Είναι τελικά έγκυος??


maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο forum και εχω μια σκυλιτσα 10,5 μηνων boxer. Πριν απο 3 εβδομαδες περιπου ηταν στα μεσα της πρωτης περιοδου της. Οταν τελειωσε η περιοδος της και αρχισε ο οιστρος της απο εξω απο το σπιτι ειχαν μαζευτει πολλα αδεσποτα αρσενικα επειχειροντας να εισβαλουν. Πολλες φορες μπηκαν αλλα τα εδιωξα οσο πιο γρηγορα μπορουσα.Μετα απο 1-2 μερες προσεξα πως οι θηλες της ηταν πρησμενες το ιδιο και η κοιλια της. Επισκευτηκα τον κτηνιατρο και μου ειπε πως ειναι απο τον οιστρο της . Εγω και αρκετες μερες εως σημερα εξακολουθουν και εινια πρησκενες και πιο πολυ παρολο που ο οιστρος της εχει τελειωσει. Η σκυλιτσα επισις εχει ηρεμισει πολυ και δεν εχει τοσο ορεξη για παιχνιδι οπως πριν. Αν καποιος εχει ερθει στη θεσει μου παρακαλω να μου πει πως το ελυσε γιατι απο την αγαπη μου προς σε αυτη φοβαμαι υπερβολικα.
 




vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ίσως να είναι ψευδοκύηση, πήγαινε στον γιατρό για μια πιο λεπτομερή εξέταση και όχι "είναι απο τον οίστρο" ,να σου εξηγήσει ακριβώς τι συμβαίνει.
 


maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
πηγα στον γιατρο πριν απο 1-2 εβδομαδες επιδη ειχε αιμα στα κοπρανα της. Της εκανε εξεταση αιματος και μας ειπε πως εχει προβλημα στο εντερο, μας εδωσε μια διατροφη την οποια εφαρμοσαμε με επιτυχια μετα απο 2-3 μερες ηταν παλι καλα . Οσον αφορα τα πρηξηματα μου ειπε πως ειναι καθαρα απο τον οιστρο και οτι υπαρχουν πιθανοτητες για εγκυμοσυνη αλλα δεν μπορουσε να το καταλαβει γιατι ηταν νωρις. Διαβασα τα συμπτωματα της ψευδοκύησης αλλα δεν μου φανηκε πως τεριαζαν .
 








Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
Εσύ βρε maro, δεν ξέρεις αν ζευγάρωσε η σκύλα σου;
εδώ σου λέει μπήκαν στο σπίτι.. χαμούλης έγινε λογικά !!

υποθέτω με το "μπήκαν μέσα" εννοεί στην αυλή, που αν υπάρχει εύκολη πρόσβαση και είχε το σκύλο της σε οίστρο αφημένο εκεί... ε.... νο κόμμεντς
 


maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
ο σκυλος ηταν δεμενος και μολις μπηκε το αδεσποτο μεσα ετρεξα και ουτε προλαβε να τη μυρισει. Βασικα η bruna (ο σκυλος) ειναι επιθετικη προς τα αλλα σκυλια , το μικρο που προσπαθησε να εισβαλει ηταν τοσο κοντο και η bruna τοσο ψηλη που δεν θα την ευτανε με την μια να την καβαλησει . Το πρωι υπαρχουν μηδενικες πιθανοτητες αλλα φοβαμαι μηπως το βραδυ. Εγω καλου κακου θα επισκευτω τον κτηνιατρο αν και δεν πιστευω πως υπαρχει τετοιο προβλημα μαλλον κατι αλλο
 






maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
αυτο συνεβει περιπου για μια εβδομαδα και λιγοτερο ο σκυλος βγαινει βολτα 4-5 φορες την ημερα βολτα. οταν ομως γινοταν αυτο δεν την εβγαζα γιατι εχει τρομερη δυναμη και ορμουσαν πανω μας τα αρσενικα. Τα βραδια μετα εβαζα ενα στηριγμα στην πορτα για να μην μπαινουν . μετα απο λιγες μερες εξαφανιστηκαν και ολα εγιναν οπως πριν
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Απο που να αρχισει κανεις...:confused: Καταρχην κακως κακιστα εχεις συνεχως το σκυλο δεμενο στην αυλη. Γιατι τον πηρες σε πρωτη φαση??? Τι σου προσφερει ετσι οπως τον εχεις? Μαλιστα εν μεσω περιοδου και με ενα τσουρμο αρσενικα απ'εξω απορω πως ησυχαζετε. Παρε δευτερη γνωμη αμεσα και καλο ειναι να σκεφτεις τη στειρωση στην σκυλιτσα, ετσι θα γλιτωσεις και την πιθανοτητα της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης και τις ψευδοκυησεις αν προκειται για τετοια. Παρατηρησε μηπως βγαζει και κιτρινωπο υγρο απο το πιπι της.
 


maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
την ειχα δεμενη για να μην το σκασει και την αφηνα ελευθερη για παιχνιδι στον πισω κηπο
 


maro!*

Member
22 Φεβρουαρίου 2014
17
0
η bruna δεν τους ειχε ορεξη μονο αυτα την ηθελαν . ολη μερα την αφηνα ελευθερη στον πισω κηπο για ασφαλεια . Ολη μερα παιζαμε και ημασταν μαζι. Τωρα που εχουν τελειωσει ολα αυτα την αφηνω ελευθερη ολη μερα . μεχρι τους εννια της μηνες ολη μερα ηταν ελευθερη σε ενα τεραστιο κηπο . Ομως σιγα σιγα μου εκανε ζημιες . Δεν θυμωσα το θεωρισα φυσιολογικο. Αλλα μια μερα μου εκανε τετοιες ζημεις που κοστισαν παρα πολλα. Απο τοτε την εχω λιγο πιο περιορισμενη , οχι οτι ξημεροβραδιαζεται δεμενη , ασε που τα βραδια την παιρνω μεσα και κοιμομαστε μαζι , και τα πρωινα .
 




Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πήγαινε την στον γιατρό και στειρωσε την όπως και να εχει. Θηλυκό σκύλο που ζει σε κήπο που δεν ειναι φρούριο, αργά η γρήγορα κάποιος μουργος θα την κάνει τη ζημιά ή η σκυλα θα το σκάσει.
μην δενεις το σκυλί σου, ειναι οτι χειρότερο. Δε μιλάω για 1-2 ώρες που θες να κανεις δουλειά στον κήπο.
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Απο τοτε την εχω λιγο πιο περιορισμενη , οχι οτι ξημεροβραδιαζεται δεμενη , ασε που τα βραδια την παιρνω μεσα και κοιμομαστε μαζι , και τα πρωινα .
Και τοτε πως σου ηρθε και την αφησες εξω με περιοδο? Δεν σκεφτηκες οτι μπορει να συμβει το οτιδηποτε? Δεν σκεφτηκες οτι μπορει να ενοχλησει τη γειτονια το σκυλολοι που μαζευεται και κλαιει, και καποιος τρελος να αποφασισει να τα ξεκανει?

Οτι λεει η Λαρα Κουκλαρα. Στειρωσε την το συντομοτερο.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Είτε έγκυος είναι ή ψευδοκύηση έχει πρέπει να την δει γιατρός. Η ψευδοκύηση δεν είναι καλό, μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα.
Συζήτησε για στείρωση με τον γιατρό σας ακόμη και αν έχει κουτάβια και μην καθυστερείς και προχωρήσει η εγκυμοσύνη.
Ο σκύλος δεμένος υποφέρει. Όταν δεν μπορείς να την παρακολουθείς βάλτην μέσα ή άστην σε έναν περιορισμένο χώρο που θα φτιάξεις μέσα στον κήπο.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.924
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95