Εγώ κι ο Μαξ!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
5καθαρος ! η αλυσιδα ειναι για να δειχνει πιο ματσο ε ! και καλα <<τραβαει>> ! :D
πρεπει να εχει απιστευτη ψυχη.. εχει μια γαληνη.. σκιζει
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.

Με πόνο ψυχής κρατιέται έτσι γιατί το μπάνιο δεν μας αρέσει καθόλου αλλά τα καφέρνουμε!Είναι και σιχασιάρικος ο χαζός και δεν λερώνεται εύκολα (εκτός αν κυλιέται στις λάσπες με άλλα χαζοκούταβα -ή όχι:p- σαν κι αυτόν).Όσο για την αλυσίδα μας έχει μείνει από τις αρχές που όντως τράβαγε (κι ας μην του φαινόταν του άτιμου:mad:) κι επειδή μας χάλασε το flexi αναγκαστικά τη χρησιμοποιούσαμε.Και όσο για την ψυχή ΨΥΧΆΡΑ!!!Για αυτό μας έχει πάρει τα μυαλά :love:*agapoylas*

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ολα τα λεφτα λουλουδια.. λε πα :-({|=:-({|=
εχει σοφοστικε λουκ ο μαξ.. σαν εκεινον στη διαφημιση παμπλικ που λει η παρουσιαση του φιλοσοφικου δοκιμιου ΚΑΤΩ !

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
ολα τα λεφτα λουλουδια.. λε πα :-({|=:-({|=
εχει σοφοστικε λουκ ο μαξ.. σαν εκεινον στη διαφημιση παμπλικ που λει η παρουσιαση του φιλοσοφικου δοκιμιου ΚΑΤΩ !
Χαχαχαχ ναι αμέ αυτό ακριβώς!Ειδικά άμα του δώσεις λίγη σημασία κι αρχίσει να κουνάει ουρά σαν παλαβό και να κυλιέται στα πατώματα για λίγα χάδια...αυτό ακριβώς θυμίζει:p(βασικά μάλλον πιο πολύ στα παιδάκια που χασκογελάνε φέρνει -διότι είμεθα και κουταβάκι ακόμα και ταιριάζουμε κι ηλικιακά...όχι γιατί είμαστε κι εμείς χαζοχαρούμενα:-$)
Κελεπουρι ο Maxούλης!Ομορφοπαιδο κ καλοαναθρεμμενος!!!!

Sent from my Windows phone
Ευχαριστεί πολύ κι ο Μαξ κι εγώ!Κελεπούρι όντως απ'όλες τις απόψεις!Και καλοαναθρεμμένος απ'όλες τις απόψεις...

Είναι πανέμορφος!!!
Να τον χαίρεσαι!!! Γλύκας!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά λόγια.Παρεμπιπτόντως τρελό respect για την υπογραφή...γελάω μόνη μου πόση ώρα:xD:

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Κι επειδή στις γιορτές βγάλαμε πολλές φωτογραφίες θα συνεχίσω το αφιέρωμα

"Έλα άσε τις φωτογραφίες και χάιδεψε με λίγο"
[/URL][/IMG]
"Καλά πόσες φωτογραφίες θα με βγάλεις σήμερα;Άσε κάτω το κινητό γιατί μας έχεις τυφλώσει με το φλας."
[/URL][/IMG]
"Εντάξει τώρα άσε τις βλακείες...φτάσαμε.Άνοιξέ μου να βγω έξω να αρχίσει η βόλτα μας!"
[/URL][/IMG]
"Τι από τώρα θα γυρίσουμε σπίτι;Δε θέλω..."
[/URL][/IMG]
"Καλά τότε.Επειδή κουράστηκα λιγάκι κι εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ τυλιγμένος πάνω στα πόδια σου...Δεν ενοχλώ,ε;Και μην κουνιέσαι συνέχεια...όλο με ξυπνάς!!!"
[/URL][/IMG]

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Γλύκας και πολύ χαριτωμένος :)
Μια χαριτωμενιά την έχουμε η αλήθεια είναι...:pΕυχαριστούμε πολύ!

εεε κ εσύ... τι κουνιέσαι?
Είδες τι του κάνω του καημένου;Βασανιστήρια!:pΑπορώ πως με ανέχεται ακόμα...

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
ποποοο!! γλύκας είναι να τον χαίρεσαι !!!!
Σε ευχαριστούμε αμφότεροι!:D
Απιθανος σκυλος και πανεμορφος.
Θελω να τον ζουληξωωωω *agapoylas**agapoylas*
Ευχαριστούμε πολύ!Κι όσο για το ζούληγμα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!Με τις ώρες μπορείς;Αυτός άνετα!!!Όταν πρόκειται για ζουζουνιές καθόμαστε χωρίς κανένα παράπονο...