Εκπαιδευτής

thanasissin

Member
5 Απριλίου 2011
13
1
Ψάχνω εκπαιδευτή για το 3 μηνών κοκεράκι μου. Δεν γνωρίζω κάποιον για να μου συστήσει εκπαιδευτή. Αν κάποιος γνωρίζει και είναι ευχαριστημένος παρακαλώ να με φέρει σε επαφή για να επιλέξω!

Σας ευχαριστώ πολύ,
Θανάσης

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μπορείς να το γράψεις εδώ :)

να σκεφτόμαστε και τους μελλοντικούς αναγνώστες

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
είχα ρωτήσει παλιά κάπου στα 700ε αλλα δεν είμαι σίγουρη
για την εκπαιδεύτρια που σου είπα εγω δεν έχω ιδέα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ανάλογα τον σκύλο και την δουλειά που θα κάνεις στο σπίτι

απο 600 μεχρι.......

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ να σας παραπέμψω στο http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?433-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE... ??
Διότι κάποιος που για μένα είναι καλός μπορεί για 'σενα να είναι ο χειρότερος... Παίζουν διάφορα στη μέση, κι αυτός είναι ένας οδηγός πρός...ευρεση εκπαιδευτή

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Για μένα την βασική εκπαίδευση την ξεκινάς εσύ και μονο άμα τα βρείς πουθενά σκούρα το στέλνεις σε εκπαιδευτή. Μην μου πείτε ότι 100.000 ιδιοκτητες στέλνουν τα σκυλιά τους για εκπαίδευση, άμα είναι έτσι να αλλάξω σχολη.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σαφώς και 100.000 ιδιοκτήτες δεν πάνε σε εκπαιδευτή, όμως μήπως θα έπρεπε? Ειδικά όσοι αποκτούν σκύλο για πρώτη φορά και ίσως αγνοούν πολλά πράγματα τόσο για τα σκυλιά,γενικότερα, όσο και για συγκεκριμένες ράτσες (εφ'όσον μιλάμε για κάποιο καθαρόαιμο). thp ούτε εγώ ούτε ο σύντροφός μου είχαμε ποτέ σκύλο στο παρελθόν, ουτε καν σαν παιδιά, και αποκτήσαμε ένα ημίαιμο κουτάβι. Είχαμε όλη την καλή διάθεση, αλλά από γνώσεις μηδέν. Δεν θυμάμαι καν πώς μας κατέβηκε η ιδέα να πάμε για εκπαίδευση (καθώς οι ιδιοκτήτες που ξέραμε τότε ούτε ζωγραφιστό δεν έχουν δει εκπαιδευτή). Εμάς μας βοήθησε πολύ να κατανοήσουμε κάποια πράγματα και έκανε τη συμβίωσή μας πιό εύκολη. Σκέψου πως ακόμα και μετά από αυτή τη διαδικασία έχουμε κάποια προβλήματα συμπεριφοράς στο περίπου ενάμισι χρονού σκύλου μας, τα οποία, υποθέτω, τα δημιούργησε η άγνοιά μας. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα ήταν χωρίς την εκπαίδευση αν είχαμε αφήσει τα πράγματα απλά στην καλή μας διάθεση..

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Είμαι υπέρ της εκπαίδευσης του ιδιοκτητη αλλα κατά της εκπαίδευσης του σκύλου. Ο εκπαιδευτής πρέπει να είσαι εσύ ο ίδιος. Γνώμη μου πάντα, μπορεί να κάνω και λάθος.

Πολλοί την εκπαίδευση την βρίσκουν σαν την εύκολη λύση. Εντάξει βαριέμαι να του μάθω τα A B κτλ οποτε άντε να το στείλω να ξεμπερδεύω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ωωωω, σε αυτό με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη (με την μέχρι τώρα, ελάχιστη, εμπειρία μου)
Θεωρώ ότι ο εκπαιδευτής σε εκπαιδεύει να εκπαιδεύεις το σκύλο σου. Αν βαριέσαι να ασχοληθείς ο ίδιος με το σκύλο σου, μη τον πάρεις καθόλου, ή αν τον πήρες ήδη δώσε τον!
Σε περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων συμπεριφοράς αγνωώ παντελώς όμως την σωστή πρακτική.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
O εκπαιδευτής εκπαιδεύει εσένα στην ουσία! ο σκύλος συμπεριφέρεται όπως βλέπει εσένα εμείς κάνουμε λάθη
εμείς για παράδειγμα φταίμε που ο σκύλος μας τραβάει
δεν έχω τα χρήματα τώρα να πάω σε εκπαιδευτή αλλα πολύ θα ήθελα
ειδικά αν ο σκύλος ήταν πιο μεγάλος θα ήταν απαραίτητο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87