Εγώ τώρα να κάνω φόνο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πρώτη βόλτα χθες για τον μικρό μετά την περιπέτεια της υγείας του και τι πάθαμε? ΚΟΠΡΟΓΕΡΟ ΠΑΘΑΜΕ. Τον είχα το σκύλο χωρίς λουρί, καθώς θα πηγαίναμε τη συνήθη διαδρομή και ακριβώς έξω απ' το σπίτι μου ο κοπρόγερος συναντιέται με το κανισάκι, που ζήτημα να είναι 4 κιλά. Πετάει ένα "αϊ στο διάολο" και τον ΚΛΩΤΣΑΕΙ δυνατά! Το σκυλί στο μεταξύ ούτε μπλέχτηκε στα πόδια του ούτε τίποτα. Με την κλωτσιά τσίριξε, αλλά δεν του επιτέθηκε. Ούτε καν! Ο γέρος δε με είχε δει καθώς εκείνη την ώρα έβγαινα απ' τα δεξιά του. Ε τον πήρα στο κυνήγι έπρεπε να με βλέπατε. ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ. Εκείνος τίποτα το δρόμο του με το κεφάλι χαμηλά και όταν τον πιάνω απ' το σβέρκο μου πετάει το χέρι και τι μου λέει? ΞΟΥΤ μου λέει!!! Τον ξέρει η περιπτερού τι μπορώ να του κάνω? Έκλαιγα μετά απ' τα νεύρα μου. Το σκυλί δεν είχε ξαναδεχθεί επίθεση από άνθρωπο κι είναι και άρρωστο ΓΑΜΩ ΤΟ! :evil: :evil: :evil:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Chloe said:
Πρώτη βόλτα χθες για τον μικρό μετά την περιπέτεια της υγείας του και τι πάθαμε? ΚΟΠΡΟΓΕΡΟ ΠΑΘΑΜΕ. Τον είχα το σκύλο χωρίς λουρί, καθώς θα πηγαίναμε τη συνήθη διαδρομή και ακριβώς έξω απ' το σπίτι μου ο κοπρόγερος συναντιέται με το κανισάκι, που ζήτημα να είναι 4 κιλά. Πετάει ένα "αϊ στο διάολο" και τον ΚΛΩΤΣΑΕΙ δυνατά! Το σκυλί στο μεταξύ ούτε μπλέχτηκε στα πόδια του ούτε τίποτα. Με την κλωτσιά τσίριξε, αλλά δεν του επιτέθηκε. Ούτε καν! Ο γέρος δε με είχε δει καθώς εκείνη την ώρα έβγαινα απ' τα δεξιά του. Ε τον πήρα στο κυνήγι έπρεπε να με βλέπατε. ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ. Εκείνος τίποτα το δρόμο του με το κεφάλι χαμηλά και όταν τον πιάνω απ' το σβέρκο μου πετάει το χέρι και τι μου λέει? ΞΟΥΤ μου λέει!!! Τον ξέρει η περιπτερού τι μπορώ να του κάνω? Έκλαιγα μετά απ' τα νεύρα μου. Το σκυλί δεν είχε ξαναδεχθεί επίθεση από άνθρωπο κι είναι και άρρωστο ΓΑΜΩ ΤΟ! :evil: :evil: :evil:
Αδεια οπλοκατοχης εχεις? Σοβαρα τωρα εμενα μια θεια ενα πρωι που εβγαζα τη μικρη μου βολτα πεταχτηκε γιατι ειδε τη Σακάη να μυριζει ενα δεντρακι και μου λεει μασε το σκυλι σου που ερχεται και κατουραει στα δεντρακια! τοτε με εντονο βλεμμα αλλα ηπιο τονο της λεω: Είδατε το συγκεκριμενο σκυλακι να κατουραει στο δεντρακι σας? και μου απανταει Οχι αλλα να μια προχθες ηρθε εδω και το σκυλι της κατουρουσε τα δεντρακια! Και τοτε με οσα νευρα ειχα απο την αρχη που την ειδα να βγαινει και να μου φωναζει με το ψωμι στο στομα της λεω: ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ? ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ??? ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ! Η θεια μαζευτηκε οπως ηρθε στο σπιτι της και εβγαλε το σκασμο. Θελω να πω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εαν "φοραμε" τον πιο αυστηρο μας εαυτο τοτε δεν δινουμε κανενα περιθωριο στον αλλο να τολμησει να πει κατι. Και αν το κανει τοτε ειναι σαν να μας δινει το ελευθερο να απαντησουμε πολυ ελευθερα χωρις κανενα μα κανενα ηθικο φραγμο :D

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Χλόη, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις προχωρημένης ηλικίας και μαλάκυνσης εγκεφάλου αρχίζω τις ευχές για το πως να πάνε μια ώρα αρχύτερα στην αντίπερα όχθη και τι ακριβώς να πάθουν εκεί.

Είναι ψυχολογικός πόλεμος, γιατί μια φοβία με το θάνατο την έχουν σε αυτή την ηλικία.

Το αγαπημένο μου είναι να τους λέω να τα τινάξουν μια ώρα αρχύτερα να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Και όχι, δεν είμαι καθόλου ευγενική σε τέτοιες περιπτώσεις. Άκου να σου κλωτσήσει το σκυλί ο σκατόγερος :evil: :evil: :evil: :evil:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πωπω, εγώ θα τρελενόμουν και δε ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ. Μόνο που το διάβασα τα πήρα στο κρανίο. Και στο κανισάκι ρπμ; Τσάμπα μάγκες, :evil:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Το μοναδικό που έκανα σε παρόμοια φάση είναι να τον βρίσω ασύστολα. Τώρα για το φόνο το σκέφτηκα κι εγώ , αλλά δυστηχώς ... δεν βοηθάνε και πολύ οι νόμοι :wink: !!!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Εμενα ετυχε να μου κλωτσησουν το αλλο μου το σκυλακι που εχω στο χωριο οπου την εχω ελευθερη και ειναι γνωστη σε ολο το χωριο.. Την ειχα βρει στο δρομο... Πλακα πλακα 10 χρονια την εχω σχεδον! Τεσπα να μη φευγω απο το θεμα... :oops: Μια μερα καθομασταν μπροστα στο μαγαζι μας και ετυχε να περναει ενας θειος μου![που να μην ηταν και θειος μου...] και εκεινη πηγε του εκανε χαρες αλλα χωρις να μπλεχτει στα ποδια του.. και την παταει μια κλωτσια... με το τσιγαρο στο στομα και συνεχιζει να περπαταει και οπως ειμαι εγω παω τον σταματαω[μπροστα σε γονεις συγγενεις φιλουσ κλπ που ημασταν στο μαγαζι] και του ριχνω κατι γαμοσταυριδια[σορρυ για την εκφραση....] και ο θειος που ηταν μαζι του προσπαθουσε να με ηρεμισει. Γενικα δεν μπορω να πω οτι ΔΕΝ εκδηλωνω τα συναισθηματα μου.... Και εκεινη τη στιγμη με εμαθε απο την καλη ο μ... Παντως ειναι ετσι γενικα η νοοτροπια των μεγαλυτερων.. Να φερονται στα ζωα σαν κατι υποδαιεστερο. Σαν κατι χωρις ψυχη. Ισως γιατι ουτε εκεινοι εχουν. Τεσπα ισως ειναι βαρια λογια ισως και η ατοφια αληθεια. Και οχι μονο των μεγαλυτερων απλα εκει νομιζω ειναι πιο εντονο και ειναι.. "επικρατουσα" νοοτροπια.. τουλαχιστον σε οσους γνωριζω εγω. Μπορει μονο εμεις εκει στην Κοζανη να ειμαστε ετσι! :p Αλλα ειναι αθλιο και φανταζομαι πολλες φορες τους "ανθρωπους" αυτους [που στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αγαπαει ουτε καν τα εγγονια του ποσο μαλλον ενα σκυλακι...] να βρισκονται σε μια παρομοια θεση με αλλους να τους φερονται ελεηνα οπως φερονται αυτοι σε εναν αλλο οργανισμο. Τεσπα.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
εμ εκεί χρειάζεται να έχεις και ένα αρσενικό ροτ μαζί σου.Να μην το έχει δει όμως ο γέρος.

Βλέπει το ροτ να κλωτσάει ο γέρος το κανισάκι-φίλο του,τα παίρνει στο κρανίο,αγριεύει(δείχνει απλά δόντια,δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω)τρομάζει ο γέρος,πέφτει κάτω,χέζεται πάνω του.Ε,ή από το χέσιμο ή από το πέσιμο κάποια ζημιά θα την πάθει :wink:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Εγω που έχω κάτι μ@@@@ς γείτονες και είναι και νέα παιδιά ρε γαμώτο και πάνω που έγινε σκοτωμός μου είπε ο τύπος "" την επόμενη φορα θα δείς"" με στίλ ότι την επόμενη φορά θα δείς τι θα πάθει το σκυλί, φαντάζεσαι τι έγινε!!!! Απο τότε πια έχω ησυχάσει. Ούτε μου μιλάνε, ούτε με κοιτάνε και άσε που αλλάζουν και δρόμο. :lol: :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Σου δανείζω το γερμανικό ποιμενικό αν θέλεις για να μη μείνεις στο όνειρο!!! Καλή δουλειά θα κάνει και αυτό!!! :wink: χιχιχι

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ θέλω να δω τι θα κάνεις κανένας μαλάκας αν πάει να κλωτσήσει τη Μπλου και τον πάρει χαμπάρι ο Λέων. Εγώ δε θα τον σταματήσω πάντως. :evil:
Όπου μας παίρνει κλωτσάμε...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
Τον ξέρει η περιπτερού τι μπορώ να του κάνω?
Chloe θα σταθώ στην ουσία του θέματος (έτσι κι αλλιώς εννοείται ότι καταδικάζω το γεγονός) και θα σου απαντήσω στο ερώτημα σου.
Νομικά δεν μπορείς να κινηθείς εναντίον του, αντιθέτως θα μπορούσε να κινηθεί αυτός εναντίον σου διότι σήκωσες χέρι επάνω του. Θα μπορούσε να ισχυριστεί ακόμα και πρόκληση σωματικών βλαβών και να έχει μπλεξίματα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Θενκς Ρότυ. Είχα μάρτυρες. Την περιπτερού και το φαρμακοποιό. Ο τελευταίος μάλιστα με φώναξε μετά για να με ηρεμήσει. Μετράει?

Edit: Αν και όπως το σκέφτομαι τι να του κάνω, μήνυση? Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Αν είχε πειράξει το παιδί μου πάντως (πες ότι είχα) θα ήταν!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
Θενκς Ρότυ. Είχα μάρτυρες. Την περιπτερού και το φαρμακοποιό. Ο τελευταίος μάλιστα με φώναξε μετά για να με ηρεμήσει. Μετράει?
Μετράει εις βάρος σου. Εάν είδαν όλοι ότι σβερκωσες τον γερο και ο παππούς ήθελε να σε μπλέξει, θα μπορούσε κάλλιστα να προσποιηθεί ότι ζαλίζεται, να αρχίσει να βογκάει, να κάνει τον μισολιπόθυμο και να τρέχεις από τα αστυνομικά τμήματα στα νοσοκομεία και μετά στα δικαστήρια προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Chloe said:
Edit: Αν και όπως το σκέφτομαι τι να του κάνω, μήνυση?
Και να ισχυριστείς τι?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Τίποτα, αυτό λέω...
Κακά τα ψέματα μόνο αν σου το σκοτώσει το σκυλί ο άλλος μπορείς να τον κυνηγήσεις. Και πάλι πολύ δύσκολο είναι να βρεις το δίκιο σου. Πού το διάβαζα (στα "Σκυλιά μας κι Εμείς"?) για τον γέρο που είχε φολιάσει ένα σωρό σκυλιά, δικάστηκε και αθωώθηκε...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και γιατι δεν εχεις τον σκυλο σου με λουρι και κανετε εναν κυκλο απο το σπιτι του κολογερου?
Και ετσι θα προστατευεις το σκυλακι σου!!!