Εκσπερμάτωση εκεί που καθόταν...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
κατα αρχην να πω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση απο βιασυνη το εγραψα λαθος ,το εγραψα αντιστροφα,συγνωμη για αυτο
για να καταλαβετε θα αναφερω ολοκληρη τη φαση της εκσπερματισης η οποια ολοκληρωνετε σε 3 φασεις

Α-φαση (ουρηθρικη) διαρκι 30-50 δευτερολεπτα .το εκπερματισμα ειναι διαυγες και περιεχει μικρη ποσοτητα ουρων και μικρο αριθμο σπερματοζωαριων,η φαση αυτη αποριπτεται ακομα και στην τεχνιτη αναπαραγωγη εκτος και αν προκειται να χρησιμοποιηθει για ειδικες εξετασεις
Β-φαση (επιδιδυμικη)διαρκει 2-3 λεπτα και ολοκληρωνεται στη διαρκεια 4-10 συσπασεων της ουρηθρας,το εκσπερματισμα ειναι γαλακτωδες,παχυρευστο,και ειναι πλουσιο σε σπερματοζωαρια,μετα την ολοκληρωση αυτης της φασης ακολουθουν μερικες συσπασεις της ουρηθρας που δεν συνοδευονται απο εκσπερματιση μεχρι την εναρξη της Γ-φασης
Γ-φαση (προστατικη) διαρκει 5-7 λεπτα το εκσπερματισμα ειναι υπολευκο και λεπτορρευστο και περιεχει μικρο αριθμο σπερματοζωαριων

γενικα θα αναφερω για το προστατη οτι τα συμπτωματα παθησεων του ποικιλουν,καταπτωση,πυρετος,διαρροια,ανορεξια και οι εμετοι ανηκουν στις συστηματικες εκδηλωσεις της βακτηριδιακης προστατιτιδας και των αποστηματων του προστατη,αλλο συνηθες συμπτωμα ειναι η εξοδος εκκριματος απο την ακροποσθια αιματος και πυον ,καποιες φορες παρατηρητε διογκωση του προστατη,επισης αν εχουμε διογκωμενο προστατη μπορει να παρατηρησουμε τεινεσμους και μειωση της διαμετρου των κοπρανων
επισης σημαντικο στους αρσενικους η υποτροποιαζουσα ουρολοιμωξη μπορει να οφειλεται σε βακτηριδιακη προστατιτιδα
επισης η μεγαλη προστατικη κυστη και το αποστημα του προστατη μπορει να προκαλεσει διαταση της κοιλιας

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
σήμερα πριν 15 λεπτά έπαθα ότι περιγράφει και ο Στέλιος στην σελίδα 1, διάβασα τα ποστς αλλά δεν κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ή όχι ;
επίσης σε μια ερώτηση από την 1η σελίδα :
Έχει παρουσίασει ποτέ κάποιο τρέμουλο στο παρελθόν?

σήμερα το πρωί κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι σαν να είχε τρομάξει με κάτι και έτρεμαν τα πίσω πόδια του.μετά από λίγο σταμάτησε-ξανάρχισε και μετά τέρμα
Τώρα τι είναι αυτό ; πρέπει να το δει ο γιατρός ή όχι(είναι κάτι φυσιολογικό);

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
επίσης η συμπεριφορά του την τελευταία εβδομάδα με 10 μέρες είναι λίγο πιο διαφορετική , γαβγίζει περισσότερο, δηλαδή μπορεί να κάνει κάτι άλλο,συνήθως σε κάτι ασκήσεις γυμναστικής που κάνει η αδερφή μου ή όταν επιστρέφει από την βόλτα που είναι να του καθαρίσουμε τα πόδια τρέχει σαν τρελό και ρίχνει μερικά γαβγίσματα ή πάει το πρωί στην αδερφή μου που κοιμάται μετά την βόλτα της γαβγίζει χωρίς λόγο απλά την κοιτάει.Δεν φαίνεται πάντως αγριεμένο αλλά με τρόπο σήκω να παίξουμε ( ; )

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
...δεν υπάρχουν λόγια...

Δεν είναι ανήσυχος...
Δεν υπάρχει θηλυκό σε οίστρο στην γειτονιά μας...
Δεν είναι κανένα θηλυκό στην οικογένεια στις μέρες της...ούτε μάνα, ούτε αδερφή, ούτε κοπέλα!
Εκεί που καθόταν κάτω ξαπλωμένος(δεν κοιμόταν) τον βλέπω παίρνει την θέση "κάτω" και μένει ακίνητος, τον φωνάζω "Αδάμ τι είναι αγόρι μου?", τίποτα το βλέμμα ευθεία προς την άλλη κατεύθυνση, τον βλέπω σηκώνεται, καμπουριαστός με στάση αναπαραγωγής και με την ουρά μέσα στα σκέλια, και εκσπερματώνει πάνω στο πλακάκι(πάλι καλά)!

Όλο αυτό κράτησε 1 λεπτό!

Δεν τον ενόχλησα βέβαια αν και ανησύχησα είναι η αλήθεια...

:confused::confused::confused:
Τελικά Στέλιο έμαθες τι είναι? Το έκανε και ο δικός μου πριν Λίγα λεπτά και θέλω να ξέρω Εάν επείγει αύριο μια βόλτα από το κτηνίατρο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
Το χει κάνει και σε μένα σκύλος. Είχε το βλέμμα του ηλίθιου καρφωμένο στο υπερπέραν, άρχισε να κάνει μικρά βήματα και κύκλους και ...ολοκλήρωσε το παλικάρι στον αέρα! Βέβαια είχε ποινικό μητρώο - πριν βρεθεί στο σπίτι μου πρέπει να είχε πηδήξει το μισό Πόρτο Ράφτη. Είχε πάει να καβαλήσει και τις δικές μου (στειρωμένες και οι δύο) αλλά του έριξαν κάτι καντήλια και το μάζεψε.

Του την έκοψα την καριέρα πάντως, γιατί στειρώθηκε έτσι κι αλλιώς μετά από καμιά βδομάδα.