Εκτροφειο Πεκινουα

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Καλησπερα αγαπητοι φιλοι,
Μια φιλη μου αποφασισε μετα απο πολυ καιρο να παρει σκυλο και κατεληξε στα πεκινουα.Εχει μικρο διαμερισμα,με ενα σχετικα μικρο μπαλκονι οποτε πιστευω πως ο σκυλος δεν θα εχει προβλημα.
Αρχικα πηγε να κοιταξει σε pet shop,ε και οταν μου το ειπε καταλαβαινετε τι εγινε.Τι εξηγησα τα σχετικα,τις εδειξα βιντεο,
την ενημερωσα για την παρεα μας και γενικα για το ποσο πεπειραμενοι ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα και απ οτι φαινεται θα ξεκινησει το διαβασμα και θα γινει μελος.

Τις ειπα οτι θα πρεπει να παρει τηλεφωνο τον ΚΟΕ να ρωτησει για εκτροφεια,να τα επισκευφθει κ αυτες τις ημερες θα τις δειξω καποια threads τα οποια θα την κατατοπισουν για το πως να κρινει αν ο εκτροφεας ειναι ατομο εμπιστοσυνης και πως να διαλεξει τον σωστο.

Η ερωτηση μου ειναι αν εσεις απο προσωπικη σας εμπειρια εχετε να μας προτεινετε ή ακομα και να μας αποτρεψετε απο καποια εκτροφεια(θα προτιμουσα να ειναι στην θεσ/νικη,για να μπορουμε με ανεση να "εποπτευουμε")πεκινουα.

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Ενα πεκε ολο κι ολο κατεβαινει σε εκθεσεις (καλο)...Δεν νομιζω να υπαρχει εκτροφη στα σοβαρα για τη ρατσα στην ελλαδα, αλλα που ξερεις...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
θα έχω καταντήσει σπαστικός:D

αλλά επειδή το πεκινουά είναι το κινέζικο κοκονι
γιατί δεν παίρνει ένα ελληνικό?

εκεί βόρεια κυκλοφορούν πολλά

staman2

Member
23 Αυγούστου 2008
7
0
Αθηνα
Παιδιά συγχαρητήρια για το φόρουμ! Εγώ είμαι καινούργια στο φόρουμ. Λοιπόν επειδή διάβασα σχετικά με τα πεκινουά, νομίζω πως υπάρχει υπεύθυνη εκτροφή πεκινουά. Μάλιστα επισκέφθηκα προσωπικά το εκτροφείο στο Περιστέρι γιατι έψαχνα για shihtzu σκυλάκι, και η κυρία μου είπε πως εκτρέφει και λευκά πεκινουά που είναι φυσικά πανέμορφα. Παραθέτω το site για να ρίξετε μια ματιά: ................ :rolleyes:

Kαλώς ήρθες , διάβασε και μία τους κανονισμούς η παράθεση link απαγορεύεται ...

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
περίπου το ίδιο μέγεθος βασικά:)
απο χαρακτήρα αγνοώ πλήρως τα πεκινουά:p
αλλά ευχαριστώ-

σφίγγα:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Παιδιά συγχαρητήρια για το φόρουμ! Εγώ είμαι καινούργια στο φόρουμ. Λοιπόν επειδή διάβασα σχετικά με τα πεκινουά, νομίζω πως υπάρχει υπεύθυνη εκτροφή πεκινουά. Μάλιστα επισκέφθηκα προσωπικά το εκτροφείο στο γιατι έψαχνα για shihtzu σκυλάκι, και η κυρία μου είπε πως εκτρέφει και λευκά πεκινουά που είναι φυσικά πανέμορφα. Παραθέτω το site για να ρίξετε μια ματιά: :rolleyes:

πάτησες νάρκη
ζονγκ
τώρα θα βγεί ο μοντ να σε μαλώσει
προλαβαίνεις να βγάλεις την διαφήμιση από τον χώρο :)

