Είναι ο μεγαλύτερος σκύλος;

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
εμενα μου φαινονται σαν animation φιγουρες και οχι σαν φυσικες ή σαν ζωγραφισμενος πινακας
Βασικα υπαρχει μια τεχνική στην φωτογραφια που λεγεται hdr.
Εχει να κανει με τον χρονο εκθεσης.

Οι φωτο δεν φαινονται ψευτικες απλα ισως να εχουν τραβηχτει με αυτον τον τροπο,
δειτε εδώ.

http://www.hdrsoft.com/examples.html

http://images.google.gr/images?q=hd...ent=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αυτο με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι αληθινες. Τωρα αν τις παρα-πειραξαν και ξεφυγαν τοσο...παω πασο...αλλα φαινονται οτιδηποτε αλλο εκτος απο φυσικες
οι διαστασεις που αναφερουν και με τις οποιες θα κριθει για να μπει στο guiness, δεν μπορει να μην ειναι αληθινες. Θα αποδειχθει η απατη πολυ ευκολα... Παρ'ολα αυτα, οι φωτο περα απο μια ελαφρα επεξεργασια για καλοπιστικους σκοπους, δεν εχουν κατι "πειραγμενο"...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Α, ρε Solco...άπιστος Θωμας έισαι!!!!!!!:D:D:D:D

Τωρα λοιπόν που έιδαμε ότι δεν έιναι photoshop...θα μου απαντησει κάποιος για το θέμα ζευγαρώματος???

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Σωστα, μονο που ειναι διαφορετικη σε σχεση με την σκια που κανουν τα ποδια του αντρα.
Μου κανει και εντυπωση το μικρο πουλακι του σκυλου (στην φωτο στο αυτοκινητο) σε σχεση με το μεγεθος του σκυλου.Ισως τους ξεφυγε.
Το οτι η φωτο εχει τραβηχτει με studio flash και για αυτο γραφει σκιες σε διαφορες γωνιες. Τωρα για την "τσουτσου", δεν ξερω, απο φωτογραφια ομως κατι ξερω... :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ο σκυλος ειναι ενας γιγαντας...και σαν γιγαντας πασχει απο τα αναλογα προβληματα.

αρα και η κινηση του,το κρανιο του ισως και ολη του η υγεια να εχουν προβληματα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Με τα πισω ποδια καθεται στον καναπε και τα μπροστα φτανουν κανονικα κατω!!!:paja1::paja1::paja1:

Ε τον τρελο θελει να τρεξει και δεν μπορει!

Κουραση,προβληματα στην κινηση,προβληματα στην μορφολογια του θα τον ταλαιπωρουν σιγουρα!

Θα ηθελα να μαθω απο που προηλθε αυτος ο γιγαντας!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αχ παιδια θα κανω ενα οφ τοπικ αλλα πιο οφ τοπικ δεν γινεται απλα δεν μου εχει ξαναδωθει η ευκαιρια να το ρωτησω και να το εξηγησω συναμα και ζηταω συγμωμη προκαταβολικα.οποιος μπορει ας το μετακινησει οπου αρμοζει.

στο1.30' ετσι οπως παιζει το λαμπ ειναι φυσιολογικο??εμενα η δικια μου μονο τετοια κανει συν οτι δεν αφηνει κανενα σκυλι να την μυρισει,και μολις το παρει χαμπαρι κανει σαν να της εβαλαν νεφτι στον 'μυρωδατο'
15 μηνων ειναι.

τωρα για τον george..απλα τεραστιος.οι μεγαλοι δανοι δεν εχουν μικροτερο προσδοκιμο ζωης λογω μεγεθους??(οτι συνεπαγεται δηλαδη το μεγεθος)..αν ναι αυτος τι προσδοκιμο μπορει να εχει και περαν αυτου μεχρι ποια ηλικια θα ειναι σχετικα καλα αν τωρα που ειναι 4 φαινεται να εχει προβληματα?

και ναι ειναι ο ψηλοτερος σκυλος του κοσμου μπηκε στο βιβλιο γκινες.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
Με τα πισω ποδια καθεται στον καναπε και τα μπροστα φτανουν κανονικα κατω!!!:paja1::paja1::paja1:
καλά αυτό το κανει και ο δικος μου και δεν ειναι για γκινες...:p
οι αναλογίες στο βίντεο είναι διαφορετικές από τις αναλογίες στις φωτό.... οι φωτό είναι πειραγμενες πιθανά για να τονισουν το υπερβολικό μεγεθος....:rolleyes:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φαίνεται να έχει δυσπλασία
έστω μκρή αλλά υπάρχει, :(
είναι εκτός προτύπου... άρα κατερίνα άκυρη η ερωτηση περί ζευγαρώματος....:p

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
καλά αυτό το κανει και ο δικος μου και δεν ειναι για γκινες...:p
οι αναλογίες στο βίντεο είναι διαφορετικές από τις αναλογίες στις φωτό.... οι φωτό είναι πειραγμενες πιθανά για να τονισουν το υπερβολικό μεγεθος....:rolleyes:
Οι φωτο δεν ειναι πειραγμενες, ειναι φωτισμενες ετσι ωστε να δωσει εμφαση. Ειναι θεμα τεχνικης στην φωτογραφιση, οχι επεξεργασια εικονας. Και αυτο ισχυει μονο στη φωτο που καθεται στον καναπε με τον ιδιοκτητη του, οι υπολοιπες ειναι απλες φωτο, και γιαυτο δεν διμηουργουν την ιδια εντυπωση με την 1η... Ο δικος σου ευχομαι (και πιστευω) πως ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο αυτον τον γλυκητατο γιγαντα, που δειχνει ομως οτι εχει προβληματακια... Ευχομαι να μην τον ταλαιπορησουν για να γινουν διασημοι οι ιδιοκτητες του.... :(

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
μπορεί να μην ξερω απο φωτογραφία, αλλά ο σκύλος που καθεται στο βιντεο στον καναπε με την γυναικα δεν εχει καμμια σχεση με τον σκύλο στην φωτό στον ΙΔΙΟ καναπε με τον αντρα.
αν δεν ειναι πειραγμενες οι φωτο τοτε δεν ειναι ο ιδιος σκυλος.(φαινεται μιαμιση φορα μεγαλυτερος....) χωρια που η γυναικα ειναι τεραστια συγκριτικα με τον αντρα κατι που τα χαρακτηριστικα της δεν το τονιζουν...

ο σκυλος λεει οτι ειναι 43 ιντσες υψος.... σπανιο αλλα συνανταται σε μολοσσο δηλ 109 εκατοστα.
να υπολογισω οτι ο δικος μου ειναι 84 εκατοστα δηλ 24 εκατοστα ψηλοτερος... ε ο σκυλος στην πρωτη φωτό πρεπει να ειναι μισο μετρο ψηλοτερος....

άρα η φωτο η πρωτη ειναι πειραγμενη θελετε δεν θελετε....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
φαίνεται να έχει δυσπλασία
έστω μκρή αλλά υπάρχει, :(
είναι εκτός προτύπου... άρα κατερίνα άκυρη η ερωτηση περί ζευγαρώματος....:p
Ε ναι ειναι εντος προτυπου για ζευγαρωμα αλογων...:paja1::paja1::paja1::D