιεμαι γιατι τις πειραξαν τοσο πολυ που τις εκαναν να φαινονται ψευτικες

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω δεν νομίζω ότι έιναι photoshop...χωρις να γνωρίζω από αυτα΄...βλέπω πχ, ότι στη πρωτη φωτογραφία μπορέις να δεις τη σκια΄που κάνουν τα πόδια του και σε αυτη με το αυτοκίνητο φάινεται εκεί που το πίσω πόδι πιέζει το κάθισμα...μπορέι να λέω και βλακείες βέβαια...
Εξάλλου λέει ότι παέι για Guiness..άρα?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
στη πρωτη φωτογραφία μπορέις να δεις τη σκια΄που κάνουν τα πόδια του
Σωστα, μονο που ειναι διαφορετικη σε σχεση με την σκια που κανουν τα ποδια του αντρα.
Μου κανει και εντυπωση το μικρο πουλακι του σκυλου (στην φωτο στο αυτοκινητο) σε σχεση με το μεγεθος του σκυλου.Ισως τους ξεφυγε.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δεν ξερω αν ειναι photoshop αλλα μου φαινεται υπερβολικα τερααααααστιος.
Και μου εκαναν εντυπωση αυτες οι λεπτομερειες.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για πουλάκια και σκιές...εμένα εντύπωση μου κάνει ο λεκές στο παντελόνι του τύπου στην πρώτη φωτο....
Μα καλά ολόκληρη φωτογράφηση έκανε...κανείς δεν το είδε να το αλλάξει;
Απρόσεκτοι οι Αριζόνιοι....:p:p:D:D