Είχε 40 νεκρά σκυλιά στην κατάψυξή της!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Σοκαριστικά ήταν τα ευρήματα των αστυνομικών στο σπίτι μίας 63χρονης γυναίκας, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι για να ερευνήσουν τις καταγγελίες εναντίον της 63χρονης για κακοποίηση ζώων, αντίκρισαν τα άψυχα σώματα συνολικά 40 σκύλων σε δύο καταψύκτες που είχε στο σπίτι της.Η 63χρονη δήλωσε ότι έκανε εκτροφή σκύλων και οι Αρχές βρήκαν ακόμη 29 σκυλιά σε πολύ κακή κατάσταση.Όπως δήλωσε η ίδια, τα σκυλιά πέθαναν από διάφορες αιτίες και τα κρατούσε στην κατάψυξη έως ότου έρθει κάποιος γνωστός της, για να τη βοηθήσει να τα θάψουν.Η γυναίκα συνελήφθη με κατηγορίες για κακομεταχείριση ζώων.

Πηγή:http://relaxgr.blogspot.com/2010/04/40.html

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
sweet home alabama
αυτά μόνο στην Αμερική θα γίνονται
εδω τα πετάνε όπου βρούν χωρίς ενδοιασμούς :(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
μαλλον καταψυκτες κρεπωλειου ειχε,δεν εξηγειτε ,εκτος κ αν ολα ηταν toy οπωτε χωρουσαν κ σε μπαουλακι!τραγικο χιουμορ! :p
αυτος ο γνωστος φταιει για ολα που δεν εμφανιστηκε ποτε...η μηπως εμφανιστηκε κ ειναι κ αυτος μεσα στην καταψυξη????

περα της πλακας,μπορουν να της κανουν κατι για αυτο?δεν μπορει να ισχυρηστει πλυν αυτου που ιχυρηστηκε ,οτι πεθαναν απο φυσιολογικα αιτια?θα πρεπει βεβαια να γινει νεκροψια στα ζωα...αλλα αν δεν ειναι απο φυσιολογικα αιτια,πω πω πω!αρρωστη η τυπισα!!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Δεν ξέρω τι επακριβώς νομολογία ισχύει στην Αμερική για τέτοιου είδους υποθέσεις!Αλλά ας αναρωτηθούμε το εξής,αν αυτό συνέβαινε εδώ στην Ελλάδα τι πιστεύετε πως θα την έκαναν την "κυρία";Είχε όμως βρεί δικαιολογία!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Ο γνωστός της, με τι θα ερχόταν?
Με jcb?

Πάντως κρατάω και το ενδεχόμενο να έλεγε αλήθεια.
Ποτέ δεν ξέρεις.
Μπορεί να έπεσε ιωση και να μην είχε επιλογές.

Τι να πεις?

Τόσο τρέλα?:confused:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
WTF?????????????

Ελεος...και ολα μαζικα πεθαναν δηλαδη? Αν τα σκυλια πεθαναν απο φυσικα αιτια προφανως θα μπορουσε να τα θαψει και μονη της γιατι αποκλειεται να πεθαναν ολα μαζεμενα.

Original psycho η γιαγια.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
To πιθανοτερο ειναι απολυτως τιποτα!!(ως συνιθως αλλοστε...)
Μετα θα αεχιζαν ολα τα φιλοζωικα σωματεια και οι φιλοζωοι να ουρλιαζουμε...και παει λεγοντας!
:(:(:(:(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά!

Η θείτσα πρέπει να είχε και γ@@ω τους καταψύκτες!
Ρε μπούλη είσαι άπαιχτος:D
Όσο για την γιαγιά τι να πω.....τι άλλο θα ακούσουμε !!!Τι παράνοια είναι αυτή ...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Λετε να τα πηγαινε προς.. καταναλωση;;

Τρομακτικο...
Μην το γελάς καθόλου...
Οταν σπούδαζα (κάααποτε, παιδάκι μου) στη Θεσσαλονίκη, είχαν συλλάβει γνωστό σουβλατζή με την ίδια "χορογραφία" - "σκηνοθεσία"...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μην το γελάς καθόλου...
Οταν σπούδαζα (κάααποτε, παιδάκι μου) στη Θεσσαλονίκη, είχαν συλλάβει γνωστό σουβλατζή με την ίδια "χορογραφία" - "σκηνοθεσία"...
Άστα να πάνε από τέτοια..

Είναι σαν το γνωστό ανέκδοτο:
-Το κρέας είναι φρέσκο;
-Ναι ρε πριν μιση ώρα νιαούριζε..!

ΑΥτή πάντως πρέπει να ήταν ψυχανώμαλη ή να είχε κάποιο πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
Μην το γελάς καθόλου...
και πριν καμια 10 χρονια την αγια παρακευη με γατεσ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοιτάξτε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου διότι η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν πολλές ανισόρροπες που δήθεν αγαπούν τα σκυλιά και ασχολούνται ακόμα και επαγγελματικά με αυτά. Στο τέλος δε αποδεικνύεται ότι κακοποιούσαν ζώα. Δείτε π.χ. τα όσα έγραψα για την παπυμιλλού στο Μίσιγκαν που ναι μεν καταψύκτες δεν είχε, υποτίθεται όμως ότι ήταν σεβαστή εκτροφέας και για πολλά χρόνια κακοποιούσε τα σκυλιά της. Το πλατύ κοινό γνωρίζει την τελευταία υπόθεση όπου την μπαγλάρωσαν, ιστορίες όμως περί της κακοποίησης ζώων της κυκλοφορούν στο Μίσιγκαν εδώ και χρόνια. Η αστυνομία όμως μπορεί να παρέμβει μόνον όταν έχει κάποιες βάσιμες καταγγελίες και να ερευνήσει επ' αυτοφόρω όταν υπάρχει το λεγόμενο probable cause. :(

Όσο για την ανισόρροπη στην Αλαμπάμα προφανώς και ψεύδεται ασυστόλως διότι αν είχε πέσει θανατικό στα σκυλιά της, ξέρει καλά (εφόσον ήταν "εκτροφέας") ότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να φωνάξει την κομητεία αμέσως πρώτον για να αναλάβει τα πτώματα και δεύτερον για να διερευνήσει το συμβάν. Τέλος μη σας εντυπωσιάζουν οι καταψύκτες. Είναι πολύ της μόδας να αγοράζει ο κόσμος εδώ καταψύκτες, κυρίως με την οικονομική κρίση, διότι αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες κρέατος για κατανάλωση. Εδώ εγώ και έχω καταψύκτη πέντε κυβικών στο γκαράζ και σας έγραφα και τις ιστορίες για το ένα τέταρτο της αγελάδας που ήθελα να αγοράσω. Άλλοι έχουν μεγάλες οικογένειες και έχουν κανα-δυο καταψύκτες των 20 κυβικών και βάλε. Καμιά φορά μάλιστα άμα το Μουφ το πιάσει το αλλιώτικο, τρέχω να το προλαβω όταν βγαίνουμε από το αυτοκίνητο στο εσωτερικό γκαράζ διότι τρέχει κατευθείαν στον καταψύκτη (που ανοίγει από πάνω), σηκώνεται στα δυο πόδια και προσπαθεί να τον ανοίξει διότι ξέρει ότι εκεί μέσα υπάρχουν κόκκαλα, δυο γαλοπούλες κατεψυγμένες και όλα τα ψάρια. Τρομάρα με πιάνει έτσι που τον βλέπω όταν ανοίγω τον καταψύκτη να βγάλω κάτι και προσπαθεί το μικρό κάθαρμα να μπει ολόκληρος μέσα!! Εφιάλτες έχω καταντήσει να βλέπω εξαιτίας του.

Ευελπιστώ ότι η βλαμένη θα μπει μέσα καθότι εκεί κάτω οι Αλαμπαμέζοι είναι τρελλοί νότιοι που τρελλαίνονται για δίκες και καταδίκες.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
ΑΥτή πάντως πρέπει να ήταν ψυχανώμαλη ή να είχε κάποιο πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς
Το πιο συνηθες σε αυτες τις περιπτωσεις είναι να επικαλούνται ψυχολογικα προβλήματα και να την γλιτώνουν "φτηνα"..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Κοιτάξτε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου διότι η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν πολλές ανισόρροπες που δήθεν αγαπούν τα σκυλιά και ασχολούνται ακόμα και επαγγελματικά με αυτά. Στο τέλος δε αποδεικνύεται ότι κακοποιούσαν ζώα. Δείτε π.χ. τα όσα έγραψα για την παπυμιλλού στο Μίσιγκαν που ναι μεν καταψύκτες δεν είχε, υποτίθεται όμως ότι ήταν σεβαστή εκτροφέας και για πολλά χρόνια κακοποιούσε τα σκυλιά της. Το πλατύ κοινό γνωρίζει την τελευταία υπόθεση όπου την μπαγλάρωσαν, ιστορίες όμως περί της κακοποίησης ζώων της κυκλοφορούν στο Μίσιγκαν εδώ και χρόνια. Η αστυνομία όμως μπορεί να παρέμβει μόνον όταν έχει κάποιες βάσιμες καταγγελίες και να ερευνήσει επ' αυτοφόρω όταν υπάρχει το λεγόμενο probable cause. :(

