Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum σας. Η pompon είναι ενα pomeranian (με κάτι άλλο) 16 χρονών που δυστυχώς αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με εγκεφαλικό σε μια κλινική. Την Δευτέρα τις κάναμε καθαρισμό στα δόντια με ολική αναισθησία αφού πρώτα τονίσαμε οτι είναι 16 χρονών και μας είπαν οτι αφού όλες οι εξετάσεις της είναι καλές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Ετσι λοιπόν έγινε ο καθαρισμός και τη δευτέρα το απόγευμα γύρισε σπίτι και ήταν μια χαρά και όπως πάντα είχε πολυ όρεξη για φαγητό
. εχτές το μεσημέρι ξαφνικά "έπεσε" κάτω και έγειρε απο τη μία μεριά. Μέτα έκανε εμετό και διάρροια. Το πήραμε αμέσως στον γιατρό και του έβαλε ορό. Ρωτήσαμε βέβαια αν εφτεγέ η προχτεσινή αναισθησια και και τα ψιλομάσαγε, βέβαια πηραμε και έναν φίλο μας γιατρο και μας ειπε οτι μπορεί και να μην έχει σχεση. Τέλος πάντων εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει σχέση αλλά τι να κάνουμε τώρα. Το θέμα ειναι τι κάνουμε απο δω και πέρα. Το σκυλί μας καταλαβαίνει, τρώει, δείχνει να κουνάει τα πόδια του αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση και το κεφαλάκι του δεν μπορεί να το κρατήσει και έχει μια κλείσει προ τα αριστερά. Απο την κλινική μας είπαν να περιμένουμε άλλο ένα 24ωρο.
'Εχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία? κάτι αναφέρθηκε για ευθανασια. Δε θέλω ουτε να το σκέφτομαι. Αν ξέρω πως αυτο δεν καταλαβαίνει είμαι διατεθειμένος να ταλαιπωρηθώ οσο δεν πάει και να το αφήσω να φύγει μόνο του όταν θα έρθει η ώρα του.
'Εχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία? κάτι αναφέρθηκε για ευθανασια. Δε θέλω ουτε να το σκέφτομαι. Αν ξέρω πως αυτο δεν καταλαβαίνει είμαι διατεθειμένος να ταλαιπωρηθώ οσο δεν πάει και να το αφήσω να φύγει μόνο του όταν θα έρθει η ώρα του.