Εκπαιτευτής σκύλων


riaki

New Member
16 Απριλίου 2021
3
1
38
Γειά σας!! Γνώρίζετε κάποια καλή σχολή για να γίνεις εκπαιδευτής σκύλων στην Αθήνα;;
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Δεν ξέρω καμία σχολή. Ίσως καλύτερα να απευθυνθείς σε εκπαιδευτές που σου αρέσει η δουλειά τους και να συζητήσεις αν αναλαμβάνουν εκείνοι να σε εκπαιδεύσουν, για παράδειγμα συμμετέχονταςς (παρατηρώντας) σε μαθήματα που κάνουν εκείνοι ή να ξεκινήσεις να δουλεύεις στο χώρο τους (αν έχουν) και παράλληλα να εκπαιδεύεσαι.
Έχει κι ένα θεωρητικό κομμάτι αυτή η δουλειά, και πολύ ενδιαφέρον αν ανατρέξεις στις διάφορες εκπαιδευτικές μεθόδους και πως ή γιατί αναπρασορμόζονται, αλλά αυτό μπορείς να το καλύψεις και χωρίς βοήθεια.

Το πιο βασικό κομμάτι σ' αυτή τη δουλειά είναι πρακτικό, κι εκεί χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο να σε καθοδηγήσει. Εξίσου σημαντικό θεωρώ πως είναι να δεις στην πράξη διαφορετικά σκυλιά, με διαφορετικά θέματα, και πως αυτά αντιμετωπίζονται.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι μια σχολή με την κλασική έννοια.
 
  • Like
Reactions: GSD92


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Πήγαινε μια βόλτα στον Άλιμο ( ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ) και μίλα με τους εκπαιδευτές εκεί. Είναι χρόνια στο κουρμπέτι και ίσως σε κατευθύνουν.

* Στα διάφορα ΙΕΚ που ανάμεσα στα άλλα έβαλαν και την εκπαίδευση σκύλων δεν θα απευθυνόμουν. Ίσως κάνω λάθος...
 
  • Like
Reactions: GSD92


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα σε εκτροφείο. Το έκανα επειδή αγαπώ τα σκυλιά και ήταν απλά ένα χαρτζιλίκι. Βρες έναν καλό εκπαιδευτή που έχει έδρα και να ασχολείται με προχωρημένα πράγματα. Στο εκτροφείο που πήγαινα οι πελάτες ήταν ιδιοκτήτες που πήραν σκυλί από εκεί. Οπότε ήταν μάθημα για μένα το να βλέπεις τα αίματα και τα ένστικτα καθώς μεγαλώνουν κουτάβια ξέροντας τους γονείς από πρώτο χέρι.
Δεν το λέω επειδή είναι κάτι που με ενδιαφέρει αλλά καλό είναι όποιον ακολουθήσεις να ασχολείται με σοβαρή εκπαίδευση και συμπεριφορές χωρίς να είναι "κολλημένος" με κάτι συγκεκριμένο (πχ να κάνει μόνο θετική προεκπαιδευση)
 




ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Δώσε κατεύθυνση. Ως έμπειρος αρχιλοχίας μετράει η γνώση σου ( λαϊκά τα βαρίδια σου ;) )
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.595
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3