Last edited:

staman2

Member
23 Αυγούστου 2008
7
0
Αθηνα
Παιδιά δεν κατάλαβα καλά καλά τι έγινε. Δεν ξέρω ακόμη να χρησιμοποιώ τα εργαλεία του φορουμ κ ασφαλώς δεν γνωρίζω πώς να βγάλω τη διαφήμιση. Και δεν έκανα διαφήμιση απλά είπα μια εμπειρία που είχα χωρίς να έχω πρόθεση να διαφημίσω κανέναν. Ακόμα δεν εχω κατορθώσει να βάλω avatar και υπογραφή. Το ψάχνω το θέμα. Νόμιζα πως μπορούμε να αναφέρουμε στοιχεία επίσημα του ιντερνετ.Ισως έπρεπε να στείλω pm? Τέλος πάντων θα ξαναδιαβάσω τις δεσμεύσεις που έχουμε. Καλή συνέχεια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Τέλος πάντων θα ξαναδιαβάσω τις δεσμεύσεις που έχουμε. .
:)

είναι μια καλή τακτική σε όλους τους χώρους;)

και στο χώρο της κυνολογίας
η καλύτερη τακτική (η ορθή αν θές) είναι να τηλεφωνούμε στον εγχώριο κυνολογικό όμιλο και να ζητάμε λίστα των εκτροφέων της φυλής που μας ενδιαφέρει.

έτσι
υπάρχει μια εγγύηση ότι το κουτάβι μας θα έχει τις φυσικές προδιαθέσεις να γίνει αυτό που είδαμε
ή ζήσαμε
ή ακούσαμε για αυτή τη φυλή
και που μας έκανε να θέλουμε να εντάξουμε στον χώρο μας και στην οικογένεια μας ένα δείγμα της

ενώ ταυτόχρονα
θα ξέρουμε και τί είδους προβλήματα συνήθως παρουσιάζει (υγείας,χαρακτήρα κλπ)
ώστε με σωστή πρόληψη να τις ξεπεράσουμε
ή να τις απαλύνουμε τουλάχιστον.

(άσε που έχεις τον εκτροφέα που γνωρίζει όλο το σόι του κουταβιού απο 12Χπροπάπου μέχρι μπατζανάκη):D

Σάιτ υπάρχουν πολλά και σκυλιά που μοιάζουν αλλά δεν είναι ακόμα περισσότερα.
το συγκεκριμένο που ανέφερες πολύ πιθανό να είναι εντιμότατο και να πληρεί όλες τις προυποθέσεις (εγγραφή στον κοε;))
να έχει σκυλιά παγκοσμίου φήμης και να προάγει ποιοτικά τις φυλές που εκτρέφει(αφού πάνω απο όλα τα αγαπάει τα σκατούλια:))

οπότε και ο φίλος μας εδώ LaMb0fGod μόλις πάρει τηλέφωνο στον κοε ή σε όποια χώρα ενδιαφέρεται
περιχαρείς οι υπάλληλοι θα του πουν ανάμεσα και σε άλλα
το όνομα και το τηλέφωνο του εν λόγο φανταστικού εκτροφείου:)

απλά τα πράγματα:)

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Το σαιτ (ο θεος να το κανει) δεν δειχνει "υπευθυνο'...

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχεις δίκιο νομίζω…

COLOUR: All colours and markings are permissible and of equal merit, except albino or liver. Parti-colours evenly broken.

http://www.fci.be/uploaded_files/207GB2004_en.doc

Τα λευκά η εν λόγω κυρία μάλλον τα πουλάει ως «Βασιλικά»… :rolleyes:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω μια μικρή επιφύλαξη…
Υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ λευκού και Albino στα Pekingeses?

Last edited:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Ναι αλλα αν δεν υπαρχει στην ελλαδα υπευθηνο εκτροφειο τοτε τι μπορουμε να κανουμε?
Απ το εξωτερικο αν παρουμε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυτο που ειδαμε,επιλεξαμε θα ειναι και αυτου που θα εχουμε στα χερια μας.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ναι αλλα αν δεν υπαρχει στην ελλαδα υπευθηνο εκτροφειο τοτε τι μπορουμε να κανουμε?
Απ το εξωτερικο αν παρουμε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυτο που ειδαμε,επιλεξαμε θα ειναι και αυτου που θα εχουμε στα χερια μας.
δεν υπάρχει σοβαρός - επώνυμος εκτροφέας που θα σε κοροιδέψει.

αλλά η εντύπωση για εσένα αν πας και το πάρεςι και γνωριστήτε αυξάνει κατακόρυφα προς το θετικό:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr