Εκπορνεύοντας το σκύλο για τιμωρία!! (ΒΥΒ)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, σήμερα τα άκουσα όλα! Στο διάλειμμα ένας φοιτητής μου δήλωσε κατατσαντισμένος με το σκύλο του! Διότι, λέει, του έσπασε σούπερ τεράστια τηλεόραση υγρών κρυστάλλων και επομένως αποφάσισε να τον τιμωρήσει: θα τον ζευγαρώσει, λέει, και θα πουλήσει τα κουτάβια για να βγάλει τα έξοδα της καινούριας τηλεόρασης!!!:eek:

Περιττό να πω ότι κόντεψα να πέσω κάτω κλπ. κλπ. κλπ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Τον ενημέρωσες ότι θα δυσκολευτεί να περάσει το μάθημά σου; *demonio*

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
γιατί? πιστεύεις ότι του μίλησε κιόλας πριν του ρίξει καμία με την τσάντα (αυτή με το λάπτοπ μέσα) ?

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
...λέει, του έσπασε σούπερ τεράστια τηλεόραση υγρών κρυστάλλων και επομένως αποφάσισε να τον τιμωρήσει: θα τον ζευγαρώσει, λέει, και θα πουλήσει τα κουτάβια για να βγάλει τα έξοδα της καινούριας τηλεόρασης!!!:eek:
Ευτυχως και δεν του εσπασε το ψυγειο...δουλο στο Τζιμπουτί θα τον πουλουσε...:D:p:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
1) Το κλπ. κλπ. μου αναφερόταν στο τι του είπα.
2) Ναι, ο σκύλος είναι αρσενικός.
3) Όχι, ο σκύλος δεν έχει πεντιγκρί. Αντίθετα χτες τον είχε πιάσει το φοιτητή η κακία με την αδερφή του. Αν και αναγνωρίζει ότι καλόν είναι οι σκύλοι πρέπει να έχουν πεντιγκρί, γκρίνιαζε οτι η αδερφή του το παράκανε που αγόρασε μπόξερ από σούπερ αληθινό εκτροφέα και έσκασε δυομισαχίλιαρο (δολλάρια) και πήγε και το στείρωσε διότι πιστεύει ότι δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά (η αδερφή του). Δήλωσε επίσης ότι όπως δεν πάει να κόψει τα δικά του, έτσι δεν κόβει και του σκύλου του.
4) Το Μουφ πρώτον δεν μπορεί να πιάσει δουλειά για ευνόητους λόγους εκτός αν του κάνουμε θραπεία με βλαστοκύτταρα να του φυτρώσουν καινούρια και δεύτερον το χειρότερο που μου έχει καταστρέψει είναι ακουστικά του iPod που άντε να κάνανε 60 δολλάρια. Πολλά, δε λέω, αλλά όχι 800-1000 δολλάρια που έκανε η τηλεόραση του τυπά.
5) Η τσάντα με το λάπτοπ είναι ιερά διότι πρώτον το λάπτοπ είναι το λάπτοπ και η τσάντα αποτελεί εργόχειρο από τα ίδια μου τα χεράκια και κάθομαι και το χαζεύω και το θαυμάζω κάθε μέρα.

Last edited:

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ωωωωωωωωωωωωωχ.....δεν την βλεπω καλα την αδερφη...δυσκολες εποχες...2,5k το μποξερακι...κ κανα 300αρι η στειρωση...ωωωχ ωωωχ ωωωχ...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κάνε το θέμα στο συμβούλιο των καθηγητών.. περι ηθικής κλπ κλπ
Φυσικά μην τον περάσεις και ελπίζω να μην έχει επιλογή να αφήσει το μάθημά σου!*demonio**demonio*

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αυτός δλδ δεν έκανε ζημιές στο σπίτι ποτέ????
Να αισθάνεται τυχερός που δεν τον πουλησαν οι γονείς του για να βγάλουν τα έξοδα?????????????
ΕΛΕΟΣ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μάλλον θα σου πει ότι την εποχή που ήταν αυτός μικρός δεν υπήρχαν big screen TVs υγρών κρυστάλλων με σούπερ home theater για να βλέπει ο κόσμος αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οπότε άκυρη η ένσταση!:p:D

