Εγκεφαλικό επεισόδιο

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Την Δευτέρα τις κάναμε καθαρισμό στα δόντια με ολική αναισθησία αφού πρώτα τονίσαμε οτι είναι 16 χρονών και μας είπαν οτι αφού όλες οι εξετάσεις της είναι καλές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Λυπάμαι πολύ..
Παρότι ποτέ το ένα χέρι δεν χτυπάει παλαμάκια μόνο του..(αλλά είναι αργά για να λέμε τέτοια και όχι του παρόντος) η βαρύτητα της "υπόσχεσης" ενός ιατρού είναι μεγάλη.., ίσως το κυνήγαγα..

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Δυστυχώς δεν άντεξε. τη φέραμε εχτές στο σπίτι ήταν αρκετά καλύτερα. έτρωγε με πολύ όρεξη. σήμερα το μεσημέρι έφυγε στον ύπνο της, στο σπίτι της. Να είσαστε καλά παιδιά και να ξέρετε οτι τα σκυλάκια μας είναι μέλη της οικογένειας μας και πρέπει πάντα να τους φερόμαστε με αγάπη!
Λυπάμαι που το ακούω αυτο :'((( υπομονή,ο χρόνος λένε είναι και ο καλύτερος γιατρός!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Δυστυχώς δεν άντεξε. τη φέραμε εχτές στο σπίτι ήταν αρκετά καλύτερα. έτρωγε με πολύ όρεξη. σήμερα το μεσημέρι έφυγε στον ύπνο της, στο σπίτι της. Να είσαστε καλά παιδιά και να ξέρετε οτι τα σκυλάκια μας είναι μέλη της οικογένειας μας και πρέπει πάντα να τους φερόμαστε με αγάπη!
:(:(:(:(:(:'( :'( :'( :'(
Λυπαμαι πολυ!!...................
Δεν εχω λογια...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μου!
Μπορεί να είναι μάταιο τώρα, αλλά εάν έχεις αποδείξεις ότι έγινε η αναισθησία, κυνήγα τον. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιατροδικαστής για τα ζώα, αλλά θα βρεις το δίκιο σου. Το όνομά του μάς το λες;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Οσο οι πραξεις τους ειναι εμφανεις και τωρα, οσο υπαρχουν πραγματα να μας τα θυμιζουν, οσο υπαρχουμε και τα σκεφτομαστε ειναι διπλα μας!
Λυπαμαι πολυ, καλο της ταξιδι.

cosmo

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
102
0
απο εδω μεσα τοχουμε περασει αρκετοι νομιζω.υπομονη και ποτε δεν ξεχνιεται.λυπαμαι

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
Λυπαμαι...:( Καλο ταξιδη να εχει...θα κανει παρεα με τη Foxy μου που σκοτωθηκε 6 Δεκεμβριου,οι αναμνησεις μας κανουν πιο πολυ "ανθρωπους", να χαμογελας γιατι σιγουρα πηρε πολυ αγαπη και εδωσε! Στο τελος μενουν μονο τα ομορφα ετσι θελω να πιστευω γιατι και εγω φρεσκος ειμαι και εφυγε αδικα και νωρις,ο χρονος ειναι ο καλυτερος ιατρος...δυναμη και υπομονη!