Εκτός από κοπρολογικές

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κρίμα....:(
Τι είναι αυτά τα φάρμακα;
Τι διάγνωση έκανε ο νέος κτηνίατρος;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλημερα! :)

Τι σου ειπε ο καινουργιος σας κτηνοατρος?? σε τι οφειλεται η συνεχομενη διαρροια???

Το κρεον να υποθεσω οτι ειναι αντιβιωση?? Για αυτο σου δινει και τα γιαουρτακια(levin)?? Με χιλιαρα αντιβιωση δεν σου ειπε να του δινεις και τιποτα για το στομαχι του??

Που μενεις θυμισε μου.

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
οι τελευταέσ κοπρολογικες είχαν δείξει ένα πολύ επιπόλαιο μύκητα που εμφανίζεται πολύ σπάνια σε σκύλούς αλλά είναι ''εύκολα'' αντιμετοπίσιμος ο κτηνίατρος μου δεν μπόρεσει να το αντιμετωπίσει για αυτό τον πήγα στον κτηνίατρο ενός φίλου και μου είπε να πάρει το creon των 1000ο μονάδωκ και oultra levir και θα γίνει κάλα άμμεσα και μόνιμα. α

απλά ελπίζω?

ΥΣ. Μία ερώτηση:Αν φαέι ο σκύλος γυαλί πεθαίνει (είναι χαζή ερώτηση) αλλά το σάββατο το βράδυ μοθ έσπασε ένα μπολ με ξηρούσ καρπούς και φοβάμαι μπασ και έγαγε κανένα γυαλί. Αν ήταν να πάθει κάτι θα το είχε πάθει ε?
ο κτηνίταροσ μοθ είπε να μην αναησυχώ και οτί ειναί ολά στο μυαλό μου.

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
μέ΄νω μαρούσι δεν ειναι 1000 είναι 10,000 μονάδες όχι τίποτα για το στομάχι απλ΄ανα του τα βάζω μέσα στην τροφή και ο κτηνίατρος ο καινούργιος μου είπε ότι είναι επιπόλαιος μύκητασ μάλλον από γέννα που θα τον αντιμετωπίσουμε μια για πάντα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Υποθετω αν ειχε φαει γυαλι θα εβγαζε αιμα η στα τσισακια του η στα κακακια του. Αλλα και παλι γιατρος δεν ειμαι!

Μακαρι με αυτη την αγωγη να αντιμετωπιστει το προβλημα του και να γινει καλα και να μην ταλαιπωρηστε αλλο.:)

Να τον προσεχεις εκτος απο την τροφη του να μην τρωει τιποτα αλλο!

Θα περιμενουμε εξελιξεις!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
να ρωτήσω κάτι,έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι αλλεργικός σε κάποιο απο τα συστατικά της τροφής του ?

το creon τι είναι ακριβώς? και για πόσο καιρό θα το πάρει?

περαστικά!:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μπορει να ειναι αλλα δεν πρεπει τοτε να κανει και εξετασεις για τυχον αλλεργιες?? Υπαρχουν??

Το creon μαλλον ειναι αντιβιωση εξου και τα γιαουρτακια (levin). Τα δινουν στους ανθρωπους οταν παιρνουμε αντιβιωση ειναι για τα εντερα για να μην σπυ προκαλεσει η αντιβιωση προβλημα. κατι τετοιο δεν θυμαμαι και πολυ καλα!

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Γιατρός δεν είμαι....
ότι μου συνηστούν χρισιμοποιώ από τροφή hills i/d τι αλλο καλήτερο να πάρω.

Αν είχε φάει γυαλί θα είχε αίμα η στα κόπρανα ή στα τσίσα έχουν περάσει 36 ώρες να μην αναησυχώ?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν το σκυλι εχει ορεξη, τρωει, παιζει ,ειναι ευδιαθετο και δεν εχεις παρατηρησει αιμα τοτε μαλλον να μην ανησυχεις αν και καλο θα ηταν να ρωτησεις και τον doctor και για καποιο αλλο συμπτωμα αν υπαρχει.

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Ο σκυλάκος μου είναι όπως πάντα τρώει τα πάντα και χαίρεται με το παραμικρό χτές πήγαμε και βουνό για 3 ώρες και ήτανμια χαρά κόπρανα και τσίσα είναι καθαρά δηλαδή δεν βλέπω αίμα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εφοσον οπως λες εχουν περασει ηδη 36 ωρες νομιζω πως αν ειχε κατι θα το ειχε παρουσιασει αν κ ξαναλεω γιατρος δεν ειμαι απο προσωπικη εμπειρια το κρινω.

Ουτε βηχει και κανει σαν να του εχει κολλησει κατι στο λαιμο ετσι??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για το creon (δεν το είχα ξανακούσει) βρήκα το παρακάτω:

Το CREON® χρησιμοποιείται για την θεραπεία της εξωκρινούς παγκρεατικής ανεπάρκειας, που προκαλείται από ασθένειες και συνθήκες, όπως η χρόνια παγκρεατίτιδα, κυστική ίνωση και παγκρεατεκτομή. Ειδικά για τους ασθενείς με κυστική ίνωση τα παγκρεατικά ένζυμα είναι ακρογωνιαίος λίθος. Βοηθούν στην καλύτερη πέψη της τροφής και την αποφυγή υποσιτισμού. Tα παγκρεατικά ένζυμα είναι εκχυλίσματα χοίρειου παγκρέατος.

Θεραπευτικές ενδείξεις
Εξωκρινής παγκρεατική ανεπάρκεια, που συνδέεται με μερικές υποβόσκουσες ασθένειες, ή συνθήκες όπως η κυστική ίνωση, η χρόνια παγκρεατίτιδα και η παγκρεατεκτομή.

http://www.solvay.gr/content/view/18/73/lang,el/

Πάντως πραγματικά μου κάνει εντύπωση βρε παιδια! Πάτε το σκυλί στο κτηνίατρο και φεύγοντας δεν ξέρετε ούτε από τι πάσχει, ούτε τι φάρμακα του έδωσε και γιατί και περιμένετε να απαντηθουν οι ερωτήσεις σας στο φόρουμ!

Αφού πληρώνετε που πληρώνετε την επίσκεψη γιατί δεν ζητάτε από τον κτηνίατρο να λύσει ΟΛΕΣ τις απορίες σας? Οφείλετε να ρωτήσετε για το καλό του σκύλου σας και εκείνος υποχρεούται να σας απαντήσει!

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
όχι δεν βήχει

rottie έχεις απόλυτο δίκιο καθ' οδόν για τον γιατρό έχω να του κάνω πολλλές ερωτήσεις όταν φτάνουμε τα ξεχνάω όλα και μετά είναι αργά να τον παίρνο τηλέφωνο για να τον ρωτάω για την θεραπεία ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλουσ σας

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πάντως πραγματικά μου κάνει εντύπωση βρε παιδια! Πάτε το σκυλί στο κτηνίατρο και φεύγοντας δεν ξέρετε ούτε από τι πάσχει, ούτε τι φάρμακα του έδωσε και γιατί και περιμένετε να απαντηθουν οι ερωτήσεις σας στο φόρουμ!

Αφού πληρώνετε που πληρώνετε την επίσκεψη γιατί δεν ζητάτε από τον κτηνίατρο να λύσει ΟΛΕΣ τις απορίες σας? Οφείλετε να ρωτήσετε για το καλό του σκύλου σας και εκείνος υποχρεούται να σας απαντήσει!
:p :p :p

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
2 μέρες πήνει ο σκυλάκος μου creon και τα κοπρανά του έχουν γίνει άψογα πρέπει να είναι θαυματουργό φάρμακο μακάρι να συνεχίσει έτσι...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
2 μέρες πήνει ο σκυλάκος μου creon και τα κοπρανά του έχουν γίνει άψογα πρέπει να είναι θαυματουργό φάρμακο μακάρι να συνεχίσει έτσι...
μπράβο, χαίρομαι πολύ.:D

Όμως δεν χρειάζεται να μάθεις τι ακριβώς έχει το σκυλί σου? Η θεραπεία (χωρίς να είμαι γιατρός)δεν με παραπέμπει στο ότι είναι για τον μύκητα.
Επίσης είναι βέβαιο ότι το πρόβλημα με τις διάρροιες ήταν απο εκεί ή το σκυλάκι έχει κάποιο άλλο πρόβλημα π.χ. με το πάκγρεας ή το ήπαρ το οποίο να χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση?

Όπως και να έχει περαστικά αλλά θα έλεγα να μην επαναπαυτείς και να το ψάξεις περισσότερο.:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48