Αυτα ειναι!!!Ετσι!
Αυτα ειναι!!!Ετσι!
Τον διαβασα τον νομο..Τι αντιθετο βλεπεις εσυ με αυτον?Για καποιο λογο που δε μπορω να προσδιορισω ακριβως, εμενα μου εχει εντυπωθει καθε λεξη απο το
Γενικα μηπως πρεπει να διαβασει τη νομοθεσια; Ο 4039/2014 δεν ειναι;
Με το καλο
Τα γυρευει ο κωλαρακος σας να το παω το θεμα 20 σελιδες...είναι που ντρέπεται να γράψει "κυνοτεχνίας" που ναι για τους φλώρους
Τα γυρευει ο κωλαρακος σας να το παω το θεμα 20 σελιδες...
Δεν βλεπω κατι αντιθετο με κατι αλλο, ανεφερα το νομο (και διορθωθηκε παρακατω) που πιθανον να βρισκονται εκει μεσα οι πληροφοριες που ψαχνεις, τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτεροΤον διαβασα τον νομο..Τι αντιθετο βλεπεις εσυ με αυτον?
@betty coltrane είσαι έτοιμη μόλις ρίξω λάδι στη φωτιά να αρχίσουμε?Το μακρύτερο που εχεις παει ειναι στις 5![]()
Απο Δευτερα αν γινεται. Εχω φυγει για σκ.@betty coltrane είσαι έτοιμη μόλις ρίξω λάδι στη φωτιά να αρχίσουμε?
Οταν ο ιδιος ο κουρος αντιδιαστελει τον ιδιωτη απο τον εκτροφεα τι αλλο μπορει να ειναι ; τουλαχιστον με το περιεχομενο της εννοιας byb που δινεται στο παρον φορουμ.@AGRIAN μπορεί να μην είναι απαραίτητα byb με την έννοια που το εννοείς![]()
Οταν ο ιδιος ο κουρος αντιδιαστελει τον ιδιωτη απο τον εκτροφεα τι αλλο μπορει να ειναι ; τουλαχιστον με το περιεχομενο της εννοιας byb που δινεται στο παρον φορουμ.
Εσυ τι εχεις στο μυαλο σου ;
Μα δεν ειναι byb γιατι πολυ απλα εκει δεν εχει εκτροφεις..,,@Kouros εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος !!!
Δηλωνεις προκαταβολικα οτι θα παρεις σκυλο απο byb και ολοι ειναι cool !! Δεν στη λεει κανενας !! Ουτε καν η @mareco !!
Επισης, βρηκες σκυλο που ειναι και ο σουπερ ντουπερ γουαου ανθρωποφαγος αλλα ταυτοχρονα και καλλιτεχνης ο ιδιος !!!
Υποκλινομαι !! Ενα απεραντο respect απο μενα (κι εξακολουθω να θελω να μου πεις ρατσα, παρεις δεν παρεις σκυλο).
Αμα δεν κατσουν καλα οι βορειοαφρικανοι τοτε το σωστο ειναι να εφαρμοσουμε την αμερικανικη λυση...Απο Δευτερα αν γινεται. Εχω φυγει για σκ.
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω που παμε πια... Ερχονται τα βορειοαφρικανικα σκυλια και κλεβουν τις δουλειες απ τα δικα μας!!![]()
Νομιζω οτι ξερουμε ολοι οτι αυτο δεν ισχυει ουτε στο 1%...
Χωρις να προ-τρολαρω (...Αμα πω ρατσα θα κρατησετε επιπεδο ή θα τρολαρετε?