Εκπορνεύοντας το σκύλο για τιμωρία!! (ΒΥΒ)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ πάλι είχα φρικτές εμπειρίες από μερικά ελληνικά σχολεία, κυρίως νηπιαγωγείο και δημοτικό. Με στείλανε βλέπετε σε βλακωδέστατα ιδιωτικά. Στο γυμνάσιο όμως σήκωσα παντιέρα ρόσσα και πήγα στο δημόσιο, οπότε ησύχασε το κεφάλι μου. Αφήστε που αν σήμερα είμαι αυτό που είμαι το χρωστάω στη φιλόλογό μου της τρίτης γυμνασίου, μέχρι δηλαδή που και πολλά άρθρα που γράφω ακόμα και δημοσίευσα και στο παρελθόν τα εμπνεύστηκα από τόοοοοοοοτε και από τα μαθήματά της.

Τώρα σχετικά με το σχολείο και το πανεπιστήμιο, ναι, προσπαθούμε εδώ να τους μάθουμε κι άλλα πράματα, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνουμε. Παίρνουν διόρθωμα όμως. :)

Όλοι οι φίλοι μου που τελείωσαν το ΕΜΠ γκρινιάζουν ότι τους βγάζει αγράμματους αν και καλούς μηχανικούς σε πολλές περιπτώσεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, διότι, όπως γκρίνιαζε επίσης χτες έχει ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ μεγάλες αδερφές κι ένας αυτός πέντε και τον καταπιέζανε και γενικώς τσακώνονταν μεταξύ τους ως γυναίκες, κλπ. κλπ. κλπ. Επίσης η εν λόγω αδερφή είναι παντρεμένη, άρα το λόγο για την εκπόρνευση αυτής θα έχει, υποθέτω, ο σύζυγος!!:p:D

Αυτά να βλέπει το Μουφ που το προσκυνάω όλη μέρα και γενικώς το φροντίζω και το ταΐζω τα καλύτερα. Και όταν απαιτεί σηκωτάκια και εκπαίδευση το βράδυ τσακίζομαι να του τα δώσω! Ορίστε τι τσίμπησε πάλι το μικρό κάθαρμα:

Και η περιγραφή αυτού:

Freeze dried liver has a hypnotic effect on dogs. They LOVE it and will do just about anything for it, so it is a great treat to use for training.
Όντως, διότι από τότε που το ξεκίνησα βελτιώθηκε στο agility κατά 300%!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορείς να του φτιάχνεις κι εσύ τέτοια. Κόβεις σε μικρα κυβάκια το κρέας, το ψήνεις στο φούρνο και μετά στο micro για να ξεραθούν τελείως.

το θέμα είναι "εκπορνευοντας τον σκύλο για τιμωρία"\
αντιμετωπίστε το με την δέουσα σοβαρότητα!!!!!!
Σοβαρά μιλάμε. Όλα ειναι θέμα ηθικής και εκπαιδευσης.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σοβαρά μιλάμε. Όλα ειναι θέμα ηθικής και εκπαιδευσης.
Καλά τα λες! αν και όχι μόνο εκπαίδευσης αλλά και παιδείας. Στα πανεπιστήμια και στα σχολεία το καλύτερο που μπορούν να δώσουν συνήθως είναι μόρφωση και μάλιστα στείρα. Άχρηστο δηλαδη αν δεν συνδιάζεται. Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε όλα. υπαρχουν καθηγητές και φοιτητές που ενδιαφέρονται και προσπαθουν. όπως η Σάρα που θα προσπαθήσει να βάλει το φοιτητη της στο σωστό δρόμο!! (ορίστε με μια μόνο πρόταση και δεν είμαι τελείως οφ τοπικ :p)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
... Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε όλα. υπαρχουν καθηγητές και φοιτητές που ενδιαφέρονται και προσπαθουν....
Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο...Ενας ελεφαντας συνεχως περνα απο μια μυρμηγκοφωλια και με την πατουσα σκοτωνει εκατονταδες μυρμηγκια.Αυτα λοιπον μαζευονται και λενε δεν παει αλλο.θα πρεπει να τον σκοτωσουμε.Θα ανεβουμε πανω στην πλατη του,τον ριχνουμε κατω και τον τρωμε.Περνα ο ελεφας,ανεβαινουν εκατομμυρια μυρμηγκια πανω του και νοιωθοντας τα ο ελεφαντας,κανει ενα τιναγμα και τα πετα ολα κατω...σχεδον ολα.Μενει ενα πανω του...Και ακουγεται μια συντονισμενη φωνη απο αυτα που επεσαν"ριξτονεεε μητσοοο ριξτονεεε" :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σεταφακαμαδαφακα έπρεπε να του πεις...

Γεια σου και για τα επόμενα 2 εξάμηνα μην ξαναρθεις να δώσεις μάθημα...

:D;)

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
39
Π.Φάληρο
Πίστεψε με αυτό ήθελα να γράψω αλλά η αυτόματη
διόρθωση στο ρημαδοiphone το άλλαξε και δεν
το πρόσεξα καν!!!!!:mad::mad:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
κ εμενα μου σπαει τα νευρα ρε!τα αλλαζει κ δεν παιρνω χαμπαρι κ στελνω οτι ναναι!!!!

αλλα ειναι πολυ βολικη η διορθωση κατα τα αλλα....!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε παιδιά, αφήστε το παιδάκι, μικρό είναι ακόμα. Το μάθημά μου το αγαπάει και παίρνει από λόγια. Θα του αλλάξω γνώμη εγώ και με το καλό. :) Δεν πρόκειται να εκπορνεύσει το σκύλο, θα του τα ψάλουν κι οι υπόλοιποι στην τάξη που είναι φιλόζωοι. :)

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Εμένα δεν περιμένει την τιμωρία για να εκπορνευτεί, αυτοτιμωρείται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Μόλις δει ότι δεν την πέρνει, γυρνάει τ' ανάσκελα, ανοίγει τα πόδια και περιμένει.... Αν δεν είναι αυτό εκπόρνευση, δεν ξέρω τι είναι!!!! :D:D:D

(σήμερα κάναμε άσκηση να ξαπλώσει πριν πάρει το φαγητό της, και ξάπλωσε στην αρχή, και όσο την ταλαιπωρούσα, να μείνει εκεί πριν της επιτρέψω να φάει, γυρνούσε σιγά - σιγά τ' ανάσκελα: "κοίτα με, είμαι γλυκούλα, δεν μπορείς να μου αντισταθείς, έτσι δεν είναι;" :D:D:D:D:D:D)

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Τι σημαινουν τα αρχικα ΒΥΒ?Για να ενημερωνομαστε και εμεις.....:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
εγω παλι σκεφτομαι να μουστελνε τα κουταβια... να τα πουλησω ως εισαγωμενα απο αμερική...
θα επαιρνα κι εγω τηλεοραση... :)