Εθνική έκθεση ελληνικής εκτροφής--03 & 04.11.2012

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Έχει φωτισμό ο χώρος ή τελειώνει με τη δύση του ηλίου τώρα που άλλαξε η ώρα και νυχτώνει νωρίτερα;

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Πόσες είναι οι συμμετοχές; Πότε αναμένεται να τελειώσει; Ρωτώ για εμάς που θα έρθουμε αργότερα και όχι από το πρωί.

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Γυρίσαμε και εμείς πριν από λίγο...
τα αποτελέσματά μας
ΑΤROTOS RED HOT CHILI PEPPER, Καλύτερο Προκουτάβι Φυλής
ΑΤROTOS SEA SEX AND SUN, Καλύτερη Ραβδωτή Θηλυκιά ΠΙΠΕΕ - CAC
GR.SH.CH.ATROTOS SUN OF THE PITCH, Καλύτερος Αρσενικός ΠΙΠΕΕ-CAC, Kαλύτερος Φυλής & 2ος Ομάδας

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους μου Αλεξία Καμμένου & Κώστα Γκαλίτση, για το 4ο Καλύτερο Έκθεσης που κέρδιδαν με την GR.CH.GIOKO GRAMMY! Όπως επίσης και για την SERENDIPITY SEVENTH HEAVEN, Γκόλντεν Ριτρίβερ που ήταν Καλύτερη Φυλής & 2η Ομάδας από την κατηγορία νέων!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ετσι, να λέτε ποιος σκύλος ειναι, απ΄οσους αναγνωρίσετε γιατι εγώ δεν τους ξέρω να τους γράψω!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμείς δεν πήγαμε καλά σήμερα...και επίσης...γνωρίζω από σήμερα ότι όταν ξανά ακούσω ότι η κυρία Steinbock από το Ισραήλ...θα κρίνει σε έκθεση...απλά δεν θα ξανά πλησιάσω στον στοίβο της.
Δεν ξέρω τι σύστημα κρίσης έχουν στο Ισραήλ αλλά η κυρία δεν ξέρει τη τύφλα της...και δυστυχώς όσοι κατέβηκαν χθες στην έξθεση ήταν προετοιμασμένοι για σήμερα, εμείς που πήγαμε μόνο σήμερα τη πατήσαμε. Η κυρία έμαθα ότι χθες΄μοίρασε τα "επαρκής" και τα "πολύ καλός" λες και ήταν καραμέλες...'Εδωσε επαρκής σε champion class...πολύ καλός σε junior κατηγορίες και γενικά δεν άφησε τίποτε όρθιο...

Ο Μπου πήρε μια εξαιρετική γραπτή κριτικη και ένα "πολύ καλός" για αξιολόγηση...Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό!!! Η δε αδελφή του...και αυτή "πολύ καλός"...'όταν χθες ΄βγήκε 2η ομάδας...και στο Πανευρωπαικό βγήκε 4η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζντουπ!!! (και η Πανσέληνος έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες)

Στα δε Λαμπ...καλά εκεί η κυρία Steinbock έδωσε ρέστα!!!....Ο ΚΟΕ θα έπρεπε να προσέχει λίγο παραπάνω ποιούς κριτές φέρνει η ...έστω να μη την ξανά καλέσει να κρίνει στην Ελλάδα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η Iσραηλινη χτες εκρινε ομάδα 1 και της εξηγούσαν από μικρόφωνο τι φυλή ειναι ο μολοσσός της ηπείρου!
Ηδη ηξερα τι εστι Janiki Steinbock από συζητήσεις με γιορκάδες για εκθέσεις στο εξωτερικό. Δεν περιμενα κατι αλλο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ο Μολοσσός Ηπείρου δεν είναι ομάδα1!!!!!
Περιμενε να ανεβάσω φωτο μην κανω λαθος, μπορεί να με βάρεσε και η ζέστη... δεν ήταν και λιγηDSC01985.jpg

Παντως δεν αλλάζει το γεγονος ότι της περιεγραφαν τη φυλη...

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
59
ΑΘΗΝΑ
Ομάδα 2 είναι η φωτό. Επίσης θεωρώ λογικό ένας ξένος allrounder να μη ξέρει το Μολοσσό της Ηπείρου, αλλά από το δεν ξέρω μέχρι του βγάζω 4 ομάδας αυτό που αγνοώ έχει απόσταση. Και αν αυτό που βγαίνει 4ο ομάδας ίσως οριακά (και με επιείκια) να έπρεπε να πάρει πολύ καλός στη φυλή του......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.072
Νεότερο μέλος
CharlitosMaid