Είναι φυσιολογικό;(scalibor και αμπούλα)

maryan

Active Member
21 Μαρτίου 2011
25
0
Παιδιά γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στον σκύλο μου εχω βάλει scalibor και αμπούλα. Είναι φυσιολογικό που καμιά φορά στην βόλτα ανεβαίνουν πάνω του τσιμπούρια? (Γουστάρει και την παχιά πρασιναδά ο γλυκός μου) Αν τα παρω χαμπάρι, τα βγαζω, αλλά αν πάει κάποιο και κρυφτεί πίσω από το τρίχωμα, συνήθως βρίσκω το πτώμα του αργότερα στο σπίτι.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Οσο και να μας ειναι παραξενο ολα αυτα που βαζουμε επανω τους κανουν ακριβως αυτο που περιγραφεις!!!Υπαρχει θεμα με περισσοτερες λεπτομεριες αν θες να δεις!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Και σε μενα εχουν πιασει τσιμπουρια με το συνδιασμο scalibor-advantix. Προσοχη πολυ γιατι η ελριχιωση για πλακα μεταδιδεται. Ειμαι παθων και ξερω.

maryan

Active Member
21 Μαρτίου 2011
25
0
Οσο και να μας ειναι παραξενο ολα αυτα που βαζουμε επανω τους κανουν ακριβως αυτο που περιγραφεις!!!Υπαρχει θεμα με περισσοτερες λεπτομεριες αν θες να δεις!!!
Μήπως ξέρεις που είναι? Γιατί δεν τον βρήκα.

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Αν τα παρω χαμπάρι, τα βγαζω, αλλά αν πάει κάποιο και κρυφτεί πίσω από το τρίχωμα, συνήθως βρίσκω το πτώμα του αργότερα στο σπίτι.
Να τα καις για να μπορείς να ξέρεις οτι ήταν πτώμα. Κάνουν τα ψόφια και μώλις βάλεις θερμότητα αναπτήρα κοντά κουνιούνται !