Ενταξει μπορει να κανω λαθος.απλα επειδη η κτηνιατρος λεει μια φορα τον μηνα μπανιο.αρα μηπως δεν πρεπει να βρεχιεται?Γιατί καλέ δε μπορείς να τον βγάλεις βόλτα με τη βροχή; Δε θα πάθει κάτι![]()
Η κτηνίατρος εννοεί μπάνιο με σαμπουάν. Με το νερό της βροχής δε θα πάθει κάτι, το πολύ να αποδυναμωθεί η αμπούλα αν του βάζεις.Ενταξει μπορει να κανω λαθος.απλα επειδη η κτηνιατρος λεει μια φορα τον μηνα μπανιο.αρα μηπως δεν πρεπει να βρεχιεται?
Μετα τη βροχη εννοειται πλενουμε με νερο ξανα τα ποδαρακια.εσυ με τι του πλενεις τα ποδια μετα τη βολτα?Η κτηνίατρος εννοεί μπάνιο με σαμπουάν. Με το νερό της βροχής δε θα πάθει κάτι, το πολύ να αποδυναμωθεί η αμπούλα αν του βάζεις.
Οχι κυριε εξυπνε δεν κανω πλακα.απλα ρωτησα γτ ο δικος μου θα κρατηθει μεχρι να κατεβει κατω.και φοβαμαι μη παθει κατι ετσι οπως κρατιεται.απ την αλλη δεν ηξερα οτι δεν ειναι τοσο επικινδυνο να βγει στη βροχη.γι αυτο αλλη φορα αν δεν ξερεις να μην ειρωνευεσαι!!Βρε κοπελιά, μήπως κάνεις πλάκα;
Βάζεις στη ζυγαριά, από τη μία την ανάγκη του σκύλου για ούρηση/αφόδευση κ από την άλλη την "επικινδυνότητα" της έκθεσης του στο νερό; Αλήθεια;
Δεν θα πάθει τίποτα αν του πλένεις τα πατουσάκια μετά από κάθε βόλτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήπια μωρομάντηλα, νερό με σαπούνι ή αφρό στεγνού καθαρίσματος. Ή ακόμα κ υγρή πετσέτα απλά. Σε συνδυασμό με στεγνή πετσέτα σε όλες τις περιπτώσεις.
Προσωπικά, χρησιμοποιώ συνήθως υγρή πετσέτα/μωρομάντηλα. Όταν λασπώνεται, βουτάω τα πατουσάκια σε χλιαρό νερό με λίγο σαπούνι (100% φυσικό), καθαρίζω κ κάνω μασαζάκι κ στεγνώνω με πετσέτα. Η διαδικασία αυτή βοηθάει κ στο να ανακαλύπτουμε τυχόν πληγές ανάμεσα στα δάχτυλα, όπως πχ αποστήματα από εισβολή άγανων (τους καλοκαιρινούς μήνες), που σε μακρύτριχες φυλές μπορεί να μην εντοπιστούν έγκαιρα.
Για χαλάρωσε λίγο... Δεν ειρωνεύτηκα! Πέρασε από μυαλό μου ότι όντως μπορεί να κάνεις πλάκα. Γιατί ήταν δύσκολο να πιστέψω αυτό που διάβασα...Δεν θέλει κ πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι σημαντικότερο είναι να κάνει ο σκύλος την ανάγκη του, παρά να μην βραχεί. Δεν μου λες κάτι που δεν ξέρω, δεν είναι μόνο ο δικός σου, όλα τα σκυλιά κρατιούνται, ακόμα κ >24ώρο αν τα αφήσεις μέσα.Οχι κυριε εξυπνε δεν κανω πλακα.απλα ρωτησα γτ ο δικος μου θα κρατηθει μεχρι να κατεβει κατω.και φοβαμαι μη παθει κατι ετσι οπως κρατιεται.απ την αλλη δεν ηξερα οτι δεν ειναι τοσο επικινδυνο να βγει στη βροχη.γι αυτο αλλη φορα αν δεν ξερεις να μην ειρωνευεσαι!!
Βεβαιως να τους ευχαριστισω οταν με βοηθανε με το να μιλανε ομορφα!και στη τελικη δεν σε αναγκασε κανενας να μου απαντησεις εσυ!Για χαλάρωσε λίγο... Δεν ειρωνεύτηκα! Πέρασε από μυαλό μου ότι όντως μπορεί να κάνεις πλάκα. Γιατί ήταν δύσκολο να πιστέψω αυτό που διάβασα...Δεν θέλει κ πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι σημαντικότερο είναι να κάνει ο σκύλος την ανάγκη του, παρά να μην βραχεί. Δεν μου λες κάτι που δεν ξέρω, δεν είναι μόνο ο δικός σου, όλα τα σκυλιά κρατιούνται, ακόμα κ >24ώρο αν τα αφήσεις μέσα.
Άλλη φορά να προσέχεις τι λες κ να ευχαριστείς αυτούς που ανοίγουν τα μάτια.
Όμορφα σου μίλησα. Σε έβρισα; Σου επιτέθηκα; Δείξε μου την φράση που θεωρείς ότι δεν ήταν όμορφη.Βεβαιως να τους ευχαριστισω οταν με βοηθανε με το να μιλανε ομορφα!και στη τελικη δεν σε αναγκασε κανενας να μου απαντησεις εσυ!
Ανάλογα...αν έχει απλά βραχεί την σκουπίζω με μια απλή πετσέτα, αν έχει λασπωθεί σκέτο νερό και πάλι πετσέτα.Μετα τη βροχη εννοειται πλενουμε με νερο ξανα τα ποδαρακια.εσυ με τι του πλενεις τα ποδια μετα τη βολτα?
Οκ σ ευχαριστωΑνάλογα...αν έχει απλά βραχεί την σκουπίζω με μια απλή πετσέτα, αν έχει λασπωθεί σκέτο νερό και πάλι πετσέτα.