Εγω και ο Βολγας

theos462

Member
12 Φεβρουαρίου 2014
21
0
ακομη δεν τον δηλωσα,ο γιατρος ειπε να περιμενουμε λιγακι γιατι ειναι να γινουν κατι αλλαγες,θα παει ο ΚΟΕ σε αλλο υπουργειο,κατι τετοια, Φωτεινη για καθοδηγησε με για το πως ανεβαζω φωτο αν θελεις,γιατι αυτες τις μερες δεν εχω πολυ χρονο να ψαχνω.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Τι σχέση έχει ο ΚΟΕ με τα υπουργεία; Ο κτηνίατρος σου δεν πάει καλά πες του, τράβα δήλωσε το σκυλάκι στον ΚΟΕ δεν θα σε φάνε εκεί, πάρε μαζί σου το pedigree (προτώτυπο), την ταυτότητα σου + 20 €.
Για τις φωτογραφίες: Photo and image hosting, free photo galleries, photo editing

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ακομη δεν τον δηλωσα,ο γιατρος ειπε να περιμενουμε λιγακι γιατι ειναι να γινουν κατι αλλαγες,θα παει ο ΚΟΕ σε αλλο υπουργειο,κατι τετοια, Φωτεινη για καθοδηγησε με για το πως ανεβαζω φωτο αν θελεις,γιατι αυτες τις μερες δεν εχω πολυ χρονο να ψαχνω.

δεν αλλάζει προϊστάμενη αρχη ο ΚΟΕ... βλακειες και ραδιοαρβύλες του κτηνιατρου... ενημερωσε τον δε, οτι ο νόμος που αυτός περιμενει εχει ήδη περαστεί.
Δηλωσε τον μικρό όπως σου λέει η Φωτεινη στον ΚΟΕ και οι κτηνιατροι να περιοριστουν στα κτηνιατρικα...

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εγω μενω στην Δραμα,πως θα τον δηλωσω,πειτε μου αν θελετε
Παίρνεις τηλ στον ΚΟΕ, στέλνεις εκεί με κούριερ το export pedigree + φωτοτυπία της ταυτότητας σου + ταχυδρομική επιταγή 20 €, αυτά. Και σε 3-4 μήνες θα σου στείλουν πίσω το pedigree με αριθμό ΒΕΚ κανονικά.
Στο export pedigree ο ιδιοκτήτης σκύλου είσαι εσύ;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος
μη κερδοσκοπικό σωματείο
Κοιμ. Θεοτόκου 26-30
Αγ.Στέφανος
τηλ. 210 8145165, φαξ: 210 8145167
Ταχ.διευθ.: Τ.Θ. 51957 - 14565
ΑΦΜ 090114405 - ΔΟΥ Αγ.Στέφανου

theos462

Member
12 Φεβρουαρίου 2014
21
0
ναι εγω ειμαι ο ιδιοκτητης,το export pedigree, ποιο ειναι,το διαβατηριο?

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ναι εγω ειμαι ο ιδιοκτητης,το export pedigree, ποιο ειναι,το διαβατηριο?
Ειναι γενεολογικός χάρτης σκύλου που αναγράφονται η πρόγονοι του (μαμά-μπαμπά, γιαγιάδες-παππούδες κλπ), ποιστοποιητικό καθαροαιμίας τέλος πάντων, δεν είπες οτι το έχεις; Για πιο διαβατήτριο ρωτάς τότε;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
φωτεινη εβαλα εκει που ειπες ,τωρα τι κανω δεν ξερω,.....πες μου αν τις δεις
Ανοίγεις τη φωτογραφία εκεί και δεξιά βλέπεις το ταμπελάκι που θα σου δείξω, κάνεις απλά ένα κλικ (αριστερό - αντιγραφή) και μετά το μεταφέρεις εδώ (δεξί κλικ - επικόλληση).

theos462

Member
12 Φεβρουαρίου 2014
21
0
Μαλιστα,εννοειτε οτι το εχω ,αλλα εγω το ξερω σαν Beiblatt:D, και πρεπει να στειλω αυτο Η" φωτοτυπια? Και αν χαθει? Μετα θα μου το στειλουν παλι πισω?

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Δε μπορω να κρινω το προτυπο γιατι δεν το γνωριζω, γνωριζω ομως οτι εχεις ενα πανεμορφο σκυλακι και να το χαιρεσαι για πολλα χρονια !!