Εκτεθειμένο στον ήλιο

Status
Κλειδωμένο θέμα

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Καλημερα,βασικα δεν ηξερα σε που ακριβως να κανεω το topic,αν δεν ειναι εκει που θα επρεπε να ειναι admin-moderatior καντε το μια μεταφορα.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης:
Στο στο μπαλκονι του δωματιου που εχω τον μικρο χτυπαει ο ηλιος νταλα.
Τον πειραζει τον μικρο αυτο?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φυσικα...δεν μπορεις να του φτιαξεις σκια? κι εκτος της σκιας,να σκεφτεις και την ανυποφορη ζεστη σε λιγο καιρο.
στο μπαλκονι ζει συνεχως? :roll:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Οχι πλεον μεχρι χθες ναι :( αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως ειμαι ακομα οικονομικα εξαρτημενος απ τον πατερα μου και δεν μπορω να πω κατι τιποτα.

Σημερα τον επισα να τον εχω στο δωματιο μου και να βγαινει οποτε θελει στο πισω μπαλκονι.Σκια υπαρχει απο την τεντα αλλα οχι παντου.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κοιταξε,πρεπει με ομορφο και λογικο τροπο να εξηγησεις στον πατερα σου πως τωρα οτι εγινε,εγινε,το σκυλακι ειναι μαζι σου κι αυτο δεν αλλαζει και δεν χρωσταει τιποτα να ταλαιπωριεται...
ολα τα σκυλια χρειαζονται δροσια το καλοκαιρι και ειδικα η φυλη που εχεις,απο οσα εχω διαβασει κι εγω εδω-γιατι δεν το γνωριζα,καπου εχει συζητηθει- χρειαζεται μεγαλη προσοχη στις ακραιες θερμοκρασιες -ειτε κρυο ειτε ζεστη-.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Αυτο θα κανω και αν καταληξουμε στο συμπερασμα οτι δεν γινεται να εφαρμοστουν αυτα που λεω καλυτερα να τον δωσουμε πισω τον μικρο η σε καποιον εκπαιδευτη παρα να ζει εδω περιορισμενος γιατι ουτε και εμενα μου αρεσει και ας ειναι ΠΟΛΥ πεισματαρης :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
LaMb0fGod, πήρατε ένα ζώο για να το υποβάλλετε σε αργό βασανιστικό θάνατο?

Χάρισε το το συντομότερο σε κάποιον που θα μπορεί να το φροντίσει σωστά ή πάρε ένα Crate-Κλουβί και βάλε το σκυλί ΜΕΣΑ στο σπίτι!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
LaMb0fGod said:
Αυτο θα κανω και αν καταληξουμε στο συμπερασμα οτι δεν γινεται να εφαρμοστουν αυτα που λεω καλυτερα να τον δωσουμε πισω τον μικρο η σε καποιον εκπαιδευτη παρα να ζει εδω περιορισμενος γιατι ουτε και εμενα μου αρεσει και ας ειναι ΠΟΛΥ πεισματαρης :)
:shock: :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό που βλέπω είναι ότι πήρατε σκύλο χωρίς να έχετε συζητήσει βασικές λεπτομέρειες για τη διαβίωσή του (όχι ΕΠΙΒΙΩΣΗ οκ?). Και μάλιστα μια, κατά κοινή ομολογία, ΕΥΚΟΛΗ και προσαρμόσιμη φυλή. Λυπάμαι πάρα πολύ.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Η συγκεκριμενη φυλη που εχουμε επιλεξει ειναι αρκετα ιδιομορφη σε θεματα κλιματολογικα λογω της πλακουτσωτης μυτουλα τους..
Διχως υπερβολη η εκθεση τους στο μπαλκονι κατα τους καλοκαιρινους μηνες μπορει να το σκοτωσει..Πρεπει να μενει μεσα στο σπιτι και καλο θα ηταν να εχεις και ενα aircondition..
Στο αμαξι ουδεποτε να σκεφτειτε να το αφησετε το καλοκαιρι ουτε για 5 λεπτα..ειναι ικανα να ριξουν το σκυλι σε κομμα..οπωσδηποτε στο αμαξι με αναμμενο aircondition..
Φυσικα παντα μα παντα φρεσκο νερο..φανταζομαι θα εχεις διαπιστωσει ποσο πολυ το χρειαζονται..
Αν θες να το πας στη παραλια η πρωι πρωι που δεν εχει βγει ο ηλιος αλλιως μετα τις 7-7:30 που σουρουπωνει...
Θα επρεπε να το ειχατε μελετησει πολυ καλα πριν επιλεξετε τη συγκεκριμενη ρατσα..
Η πεισε το πατερα σου να μπει το σκυλι μεσα και να του συμπεριφερθειτε με το τροπο που πρεπει και χρειαζεται..η αλλιως δωστε το γρηγορα πριν πιασουν οι καυσωνες..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συμφωνω απολυτα με τους προλαλισαντες..!!!
η δωσε το καπου...η κανε κατι να το βαλεις μεσα..
τωρα που θα αρχισουν οι καυσονες το σκυλι θα υποφερει...
αν το αγαπας αυτο θα κανεις...
Ελπιζω τοτε με τα χιονια να το ειχες μεσα..
Αν και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο..να εισαι εξω στα χιονια η εξω με καυσονα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΚΑΜΙΑ ράτσα δεν είναι για το μπαλκόνι, όλες θα δυστυχήσουν - θα γίνουν επιθετικά - βρωμιάρικα κλπ κλπ ....
... αυτός θα πεθάνει - απλά ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
denis said:
ΚΑΜΙΑ ράτσα δεν είναι για το μπαλκόνι, όλες θα δυστυχήσουν - θα γίνουν επιθετικά - βρωμιάρικα κλπ κλπ ....
... αυτός θα πεθάνει - απλά ...
:!: :!: :!: :!: :!:
Αυτη ειναι και η αποψη μου!!