Όσο για την ανισόρροπη στην Αλαμπάμα προφανώς και ψεύδεται ασυστόλως διότι αν είχε πέσει θανατικό στα σκυλιά της, ξέρει καλά (εφόσον ήταν "εκτροφέας") ότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να φωνάξει την κομητεία αμέσως πρώτον για να αναλάβει τα πτώματα και δεύτερον για να διερευνήσει το συμβάν. Τέλος μη σας εντυπωσιάζουν οι καταψύκτες. Είναι πολύ της μόδας να αγοράζει ο κόσμος εδώ καταψύκτες, κυρίως με την οικονομική κρίση, διότι αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες κρέατος για κατανάλωση. Εδώ εγώ και έχω καταψύκτη πέντε κυβικών στο γκαράζ και σας έγραφα και τις ιστορίες για το ένα τέταρτο της αγελάδας που ήθελα να αγοράσω. Άλλοι έχουν μεγάλες οικογένειες και έχουν κανα-δυο καταψύκτες των 20 κυβικών και βάλε. Καμιά φορά μάλιστα άμα το Μουφ το πιάσει το αλλιώτικο, τρέχω να το προλαβω όταν βγαίνουμε από το αυτοκίνητο στο εσωτερικό γκαράζ διότι τρέχει κατευθείαν στον καταψύκτη (που ανοίγει από πάνω), σηκώνεται στα δυο πόδια και προσπαθεί να τον ανοίξει διότι ξέρει ότι εκεί μέσα υπάρχουν κόκκαλα, δυο γαλοπούλες κατεψυγμένες και όλα τα ψάρια. Τρομάρα με πιάνει έτσι που τον βλέπω όταν ανοίγω τον καταψύκτη να βγάλω κάτι και προσπαθεί το μικρό κάθαρμα να μπει ολόκληρος μέσα!! Εφιάλτες έχω καταντήσει να βλέπω εξαιτίας του.

Ευελπιστώ ότι η βλαμένη θα μπει μέσα καθότι εκεί κάτω οι Αλαμπαμέζοι είναι τρελλοί νότιοι που τρελλαίνονται για δίκες και καταδίκες.

λές να την κρεμάσουν κιόλας???

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν, τα νεώτερα: η βλαμένη δεν ήταν τρελλή κι ας μπήκε εθελημένα στο τρελλοκομείο στην αρχή για να συγκινήσει το δικαστήριο. Παπυμιλλού ήτανε και σκότωνε τους σκύλους. Την κάνανε τσακωτή τον Απρίλιο και έχει ήδη δικαστεί, καταδικαστεί και μπει στη βάση δεδομένων με τους εγκληματίες σε βάρος ζώων:

http://www.pet-abuse.com/cases/16554/AL/US/

Η ηλίθια τελικά ομολόγησε για να της επιβάλουν ελαφρύτερη ποινή. Τελικά το δικαστήριο την καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκιση που στην Αμερική δεν είναι εξαγοράσιμη, 1000 δολλάρια πρόστιμο για τις δυο πρώτες από τις 43 κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, τα δικαστικά έξοδα και μετά πρόστιμο 500 δολλαρίων για κάθε σκυλί που βρέθηκε στην κατάψυξή της, δηλαδή 21.000 δολλάρια. Επίσης της απαγορεύεται να έχει ξανά ζώα σε όλη της τη ζωή και αφαίρεση ιδιοκτησίας για τα 30 σκυλάκια που βρέθηκαν ζωντανά και τα οποία έδωσε ο σερίφης για υιοθεσία. Όταν επίσης βγει από τη φυλακή θα είναι σε probation για μερικά χρόνια, αλλιώς θα εκτίσει κι άλλη ποινή φυλάκισης. Έφεση δε δεν μπορεί να ασκήσει διότι και να το κάνει θα της την απορρίψουν αφού στην Αμερική δύσκολα γίνεται έφεση και μόνο επί του διαδικαστικού και όχι της ουσίας.

Εγώ σας το είπα ότι οι Αλαμπαμέζοι είναι άγριοι, δε σας το είπα? Η ποινή είναι από τις υψηλότερες που έχω δει στην Αμερική.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia