Εκπαίδευση Θεσσαλονίκη

kwnstantinos

Member
27 Ιουλίου 2013
12
0
Καλησπέρα σας. Εχω κάποια προβλήματα με τον σκύλο μου και με ενδιαφέρει να πάμε για εκπαίδευση. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο και έμπειρο εκπαιδευτή στη Θεσσαλονίκη; Το θέμα με τον σκύλο μου επείγει και δεν θέλω να πάω στον πρώτο εκπαιδευτή που έχω δει. Θα ήθελα να πάω στο χώρο του να δω πώς αντιδράει ο σκύλος μου σε αυτόν και τότε να αποφασίσω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Γεια σου Κωνσταντίνε! Τι πρόβληματα αντιμετωπίζεις?

Ανατολικά στον Νέο Ρύσιo είναι ο Γιάννης(Haus Jackson)!
Επίσης είναι και ο Mίκυ(Scarva's Strand) αλλά δεν ξέρω αν αναλαμβάνει!

Βορειο-Δυτικά στον Άγιο Βασίλειο o Σωτήρης(DriveUnlimited)!

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον!Και τους 3 τους ξέρω προσωπικά!

Να πας σε όλους!!!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Sakis Iron

kwnstantinos

Member
27 Ιουλίου 2013
12
0
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα τους κοιτάξω για να δω. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω μέχρι στιγμής δεν φαίνονται τόσο σημαντικά όμως πιστεύω ότι με τον καιρό και λόγο του μεγέθους του θα γίνονται όλο και πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε. Αρχικά αυτό που θεωρώ πιο σημαντικό είναι ότι με έχει δαγκώσει ενώ πήγε να προστατέψει κόκκαλο που βρήκε κάτω. Όταν πηγαίνουμε βόλτα χοροπηδάει πάνω μου για να δαγκώσει άλλοτε εμένα και άλλοτε το λουρί γρυλίζοντας. Ο σκύλος μου είναι 8,5 μηνών και συνεχίζει και δαγκώνει ακόμη και στο παιχνίδι. Παρά τις προσπάθειές μας να το σταματήσει αυτο δεν το έχουμε καταφέρει. Νομίζω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι έλλειψη εμπιστοσύνης και κατα συνέπεια και σεβασμού. Για αυτό το λόγω πιστεύω ότι χρειάζομαι τη συμβουλή από κάποιο επαγγελματία.

kwnstantinos

Member
27 Ιουλίου 2013
12
0
Μάλιστα. Εχω ενα ημιαιμο σκυλάκι. Τον απέκτησα σε μια δύσκολη φάση για αυτό έχουν γίνει λαθη μεχρι ατιγμης στην εκπαιδευση του. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι ημιαιμο γερμανικό ποιμενικό.