Μετράνε και τα της ομάδας 1 για τσοπάνια; Αν όχι, ξέρουμεΑλήθεια, ξέρουμε κανέναν που να πήρε τσοπάνι, και μετά να ΜΗΝ ξαναπήρε?
Να το γύρισε σε κάτι άλλο?
Και να το άλλαζα, πάλι φουντούνια θα έπαιρνα![]()
Μετράνε και τα της ομάδας 1 για τσοπάνια; Αν όχι, ξέρουμεΑλήθεια, ξέρουμε κανέναν που να πήρε τσοπάνι, και μετά να ΜΗΝ ξαναπήρε?
κοίτα άδικο δεν έχεις... αλλά έτσι όπως πάμε ακόμα και τα ίδια τα border έχουν ξεχάσει οτι ειναι τσοπανόσκυλα!Καταγγελω τη στενη χρηση του ορου τσοπανοσκυλα!
ΟΜΑΔΑ 1
Ποιμενικοί & Μπουβιέ (Εκτός Ελβετικών Μπουβιέ)
-BORDER COLLIE
![]()
Ασ'τα zenio, έχω κι έναν ξάδερφο απ την Παπαδίτσα που πιστεύει οτι το Ροτ του είναι ποιμενικός.Καταγγελω τη στενη χρηση του ορου τσοπανοσκυλα!
Υπερβολικος ο ξαδερφος...σε λιγο θα μας πεις οτι το εκπαιδευει και για herding...Ασ'τα zenio, έχω κι έναν ξάδερφο απ την Παπαδίτσα που πιστεύει οτι το Ροτ του είναι ποιμενικός.
Νομιζω οτι εξω τα πραγματα ειναι καλυτερα, ή μαλλον πιο κοντα στις "ριζες"κοίτα άδικο δεν έχεις... αλλά έτσι όπως πάμε ακόμα και τα ίδια τα border έχουν ξεχάσει οτι ειναι τσοπανόσκυλα!![]()
Λογικό, στην Παπαδίτσα μόνο καλό κοκορέτσι ξέρουν να κάνουνΑσ'τα zenio, έχω κι έναν ξάδερφο απ την Παπαδίτσα που πιστεύει οτι το Ροτ του είναι ποιμενικός.
Εγω...Μην το βλέπεις έτσι..Δεν είναι όλα τα Τσομπανοσκυλα ίδια.Αλήθεια, ξέρουμε κανέναν που να πήρε τσοπάνι, και μετά να ΜΗΝ ξαναπήρε?
Off-topic αλλά αυτή ήταν η δουλειά του παλιά (εκτός κι αν ήταν χούμορ και το έχασα πρωινιάτικο)Υπερβολικος ο ξαδερφος...σε λιγο θα μας πεις οτι το εκπαιδευει και για herding...