Σχετικά με το φοιτητή είναι από τους καλύτερους στην τάξη!! Χτες μάλιστα στη συζήτηση είχε τα καλύτερα πράγματα να πει. Αλλά το εξάμηνο δεν τελείωσε ακόμα, ούτε στη μέση καν είμαστε, άρα μπορούμε να συζητήσουμε τα περί σκύλου ακόμα. :) Η δε αδερφή του τα είχε προφανώς τα λεφτά για να τα δώσει και θα πήρε συμβόλαιο στείρωσης από τον εκτροφέα. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι τα μπόξερ, έτσι και τα πάρεις στο άσχετο, μπορεί να έχουν τα χίλια-μύρια-όσα προβλήματα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
να τον πουλήσουν οι γονείς του σίγουρα δεν το είχε σκεφτεί
να τον εκπορνευουν όμως ως επιβήτορα μάλλον θα ήθελε....προφανώς

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ααχαχαχαχα!!!
σωστοοοο!! φιλε αν για καθε ζημια εβαζα να γεννανε και πουλουσα... τωρα θα ημασταν ελληνες κροισοι με δικο τους νησι!!!
μα που το χω το μυαλο μου!?!?!? και εγω ο βλακας καθομαι και τα μπαλωνω στον αντρα μου!!!
τι βλακας!! τι βλακας!?!?!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο καλύτερος μαθητής δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος. Θέλω να πιστευω ότι το σχολείο και μαζί και το πανεπιστήμιο σε μαθαίνουν πρώτα να λειτουργείς ως σωστός άνθρωπος και μετά ως επιστήμων. Γιατί σπουδάζεις κάτι με σκοπο να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την κοινωνία όχι για να έχεις τις γνώσεις μόνο και να είσαι μια κινητή data base.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο καλύτερος μαθητής δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος. Θέλω να πιστευω ότι το σχολείο και μαζί και το πανεπιστήμιο σε μαθαίνουν πρώτα να λειτουργείς ως σωστός άνθρωπος και μετά ως επιστήμων. Γιατί σπουδάζεις κάτι με σκοπο να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την κοινωνία όχι για να έχεις τις γνώσεις μόνο και να είσαι μια κινητή data base.
πολυ ρομαντικο:p κι εγω ετσι νομιζα
ελα μια βολτα απο το ΕΜΠ να δεις τι μηχανικους βγαζει :( και δεν εννοω σαν επιστημονες, σαν ανθρωπους - επαγγελματιες εννοω. Λιγα τα παιδια-φοιτητες που αναγνωριζουν τον κοινωνικο ρολο που ΠΡΕΠΕΙ να εχει ενας μηχανικος. Ελαχιστοι οι καθηγητες που πρασπαθουν να σπειρουν-μεταδωσουν τέτοιες γνώσεις-ευαισθησίες.
Φανταζομαι το ίδιο ισχυει σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
μην πουμε δε για τα σχολεία :cool:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πάνε τα χρόνια που μας δίδασκαν σεβασμό. Να σου πω ότι εγω το θυμάμαι μέχρι το νηπιαγωγείο και τη β' δημοτικου;
Ευτυχώς που άκουσα και δυο λόγια απο τους γονείς μου, αλλιώς...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τι?
το Ε Μ Π ????????

μην σε ακούσει "ξέρεις ποιός" και πέσει απο τα σύννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έτσι που το λές πάντως....κοντευω να πιστεψω ότι τουλάχιστον σαν επιστήμονες είναι καλοί .............:D:D:D:D

και τώρα μιά συμβουλή απο τον αγαπημένο σας μοντερέιτορ :p:p:p

αρκετά με το οφ τόπικ περι ποιότητας και ηθικότητας σε ακαδημαικά επίπεδα :)

το θέμα είναι "εκπορνευοντας τον σκύλο για τιμωρία"\
αντιμετωπίστε το με την δέουσα σοβαρότητα!!!!!!