Γαλλακι εκτος σπιτου- ειναι Νο go σε καμια περιποτοση.
Το σκυλακι, αν δεν πεθανει απο το κρυο και την ζεστη, θα μαραζοσει!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Δυστυχώς μαλωσα με τον πατερα μου σημερα και του ειπα να το δωσει πισω γιατι δεν μπορει λεει να το εχει στο σπιτι και ο λογος γιατι κατουρισε μια φορα στο χαλι.

Ειναι ανιδεος δεν φταιω εγω.Περιμενει απο σκυλακι 6 μηνων απο την 2 ημερα να παει να τα κανει εξω και να τον υπακουει σαν να ειναι το αφεντικο του για χρονια.

Ευτυχως θα παει καπου καλυτερα αυριο-μεθαυριο και λυπαμαι πολυ που βασανιστηκε αυτες τις 7 ημερες που ητανε μαζι μας.

Αν ηξερα οτι ο πατερας μου εχει τετοιες προθεσεις δεν θα το εκανα αληθεια.Ανακαλυψα και το forum σας πριν 3-4 μερες αρα δεν ηξερα να προετοιμαστω σωστα.Συγγνωμη αν η παρουσια μου ηταν ενοχλιτικη για καποιους αλλα πιστευω πηρα μια σωστα αποφαση.
Εχω βαλει σκοπο με το που βρω χωρο θα παρω ενα σκυλο μιας και τωρα ειμαι αρκετα πιο ενημερωμενος και ετοιμος για την συντηρηση του.

Θα παραμεινω παντως στο forum γιατι θελω να μαθαινω και τα νεα για τους σκυλους και να πληροφορουμε καλυτερα γιατι σε καποια φαση της ζωης μου οταν δεν θα ειμαι ποια οικονομικα εξαρτημενος θα παρω απο την πρωτη μερα κιολας.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Ε τι τωρα, δεν μπορω να φανταζομαι οτι εχω ενα ζωντανο στο σπιτι που τοσα χρονια επιθυμουσα και τωρα που το εχω βασανιζεται εξαιτιας του πατερα μου,επιδη ειναι ξεροκεφαλος.

Με το που μπορεσω να παρω δικο μου(καλη ωρα) θα συμβουλευτω και εσας και ολα θα πανε καλυτερα απο αυτη την πρωτη φορα.

Φανταστειτε οτι τον ειχα μονο μια εβδομαδα ακομα δηλαδη δεν ειχα συνηθισει στην ιδεα οτι εχω σκυλο και τωρα που φευγει πισω εχω στεναχωρεθει παρα πολυ.
:cry:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μπραβο σου που πηρες αυτην την αποφαση!
Θελει αρκετη οριμοτητα, να αποχοριστουμε κατι που ποθουμε παρα πολυ!
Αλλα πιστευω, οτι ετσι διχνεις πραγματικα την αγαπη σου!

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Δυστυχως απο pet shop το πηρε ο πατερας μου χωρις να με ρωτησει βεβαια εαν συμφωνω και τοτε δεν ηξερα οτι συμβαλω και εγω στο εμποριο.

Τωρα μαλλον θα το δωσουμε σε κτηνιατρο για να τον δωσει καπου καλυτερα η σε καποιον εκπαιδευτη.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλα να ρωτησω κατι..
απο τη στιγμη που το αγορασε ο πατερας σου γιατι δεν το θελει στο σπιτι?
δηλαδη η αγορα του με ποια κριτηρια εγινε?οτι θα αγορασουμε ενα σκυλακι και θα το αφησουμε στο μπαλκονι να ζησει?...
Συγγνωμη κιολλας απλα με παραξενευει λιγο η ολη κατασταση.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Ακριβως ετσι το σκεφτικε puzzle και γι αυτο εγω νευριασα και τσακωθηκα μαζι του.Νομιζε πως θα παρει σκυλι απο την πρωτη μερα θα τα κανει στο παρκο,θα τρωει χωρις προβλημα,θα υπακουει και αλλα πολλα.

Ε του λεω και εγω,πατερα αστο δεν εισαι για σκυλο και να τον δωσουμε πισω.
Τωρα σημερα μου λεει οτι θα τον κρατησουμε τελικα αλλα δεν μπαινει στο σπιτι.Θα του πω και εγω 2 κουβεντες να νιωσει λιγο και θα προσπαθησω να του βρω ενα πολυ καλυτερο μερος για να ζησει,γιατι 4 μηνες στο Pet shop και αλλες 8 ημερες εδω σε εμας ο καιμενος βασανιζεται.

Εγω τον εβγαζα εξω οσο πιο συχνα μπορουσα για να ξεχνιεται,επαιζα πολλες ωρες μαζι του τον εβαζα κριφα στο σπιτι,αλλα τι να κανεις οτι εισαι ακομα οικονομικα εξαρτημενος?

Status
Κλειδωμένο θέμα