Είχαμε ατύχημα με σκυλάκι!

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ. Η ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙ. ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ? ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΕΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΓΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΟΣ ΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Συγνώμη... αλλά το λογικό δεν θα ήταν να το πάτε αμέσως στο γιατρό? Υπάρχουν κλινικές και γιατροί που εφημερεύουν!
Δε είναι κρίμα να πονάει για ώρες;;;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Που να ξέρουμε απο δω αν το έχει σπάσει? Λογικό δεν είναι πάντως? Ολόκληρο αμάξι πέρασε απο πάνω του. Οταν τον πάτε στον γιατρό ενημερωσε μας

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
σοβαρό σε φαση να του κόψουν το ποδι δε νομίζω να είναι γιατι το ειχα παθει κι εγω (δε το πατησα εγω, ειχαμε μαζεψει το σκυλι που πατηθηκε απο το δρόμο και ετσι οπως ανοιγαμε την πορτα με το φιλο μου πεταχτηκε στο δρομο) και το ποδι φαινοταν απ'εξω οτι ειναι σε αθλια κατάσταση, αλλα το φτιαξαμε και πλεον ειναι μια χαρα και στο σπιτι που τον ιυοθετησε :)
κραταω μια μικρη επιφύλαξη γιατι στη δικια μου περιπτωση το σκυλι ηταν τουλαχιστον 7 μηνων.
Καλη τυχη

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Δεν ειναι δικο μου το σκυλακι, ειναι του γειτονα μου και αυτος ειναι πολυ γερος( 70+) και να φανταστητε τωρα το πηρε το πρωτο του σκυλο! Ειναι 3 μηνων το κουταβι και ακομα δεν εχει κανει εμβολια και δεν εχει καμια εκπαιδευση :(. Καποιος τον χτυπησε μαλλον με το αυτοκινητο απ'οτι μας ειπε και επειδη ο γειτωνας μου δυσκολευετε να οδηγησει και γενικα δεν ξερει σχεδον τπτ απο σκυλια προσφερθηκαμε να το παμε εμεις( εγω και ο πατερας μου) στον κτηνιατρο μας στην χαλκιδα γιατι εδω οπου μενω δεν εχει καθολου καλους γιατρους. Αφηστε που ειμασταν σιγουροι οτι ουτε καν στον κτηνιατρο θα τον πηγαινε! Ευτυχως η ρουμπινη(ετσι λεγεται το κουταβι) δεν εχει σπασιμο παρα μονο μια μικρη θλαση! δοξα τον Θεο.... Δεν θα μπορουσε καν να τον φροντισει αν χρειαζοταν εγχειρηση( αφου ο ιδιος καλα καλα δεν περπαταει). Και εγω εχω ηδη εναν σκυλο και δεν μπορω να φροντισω και δευτερο...:( Του καναμε και το πρωτο του εμβολιο (για να μην πεθανει αδικα απο καμια αρρωστια το καημενο) και του φτιαξαμε βιβλιαριο (που το δωσαμε στο αφεντικο του).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Καλά...εσύ είπες ότι το χτυπήσατε εσείς το σκυλάκι...

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
Οχι δεν το πατησαμε εμεις ηθελα να γραψω οτι ειδαμε οτι το ειχαν πατησει. βλεπεισ εκλαιγε το κουταβι και βγηκαμε να δουμε...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ. Η ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙ. ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ? ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΕΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΓΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΟΣ ΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ?
Απο αυτα καταλάβαμε οτι εσεις το πατησατε..
Τσπ δεν εχει και τοση σημασια, οση το σκυλακι να ειναι καλα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Προφανώς όχι. Τι ρωτάς; Και πολύ κακώς έχει και μάλιστα κουτάβι.

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
ισως θα επρεπε να δωθει σε νεους ανθρωπους να μην κανει ουτε εμβολια και ουτε βολτα θα μπωρει μηπως να του πειτε να το δωσει στα παιδια του δεν ειναι ζωη αυτη για το κουταβι

