Κοιτάξτε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου διότι η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν πολλές ανισόρροπες που δήθεν αγαπούν τα σκυλιά και ασχολούνται ακόμα και επαγγελματικά με αυτά. Στο τέλος δε αποδεικνύεται ότι κακοποιούσαν ζώα. Δείτε π.χ. τα όσα έγραψα για την παπυμιλλού στο Μίσιγκαν που ναι μεν καταψύκτες δεν είχε, υποτίθεται όμως ότι ήταν σεβαστή εκτροφέας και για πολλά χρόνια κακοποιούσε τα σκυλιά της. Το πλατύ κοινό γνωρίζει την τελευταία υπόθεση όπου την μπαγλάρωσαν, ιστορίες όμως περί της κακοποίησης ζώων της κυκλοφορούν στο Μίσιγκαν εδώ και χρόνια. Η αστυνομία όμως μπορεί να παρέμβει μόνον όταν έχει κάποιες βάσιμες καταγγελίες και να ερευνήσει επ' αυτοφόρω όταν υπάρχει το λεγόμενο probable cause.
Όσο για την ανισόρροπη στην Αλαμπάμα προφανώς και ψεύδεται ασυστόλως διότι αν είχε πέσει θανατικό στα σκυλιά της, ξέρει καλά (εφόσον ήταν "εκτροφέας") ότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να φωνάξει την κομητεία αμέσως πρώτον για να αναλάβει τα πτώματα και δεύτερον για να διερευνήσει το συμβάν. Τέλος μη σας εντυπωσιάζουν οι καταψύκτες. Είναι πολύ της μόδας να αγοράζει ο κόσμος εδώ καταψύκτες, κυρίως με την οικονομική κρίση, διότι αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες κρέατος για κατανάλωση. Εδώ εγώ και έχω καταψύκτη πέντε κυβικών στο γκαράζ και σας έγραφα και τις ιστορίες για το ένα τέταρτο της αγελάδας που ήθελα να αγοράσω. Άλλοι έχουν μεγάλες οικογένειες και έχουν κανα-δυο καταψύκτες των 20 κυβικών και βάλε. Καμιά φορά μάλιστα άμα το Μουφ το πιάσει το αλλιώτικο, τρέχω να το προλαβω όταν βγαίνουμε από το αυτοκίνητο στο εσωτερικό γκαράζ διότι τρέχει κατευθείαν στον καταψύκτη (που ανοίγει από πάνω), σηκώνεται στα δυο πόδια και προσπαθεί να τον ανοίξει διότι ξέρει ότι εκεί μέσα υπάρχουν κόκκαλα, δυο γαλοπούλες κατεψυγμένες και όλα τα ψάρια. Τρομάρα με πιάνει έτσι που τον βλέπω όταν ανοίγω τον καταψύκτη να βγάλω κάτι και προσπαθεί το μικρό κάθαρμα να μπει ολόκληρος μέσα!! Εφιάλτες έχω καταντήσει να βλέπω εξαιτίας του.
Ευελπιστώ ότι η βλαμένη θα μπει μέσα καθότι εκεί κάτω οι Αλαμπαμέζοι είναι τρελλοί νότιοι που τρελλαίνονται για δίκες και καταδίκες.