Εκτροφείο υπάρχει μόνο ένα στην Ελλάδα, αυτό στη Χίο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο....καλησπερα και απο μενα...ενδιαφερομαι μετα απο πολυ ψαξιμο να παρω και εγω ενα γουεστι αλλα οχι απο πετ σοπ μετα απο αυτα που ειδα...μενω στον πειραια...μηπως μπορειτε να μου προτεινεται εκτροφεια ή πετ σοπ τα οποια ειναι εγγυημενα για να παρω τον μικρουλι μου και περιπου τι τιμες κυμαινονται...ευχαριστω προκαταβολικα...
καλησπερα και απο μενα...ενδιαφερομαι μετα απο πολυ ψαξιμο να παρω και εγω ενα γουεστι αλλα οχι απο πετ σοπ μετα απο αυτα που ειδα...μενω στον πειραια...μηπως μπορειτε να μου προτεινεται εκτροφεια ή πετ σοπ τα οποια ειναι εγγυημενα για να παρω τον μικρουλι μου και περιπου τι τιμες κυμαινονται...ευχαριστω προκαταβολικα...
Διαμαντη οσο κι αν εψαξα δεν ειδα καμια ειρωνια απο κανεναν. Εσυ εχεις καταλαβει τι εγραψες εδω πιο πανω με τα σκουρα γραμματα;ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν αλλα και οσοι ηταν ετοιμοι για να ειρωνευτουν...
Αυτή την απάντηση, την είδες;και εγω αυτο ξερω και ειναι πολυ καλο. Βεβαια παρε και τον ΚΟΕ να σου πει αν υπαρχουν στην Ελλαδα γεννες και ποιοι ειναι οι εκτροφεις στην Ελλαδα(που δεν νομιζω να εχει και πολλους στις εκθεσεις μονο το Μitsiter βλεπω)
Σωστός !!!!!Διαμαντή καλώς ήρθες στο φόρουμ...όμως...ούτε τα ακριβώς από πάνω σου post, δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις...
Να τολμήσω να σου πω, να χρησιμοποιήσεις την "αναζήτηση" ή θα σου φανεί σαν επιστημονική φαντασία;![]()
Δυστυχώς Διαμαντή. Δεν υπάρχει απολύτως καμμία εξαίρεση, σε αυτόν τον θλιβερό κανόνα. Να το θυμάσαι και να μην ξεγελαστείς ποτέ. Και στον ίδιο κανόνα, ανήκουν και οι ιδιώτες που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους. Οσο πιο μακριά μπορείς και από τα δύο.ευχαριστω για την βοηθεια...τα πετ σοπ τα ανεφερα σε περιπτωση που υπαρχει καποια εξαιρεση στον κανονα...
Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά. Όπου υπάρχει όμιλος της φυλής ψάξε να βρεις εκτροφείο μέσω του ομίλου. Αν χρειαστείς τη γνώμη μου εδώ είμαι.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα: Αναζητώντας westie
Στην Ελλάδα, αν όλα πήγαν καλά, περιμένει το εκτροφείο invader (www.rottweilers.gr) τέλη Σεπτεμβρίου γέννα.
Η τετράχρονη Βοο (Gr Ch Mitsiter Markella) ζευγάρωσε στη Ολλανδία με τον Axel (Ch. Karamynd Guns with Roses, 4th res. Open Class Crufts 2011), γιο του Cruftswinner 2011 Karamynd Play the Game. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα σε μένα αλλά σύντομα θα επιστρέψει στην Πάτρα.