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
τα παιδια του εχουν ηδη σκυλακια και δεν ξερω αν ενδιαφερονται :(
ασε που δεν ξερω αν θελει να το αποχωριστει. Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσα να τον βοηθησω εγω να μαθει για τα σκυλια κ να το εκπαιδευσω την ρουμπινη (οσο μπορω βεβαια) ομως καλα τωρα το καλοκαιρι πες οτι το φροντιζω ομως το φθινοπωρο επειδη θα παω δευτερα λυκειου θα πρεπει να διαβαζω ( ισα ισα μου φτανει ο χρονος και για τον δικο μου σκυλο)και ο κυριος που εχει το σκυλακι ειναι πολυ φορτικος ( μην με παρεξηγησετε δεν το λεω απο κακια) και μπορει να ερχεται σπιτι μου και καλα για το κουταβι και να με ενοχλει κ εμενα και τους δικους μου.(γενικα κολλαει σε οποιονδηποτε μπορει) Να φανταστητε παλια μας ειχε πει να του παιρνουμε ψωμι και εμεις δεχτηκαμε ομως μετα δεν ηθελε απο το φουρνο του χωριου που μενω (απο εκει παιρνουμε και εμεις) αλλα απο αλλον φουρνο γιατι δεν του αρεσε το ψωμι!( λιγο ασχετη ιστορια αλλα δειχνει οτι δεν σταματαει πουθενα). και μας χτυπαγε το κουδουνι κτλ κτλ. :( :( αφηστε που θα θελει να τον παμε και τον σκυλο του στον κτηνιατρο...αν αρχισω να φροντιζω την ρουμπινη μετα θα πρεπει να ασχολουμε μονιμα μαζι της, και βασικα θα ανατρεφω ακομα ενα σκυλο... :( :( :(

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η καλυτερη λυση ειναι να την παρεις και να την χαρισεις χωρις να του πεις τιποτα. Αυτο βεβεια προυποθετει να βρεθει ενα καλο σπιτι. ;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
αυτο ειναι κλοπη....
Κλοπη ποιου? Του σκυλου που γυρναει στο δρομο ωσαν αδεσποτο και τον χτυπανε τα αυτοκινητα? Ετσι λεει ο νομος που οριζει την κλοπη?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
αυτο ειναι κλοπη....
Αν είναι να βρει ένα καλό σπιτάκι η μικρή για να μην την χτυπάνε τα αυτοκίνητα τότε δεν πειράζει, ας γίνει και "κλέφτρα"

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
με συνχωρειτε, αλλα δινετε συμβουλες σε εναν ανθρωπο που δεν μπορει να ξεκαθαρισει αν τελικα πατησε η ιδια με το αυτοκινητο της το σκυλι η συμπερανε οτι ισως το πατησε καποιο αυτοκινητο γιατι βγηκε εξω να δει τι εγινε απο το κλαμα του σκυλου, θεωρησε οτι πρεπει να ρωτησει σε ενα φορουμ για το αν εσπασε το ποδι, και θα το παει τη δευτερα το σκυλι στο γιατρο. Που μας "κουτσομπολευει" τι σοι ανθρωπος ειναι ο ηλικιωμενος. να παρει στη ζουλα το ζωο ενος ανθρωπου και να το δωσει αλλου. Το να αναλυσω τον Νομικο Ορο της λεξης κλοπη ειναι περιττο, νομιζω.

και θετω το εξης ερωτημα αν εγω εχω κακη γνωμη για εσας η δεν σας αντεχω αυτο με καθηστα καλητερο ανθρωπο και πιο ικανο να φροντισω το ζωο απο εσας? θελω να πω οτι ειναι εντελως υποκειμενικη η ολη προσεγγιση, και δεν πρεπει να δινουμε τετοιες συμβουλες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Προβλέπω να αναπτύσσεται μια ανάλυση σκέψεων σε πολλές σελίδες, για κάτι που δεν είναι εφικτό.

Μήπως να μην το συνεχίσουμε, για το αν και το τι πρέπει να γίνει με το σκυλάκι;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Valter τι είναι αυτά που λες?
Σε ποιόν ανήκει το ζώο ? ......σε κανέναν.....απλά η γειτονιά ξέρει ότι το έχει ο ηλικιωμένος. Έχει το ζώο ιδιοκτήτη? είναι τσιπαρισμένο? είναι δηλωμένο?
Ένα τύπου ημι-αδέσποτο είναι ...που το έχει ένας γείτονας.
Για ανέλυσε τότε τον Νομικό Όρο του ιδιοκτήτη στη προκειμένη περίπτωση!! και μετά αναλύουμε και τον όρο της λέξης κλοπής στη προκειμένη περίπτωση!!
Mareco σωστά...συγγνώμη!!