Γεια σας! Εμένα με λένε Ρωμανός το όνομα μου και όπως βλέπετε την φωτογραφία του προφίλ μου είναι η Θέντα. Είναι ένα Κανίς που ήταν αδέσποτο και το βρήκαμε στους δρόμους. Όταν το είδα για πρώτη φορά και μετά έφυγα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι θα το βρω αυτό το σκυλί και το βρήκα και με έναν τρόπο το πήγα στο σπίτι μου, χωρίς να το βάζαμε λουρί για να έρθει ή σε κλουβί. Αυτό το καημένο σκυλί είχε περάσει τόσα πολλά. Κατάλαβα ότι τον έδιωξαν από το σπίτι κάποιου άλλου ιδιοκτήτη, γιατί όταν το βρήκαμε ήταν πολύ χτυπημένο. Είχε αγκάθια, πολύ αίμα και πίστεψα ότι τα έπαθε μάλλον στην τρομερή πρωινή καταιγίδα τον Ιούλιο 2014 (2 χρόνια πριν). Το βρήκαμε στα τέλη Ιουλίου 2014, και το φροντίσαμε. Επειδή σκοπεύαμε να το δώσουμε, μας είχε συνηθίσει τόσο πολλή γρήγορα που αποφασίσαμε να το αφήσουμε να μείνει μαζί μας. Είναι περίπου 1,5 χρονών, αν και ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι περίπου 2-3 χρονών αλλά δεν το ξέραμε. Είχε περάσει τόσα πολλά που παραλίγο αυτή η καημενούλα να είχε πεθάνει. Αλλά όταν την βρήκαμε και την φροντίσαμε, είχε γίνει μια Γλύκα!