Εγώ τώρα να κάνω φόνο?


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κι εγώ, πριν αρχίσω να ενημερώνομαι σοβαρά, φοβόμουν τα πιτμπουλάκια. Έχω τύψεις γι' αυτό :(
Ε μια μέρα πριν κάτι χρόνια ήρθε μια έξω απ' το videoclub στη γειτονιά με ένα μεγάλο πιτ, και το έδεσε έξω. Το άκουγα που έκλαιγε και πήγα και το πήρα αγκαλίτσα και το παρηγορούσα μέχρι να έρθει η "μαμά" του.
Ψυχάρα είναι το πιτάκι, ακόμα το βλέπω!
Τα μπουλ τεριέ τα έβρισκα πάντα πολύ αστεία για να με τρομάξουν. Ορίστε την είπα την αμαρτία μου.
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ελενα αν η στροφή που εκανες είναι 360 μοίρες πάλι στο ίδιο σημείο κοιτάς :wink:
 


mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
ΜΑΚΗΣ said:
ελενα αν η στροφή που εκανες είναι 360 μοίρες πάλι στο ίδιο σημείο κοιτάς :wink:
κατευθειαν να το χαλασει,λες και δεν καταλαβαμε τι εννοει :D
 






elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Ααααντε βρε Μακη εννουουσα οτι αναθεωρισα πολλες αποψεις μου...οπως λογο το οτι ειχα και εχουμε Ντομπερμαν ολοι ελεγαν ολα αυτα τα παραμηθεια περι εγκεφαλου και αγριαδας αρχισα να την ψαχνω την δουλεια γιατι τους ειχα διαξευσει οσους γνωριζα με Ντομπερμαν ηταν ψυχουλες...

και απο εκει και περα το εψαχνα...
 




ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βρε έλενα

ο κυυυυυυυυκλος ομωωωωωωωωωωωως εχει 360 μοιιιρες

αρα δεεν αναθεωωρησες

κυκλο γυυυρω απο τον εαυτοοό σου εκανεεεεεεες
 








kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
φολα στον γερο..μπουρλοτο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 


chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
καποτε πηγα επισκεψη σε συναδελφο που εχει ντοπερμαν, ολη την ωρα κυλιοταν στα ποδια μου και ηθελε ολο χαδια και παιχνιδια, απο τοτε οχι μονο δεν τα φοβαμαι, αλλα τους εχω και μια αδυναμια. οσο για ενα λυκο που εχουμε στη γειτονια και μου ριχνει πανω απο κεφαλι οταν σηκωνεται στα δυο ποδια, τι να πω, αυτος καθε φορα που συναντιομαστε, ξαπλωνει μπροστα μου και περιμενει να τον χαιδεψει η κορη μου στην κοιλια και να της γλυψει τη μουρη, δοξα το θεο ενω μου φοβοταν πολυ στην αρχη, για την κορη μιλαω, φταιει η αλλη γιαγια της που ολο ουρλιαζει μη και μη, τωρα την επεισα οτι τα μεγαλα πολλες φορες ειαι πιο ακακα κι απο τα πιο μικροσωμα που τα σκασμενα, και η δικια μου πρωτη και καλυτερη, θελουν να πουλανε τοσο τσαμπουκα οσο μποι τους λειπει. οσο για μποξερακια και τα ρεστα, για μενα, οσο πιο <ασχημοφατσα> λενε καποιο σκυλι, τοσο γλύκα το βρισκω εγω! την ιδεα με τον πορνογερο τη βρηκα γα..ατη και λεω να τη χρησιμοποιησω αν ξανατυχει η φαση με το σκατογερο που κλωτσησε το δικο μου το <τερας>, ελευθερη, ποια ελευθερη, με το λουρακι διπλα μου την ειχα, τετοιο θρασος ο τυπος. κι ας μου κανει μηνυση, εχω καλο δικηγορο. γιατι δεν το εκανα τοτε που συνεβη και τον αφησα απλα να φυγει? γιατι τα εχασα :oops: . δεν θα ξανασυμβει ομως :x .γενικοτερα για τα μεγαλοσωμα και <αγρια> σκυλια, εχω ακουσει οτι δεν ισχυει, αλλα εξαρταται απο μας, οπως τα εκπαιδευσουμε. αν τα μαθουμε να ειναι φονιαδες, θα ειναι φονιαδες, αν τα μαθουμε να ειναι ακακα, θα ειναι ακακα. ισχυει αυτο :?:
 




amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λέει ο παππούς στο παιδάκι: Φάε το φαγητό σου, να μην σε φάει ο σκύλος!!! και δείχνει τον σκύλο μου...

Απαντάω αμέσως εγώ: Παιδί μου μην φάς, το σκυλί μου δεν πρόκειται να σε φάει, τρώει μόνο κωλόγερους που λένε ψέμματα στα εγγονάκια τους!!!

Περιττό νας σας πω τι έγινε παρακατω...
 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Επειδή εμπνεύστηκα από το topic με το "μάτι/ξεμάτιασμα" προτείνω το εξής:

Πας στο σπίτι του γέρου νύχτα και αφήνεις εκεί διάφορα ύποπτα για βουντού και μαύρη μαγεία: σαπούνι τυλιγμένο με κλωστές, κερί με καρφίτσες κλπ. Άστον να τα βρει το πρωί και να πάει από κανα εγκεφαλικό/έμφραγμα κλπ..

Εμένα πάντως όταν με στραβοκοιτάνε οι διάφορες μαντάμ-σιχασιάρες-με-τους-σκύλους του λέω του μικρού επιδεικτικά και με ύφος macho: Πάμε Ράμπο! ;)
 


tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Ράμπο λεω κι εγω τη δικια μου οταν δειχνει να μη θυμαται το υψος της και φερεται λες και ειναι κανενας μολοσος! :p Αμαν μωρε τον καημενο τον θειο.. δε θα μπορει να κλεισει ματι ολο το βραδυ απο την βοη στα αυτια του! :lol: