Είχαμε ατύχημα με σκυλάκι!

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
με συνχωρειτε, αλλα δινετε συμβουλες σε εναν ανθρωπο που δεν μπορει να ξεκαθαρισει αν τελικα πατησε η ιδια με το αυτοκινητο της το σκυλι η συμπερανε οτι ισως το πατησε καποιο αυτοκινητο γιατι βγηκε εξω να δει τι εγινε απο το κλαμα του σκυλου, θεωρησε οτι πρεπει να ρωτησει σε ενα φορουμ για το αν εσπασε το ποδι, και θα το παει τη δευτερα το σκυλι στο γιατρο. Που μας "κουτσομπολευει" τι σοι ανθρωπος ειναι ο ηλικιωμενος. να παρει στη ζουλα το ζωο ενος ανθρωπου και να το δωσει αλλου. Το να αναλυσω τον Νομικο Ορο της λεξης κλοπη ειναι περιττο, νομιζω.

και θετω το εξης ερωτημα αν εγω εχω κακη γνωμη για εσας η δεν σας αντεχω αυτο με καθηστα καλητερο ανθρωπο και πιο ικανο να φροντισω το ζωο απο εσας? θελω να πω οτι ειναι εντελως υποκειμενικη η ολη προσεγγιση, και δεν πρεπει να δινουμε τετοιες συμβουλες.
valter δεν πατησαμε εμεις τον σκυλο αλλα το βρηκαμε χτυπημενο. Και ακομα δεν εχω παθει διχασμενη προσωπικοτητα απ'οσο ξερω.Και τι δειχνει αν ενας ανθρωπος ειναι ικανος να φροντιζει ενα σκυλο και μαλιστα ενα κουταβι? και να στο θεσω αλλιως ξερεις σε τι συνθηκες χτυπηθηκε το σκυλακι? να σου πω λοιπον: το ειχε αφησει το κουταβι εξω στον δρομο μαζι με ενα 6χρωνο κοριτσακι (αυτος ηταν μεσα στο σπιτι του). το κοριτσακι αυτο ειχε για λιγο ενα σκυλο ομως οι γονεις του το δωσανε πισω γιατι η ιδια φοβαται τα σκυλια. ηταν λοιπον μαζι της το κουταβι χωρις καμια επιβλεψη απο μεγαλυτερο χωρις να ειναι δεμενο με ενα κοριτσι που ισα ισα το ακουμπαγε.το αυτοκινητο πηγαινε προς το μερος του κουταβιου και το κοριτσακι δεν σκεφτηκε να το τραβηξει απτην μεση του δρομου. μας το ειπε η ιδια. η πρωτη ροδα του αυτοκινητου περασε ξυστα απο ο κουταβι και η δευτερη τλκ το πατησε. Και για να μην σου μπαινουν αμφιβολιες αν ημουν προκατηλημενη, δεν θα σκεφτομουν καν να βοηθησω τον ηλικιωμενο και να παρω τον χρονο που εχω για τον ιδιο μου τον σκυλο για να εκπαιδευσω ενα κουταβι. και δεν θα συζητουσα εδω το θεμα αν δεν με απασχολουσε! δεν κανω κουτσομπολιο απλα περιγραφω την κατασταση γιατι ουτε κουτσομπολα ειμαι ουτε νιωθω ομορφα να κατηγορω τους αλλους. Αγαπαω πολυ τα ζωα και ενδιαφερομαι. και εσυ δεν μπορεις να κρινεις πως ειναι ο ηλικιωμενος αν δεν τον εχεις δει. και ουτε εγω συμφωνω να κλεψω το σκυλακι του ομως θελω μαζι με την βοηθεια σας να βρω την καλυτερη δυνατη λυση, γιατι μια δευτερη γνωμη βοηθαει παρα πολυ. εγω ξερω οτι ΕΜΕΙΣ το πηγαμε στον κτηνιατρο( στον δικο μας κτηνιατρο) ΕΜΕΙΣ του καναμε το πρωτο του εμβολιο και ΕΓΩ σκεφτομαι να εκπαιδευσω τον σκυλο ΤΟΥ και να τον φροντισω και να τον ενημερωσω τον ηλικιωμενο για τις ευθυνες που εχει απεναντι στον ΔΙΚΟ ΤΟΥ σκυλο!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Προβλέπω να αναπτύσσεται μια ανάλυση σκέψεων σε πολλές σελίδες, για κάτι που δεν είναι εφικτό.Μήπως να μην το συνεχίσουμε, για το αν και το τι πρέπει να γίνει με το σκυλάκι;
xristina+tobby το θέμα οδεύει πραγματικά προς τα κει που λέει η mareco, δεν πρόκειται να απαντήσω παραπέρα. κανε οτι καταλαβαίνεις με το σκυλάκι και το γείτονα σου, σου εύχομαι καλή επιτυχία στη δύσκολη σχολική χρονιά που σε περιμένει, και οτι καλύτερο.

Last edited: