Εγώ πάλι είχα φρικτές εμπειρίες από μερικά ελληνικά σχολεία, κυρίως νηπιαγωγείο και δημοτικό. Με στείλανε βλέπετε σε βλακωδέστατα ιδιωτικά. Στο γυμνάσιο όμως σήκωσα παντιέρα ρόσσα και πήγα στο δημόσιο, οπότε ησύχασε το κεφάλι μου. Αφήστε που αν σήμερα είμαι αυτό που είμαι το χρωστάω στη φιλόλογό μου της τρίτης γυμνασίου, μέχρι δηλαδή που και πολλά άρθρα που γράφω ακόμα και δημοσίευσα και στο παρελθόν τα εμπνεύστηκα από τόοοοοοοοτε και από τα μαθήματά της.
Τώρα σχετικά με το σχολείο και το πανεπιστήμιο, ναι, προσπαθούμε εδώ να τους μάθουμε κι άλλα πράματα, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνουμε. Παίρνουν διόρθωμα όμως.
Όλοι οι φίλοι μου που τελείωσαν το ΕΜΠ γκρινιάζουν ότι τους βγάζει αγράμματους αν και καλούς μηχανικούς σε πολλές περιπτώσεις.
Τώρα σχετικά με το σχολείο και το πανεπιστήμιο, ναι, προσπαθούμε εδώ να τους μάθουμε κι άλλα πράματα, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνουμε. Παίρνουν διόρθωμα όμως.
Όλοι οι φίλοι μου που τελείωσαν το ΕΜΠ γκρινιάζουν ότι τους βγάζει αγράμματους αν και καλούς μηχανικούς σε πολλές περιπτώσεις.