Ειμαι νεός , 2 μηνών και με διάρροια!

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Πολύ σωστά!Όμως λέγαμε για την περίπτωση της βόλτας..Σίγουρα η ανεξέλεγκτη επαφή ενός ανεμβολίαστου σκύλου με ενήλικα σκυλιά και οι ατελείωτες βόλτες είναι παράγοντες επικυνδυνότητας,όμως πιστεύω πως ένα΄κουτάβι που έχει πιει πρωτόγαλα δεν διατρέχει τόσο μεγάλο κίνδυνο αν βγεί με λουρί στην εξοχή.
και γιατί να το ρισκάρεις? :confused:
προτείνεις την βόλτα αλλά αν πάθει τίποτα τα κουτάβι?

εγώ προτείνω υπομονή. Όλα στην ώρα τους.
Πρώτα τελειώνουμε με τα εμβόλια και μετά βολτάρουμε όσο θέλουμε.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλως ηρθες...
Ειπες οτι το σκυλι στο χαρισαν..Απο που προερχεται ομως? μηπως ειναι καποια γεννα που εγινε εκει? Πηρες αυτον που στο εδωσε να δεις πως ειναι τα υπολοιπα σκυλακια, αδερφακια του? αν ειναι απο γεννα...
Περαστικα σας..!!!

yiaNNis

Member
22 Νοεμβρίου 2008
6
0
Rhodes
Γεια σας και παλι... Σημερα τα πρωτα μας κακα ηταν οκ, αλλα οταν εφαγε το μεσημερι μετα απο κανενα μησαωρο παλι εκανε διαρροια... Πειρα το γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε να τι παρακολουθεισω και σημερα και αν συνεχισει να τον παρω αυριο παλι. Να ελατωσουμε τις βολτες μου ειπε και να συνεχισω να του δινω την ξυρα τροφη του κανονηκα... Επισεις , αυτο ξεχασα να το πω στο γιατρο θα το πω αυριο, φτερνιζετε και εχει και αερια!(αν και λετε οτι δεν υπαρχει, αλλα εμενα σαν κρυωμα μου φενετε):confused: Το μονο καλο εινει οτι εκτος απο τη διαρροια δεν εχει κανενα αλλο αυμπτωμα αρρωστιας... Η διαθεση του στα φουλ... Τωρα χαδια και γλυκολογα μεχρι να δουμε τι θα γινει...:rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οπως επισης πολυ σημαντικο για ανεμβολιαστα κουταβια ειναι να προσεχουμε παρα πολυ να ειναι μακρια απο τα παπουτσια μας ,που καταλαβαινεις ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με το να ειναι στο πεζοδρομιο..

Εγω τι θα εκανα τουλαχιστον για να ηρεμισει προς το παρον την διαρροια..
θα απομακρινα το φαγητο του για 12 ωρες..
θα του εδινα ερσεφουριλ προσοχη οχι ιμοντιουμ και θα τον πηγαινα στο γιατρο οπου θα του εκανα μια εξεταση κοπρανων..

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
ειχα το ιδιο προβλημα οταν τον πρωτοπηρα, πολυυυυυυυυυυυυυυυ διαρροια!! και χρησιμοποιωντας το canicur αναμειγμενο με hills κονσερβα (μικρη ποσοτητα περιπου μια κουταλια της σουπας περα απο την ξηρη) ειδα θαυματα!!! σταματησε την επομενη μερα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kango για πες..ποιά η διαφορά?
Ενημερωτικά ρωτάω γιατί ο δικός μας μου λέει συνηθως Imodium.:confused:
Θα σου πω την διαφορα που είναι και για τους ανθρωπους..
όπου ακόμα και ένας παιδίατρος δεν συστηνει εύκολα ιμοντιουμ αλλα ερσεφουριλ..
Το ιμοντιουμ είναι πολύ βάρη..και στους ανθρωπους ακόμα συστήνεται σε βαριες γαστρεντερίτιδες και αυτό με μετρο...
και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσκοιλιότητα μετά τόσο στους ανθρωπους αλλα και τόσο στα μικρά παιδιά αλλα και στα σκυλιά..
Ο δικός μου κτηνίατρος κάθε φορα το τονίζει..
Το ερσεφουριλ είναι πολύ πιο ελαφρη..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ειχα το ιδιο προβλημα οταν τον πρωτοπηρα, πολυυυυυυυυυυυυυυυ διαρροια!! και χρησιμοποιωντας το canicur αναμειγμενο με hills κονσερβα (μικρη ποσοτητα περιπου μια κουταλια της σουπας περα απο την ξηρη) ειδα θαυματα!!! σταματησε την επομενη μερα!
Το canicur δεν το ξερω αλλα η hills σε τετοιες περιπτωσεις οντως κανει θαυματα..:)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
διαιτητικο συμπληρωμα σκυλων, για τη μειωση των διαταραχων της απορροφητικης λειτουργιας του εντερου και για τη διατηρηση της φυσιολογικης πεπτικης λειτουργιας!:D

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Όπως είπε και η kango είναι βαρύ.
εγω που το είχα πάρει όταν αρρώστησα και παρόλο που δεν είχα - έχω ποτέ μου συμπτώματα δυσκιλιότητας έκανα μετά να επισκεφθώ το μπάνιο 1 εβδομάδα.:maria::maria::maria:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ercefuryl = αντισηπτικό για τα έντερα
Imodium = Αντιδιαρροικό, κάνει τη σύσταση των κοπράνων πιο συμπαγή, είναι δηλαδή συμπτωματικό φάρμακο

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Επομένως άλλο το ένα και άλλο το άλλο???:confused:
Έχω την εντύπωση -δεν είμαι καθόλου σίγουρη- ότι σαν αντιβακτηριακό μου έχει πει το flagyl. Καμία σχέση με το ercefuryl?Μπερδεύτηκα τώρα..
Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ρωτάμε πάντα κτηνίατρο..;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στην πραξη και τα δυο σταματανε την δοιαρροια..
Απλα το ενα ειναι πιο βαρυ απο το αλλο..
Σε μια ήπια γαστρεντερίτιδα μπορείς να πάρεις ercefouryl αλλα μπορεί να πάρεις και imodioum..
Ανάλογα τι θα σου πει ο γιατρός..
Προσωπικά τα έχω πάρει και τα δυο ανάλογα την περίπτωση(για εμενα μιλαω)..
Στα σκυλια με μια απλή διάρροια συνηθίζεται να δίνουμε ερσεφουριλ όπου και την σταματάει και φτιάχνει το έντερο..

yiaNNis

Member
22 Νοεμβρίου 2008
6
0
Rhodes
Λοιπον παιδια τα νεα εχουν ως εξεις... Ο Απολλωνας καθε πρωι εκανε σφυχτα κακακια αλλα απο το μεσημερι και μετα ξανααρχιζε το δραμα της διαρροιας.. Ετσι τον πηγα στον γιατρο οπως μου ειχε πει... Τον ειδε και ειπε οτι δεν εχει τιποτα. Απλα τον πειραζει η συγκεκρημενη τροφη (φρίσκις). Μου εδωσε λοιπον μια αλλη ιδικη ξυρα τροφη για κουταβια που ειναι αρωστουλια, και μου ειπε να το φαει 4 μερες και να δουμε ... Πραγματικα απο την πρωτη μερα κιολας, τα κακα αρχιζουν τα σφηγκουν, οχι τελειως αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο...:) Τωρα βεβαια απο εκει που ειχαμε μαθει να κατουραει στο μπαλκονι, αρχιζει και κατουραει μεσα...Τελος παντων, αυτο θα δω πως θα το παλεψω.:rolleyes: Τωρα προεχουν τα κακακια!!!!:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν πειράζει..,διάβασε τα θέματα διατροφής και όλο και κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις για το πιο μοντέλο διατροφης σου ταιριάζει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr