Εισαγωγή κουταβιου από χώρα εκτός EE

Status
Κλειδωμένο θέμα

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Για καποιο λογο που δε μπορω να προσδιορισω ακριβως, εμενα μου εχει εντυπωθει καθε λεξη απο το
Γενικα μηπως πρεπει να διαβασει τη νομοθεσια; Ο 4039/2014 δεν ειναι;

Με το καλο
Τον διαβασα τον νομο..Τι αντιθετο βλεπεις εσυ με αυτον?

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.726
Δραμα
Τον διαβασα τον νομο..Τι αντιθετο βλεπεις εσυ με αυτον?
Δεν βλεπω κατι αντιθετο με κατι αλλο, ανεφερα το νομο (και διορθωθηκε παρακατω) που πιθανον να βρισκονται εκει μεσα οι πληροφοριες που ψαχνεις, τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο

[QUOTE="Kouros, post: 898493, member: 15516"Το σκυλι αυτο..οπως και αλλα σε εκεινη την περιοχη (αλλα και τα παραλια της τουρκιας) ειναι ελληνικων επιρροων..[/QUOTE]
Αυτο το υποθεσαμε και χωρις να μας πεις ρατσα ή ακομα και ηπειρο προελευσης

Και ξαναλεω, με το καλο

• Like
Reactions: Kouros

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@betty coltrane είσαι έτοιμη μόλις ρίξω λάδι στη φωτιά να αρχίσουμε?
Απο Δευτερα αν γινεται. Εχω φυγει για σκ. :p

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω που παμε πια... Ερχονται τα βορειοαφρικανικα σκυλια και κλεβουν τις δουλειες απ τα δικα μας!! :ROFLMAO:

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
@Kouros εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος !!!

Δηλωνεις προκαταβολικα οτι θα παρεις σκυλο απο byb και ολοι ειναι cool !! Δεν στη λεει κανενας !! Ουτε καν η @mareco !!
Επισης, βρηκες σκυλο που ειναι και ο σουπερ ντουπερ γουαου ανθρωποφαγος αλλα ταυτοχρονα και καλλιτεχνης ο ιδιος !!!

Υποκλινομαι !! Ενα απεραντο respect απο μενα (κι εξακολουθω να θελω να μου πεις ρατσα, παρεις δεν παρεις σκυλο).

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
@AGRIAN μπορεί να μην είναι απαραίτητα byb με την έννοια που το εννοείς :)
Οταν ο ιδιος ο κουρος αντιδιαστελει τον ιδιωτη απο τον εκτροφεα τι αλλο μπορει να ειναι ; τουλαχιστον με το περιεχομενο της εννοιας byb που δινεται στο παρον φορουμ.

Εσυ τι εχεις στο μυαλο σου ;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Οταν ο ιδιος ο κουρος αντιδιαστελει τον ιδιωτη απο τον εκτροφεα τι αλλο μπορει να ειναι ; τουλαχιστον με το περιεχομενο της εννοιας byb που δινεται στο παρον φορουμ.

Εσυ τι εχεις στο μυαλο σου ;

1. Δεν ξέρω τι κάνει ο κούρος. Δυστυχώς δεν τον παρακολουθώ στενά για να ξέρω τι εννοεί
2. Συνήθως byb στο φόρουμ λέμε τον μαλάκα που βάζει 2 σκυλιά να γεννήσουν για να τα χαρίσει/πουλήσει
3. Έχω στο μυαλό μου (θα ευχόμουν να είναι έτσι), έναν ιδιώτη με μεράκι και αγάπη για την φυλή, σε μια χώρα που μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένες οι κυνοφιλικές αξίες και αρχές ή που έχει κάποιες διαφωνίες με τον τρόπο που εκτρέφεται η φυλή ή που......... (θα μπορούσα να γράψω αρκετά), αλλά οι γέννες του δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από έναν "επίσημο" εκτροφέα

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529

Δηλωνεις προκαταβολικα οτι θα παρεις σκυλο απο byb και ολοι ειναι cool !! Δεν στη λεει κανενας !! Ουτε καν η @mareco !!
Επισης, βρηκες σκυλο που ειναι και ο σουπερ ντουπερ γουαου ανθρωποφαγος αλλα ταυτοχρονα και καλλιτεχνης ο ιδιος !!!

Υποκλινομαι !! Ενα απεραντο respect απο μενα (κι εξακολουθω να θελω να μου πεις ρατσα, παρεις δεν παρεις σκυλο).
Μα δεν ειναι byb γιατι πολυ απλα εκει δεν εχει εκτροφεις..,,
Αλλα μην διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου αγαπητε..
1)Δεν ειπα οτι ειναι σουπερ ντουπερ ο σκυλος..ειπα οτι δεν ειναι μαστιφ-μποερμποελ δλδ ηρεμο...
2)Ειπα οτι ειναι ενα εργο τεχνης γιατι πολυ απλα το εφτιαξε η φυση...
Αμα πω ρατσα θα κρατησετε επιπεδο ή θα τρολαρετε?

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Απο Δευτερα αν γινεται. Εχω φυγει για σκ. :p

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω που παμε πια... Ερχονται τα βορειοαφρικανικα σκυλια και κλεβουν τις δουλειες απ τα δικα μας!! :ROFLMAO:
Αμα δεν κατσουν καλα οι βορειοαφρικανοι τοτε το σωστο ειναι να εφαρμοσουμε την αμερικανικη λυση...

tsopanakos

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2017
98
84
45
Μηπως ειναι απο τα αφρικανικα τα μικροσωμα στυλ αλεπους ??? Εχω δει ντοκιναντερ αυτα τρωνε το θυραμα ζωντανο !!!! Και ειναι σαν αγελη πολα μαζι .

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
@takisft εγω νομιζα οτι byb ειναι καθε ενας (ερασιτεχνης ή επαγγελματιας) που δεν εχει πιστοποιηθει ως εκτροφεας απο την αντιστοιχη κυνολογικη αρχη και βαζει σκυλους να κανουν γενες. Οποτε πλεον δεν θα ρωταμε αν εχει αδεια εκτροφεα αλλα μερακι ! Μ' αρεσει πολυ αυτο !!

@Kouros σου υποσχομαι οτι ενδιαφερομαι πραγματικα και δεν θα τρολλαρω καθολου. Θα δεις επιπεδο και θα θαυμασεις κι εσυ με τη σειρα σου. Για πες !!

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.726
Δραμα

Νομιζω οτι ξερουμε ολοι οτι αυτο δεν ισχυει ουτε στο 1%... :D

Αμα πω ρατσα θα κρατησετε επιπεδο ή θα τρολαρετε?
Χωρις να προ-τρολαρω (...:confused:) για να λες εσυ οτι ειναι για τρολαρισμα 101% δεν θα σηκωνει τρολαρισμα...
Εγω μπορω να τρολαρω με επιπεδο παντως, απο εκει κ περα δεν υποσχομαι τιποτα :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κράτησες μόνο το "μεράκι" για να παραποιήσεις την ουσία της απάντησης μου

Δεν με πειράζει, ειλικρινά :)

Θα σε παρακαλούσα να ξαναδείς όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου σχετικά με "άδειες, πιστοποίηση, byb κλπ

Status
Κλειδωμένο θέμα